43

Анонимен

преди 2 години

Гласуваш за Ристю, получаваш БСП. Факт!

42

Анонимен

преди 2 години

До Евроатлантик "Докато сме в ЕС и НАТО винаги ще живеем добре, няма значение кой ще управлява" Ц, червените сатрапи могат да съсипят дори и страна членка на ЕС, а всъщност, докопат ли се наистина до упралението шанса да не остане за дълго такава е огромен.

41

Анонимен

преди 2 години

Трябва нещо поне да се пробва , защото върне ли се герб , този път сигурно 24 години няма да се махнат тия крадци

40

Манолова

преди 2 години

Шанс за БСП!

39

Евроатлантик

преди 2 години

Добре е, че сме в ЕС и НАТО и сме развита и демократична западна страна членове на клуба на богатите на западната цивилизация. Докато сме в ЕС и НАТО винаги ще живеем добре, няма значение кой ще управлява.

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 43 "Те ви протестна партия! За това ли хвърляха яйца и уайна по площадите умнокрасивите? За да ни върнат 30 години назад?" Само някой пълен *** не е разбрал, че това са патерици на Москва.

37

Чебурашка

преди 2 години

Българинът има изключително къса памет. Изгладнялото БСП ще изпапка паричките ви, както най-добре умее, за справка как се прави попитайте чичо Жан и Орешака.

36

Анонимен

преди 2 години

До А.Колев, пасе кози "САЩ чрез Румен Радев .. " Добре ли сте?

35

Анонимен

преди 2 години

Те ви протестна партия! За това ли хвърляха яйца и уайна по площадите умнокрасивите? За да ни върнат 30 години назад?

34

Анонимен

преди 2 години

Е ама толкова много драпат БСП да получат мандата...........

33

БСП

преди 2 години

След 12 години диктатура и репресии от хунтата на Борисов. Парламентаризма и демокрацията се завърнаха в България!!

32

А.Колев, пасе кози

преди 2 години

САЩ чрез Румен Радев, ГЕРБ и ДБ овладяха всичко в държавата. Радев има гарантирана втори мандат, изборите за НС ще са след президентските, ако се наложи, чичо Румен ще управлява през петте години втори мандат чрез върволица служебни правителства. Аааа, забравих голямата смешка, ГЕРБ ще издигнат за президент Цвета Караянчева, тя е дялан камък, вряла и кипяла в политиката, достоен кандидат е, като Цецка преди време, целта е да няма пречки пред Румен, иначе Херо ще дърпа ущаците на Бойкото.

31

Анонимен

преди 2 години

До az "Вече ми втръсна да повтарям: следващото правителство е на БСП и ДПС с патерица!" Абе, щеше да си прав, но така ДС няма ПЪЛЕН контрол, тъй че все пак ще си е правитлеството на Радев т.е. най-вероятно служебно такова. Това "обявяване" сега е да се симулира някакъв преговорен процес. ДС/Кремъл отдавна е инструктирал всичките му партии да слушат Фигуранта - затова така тупат топката, за да изглежда, че се "търсят" решения, а всъщност решенията Москва ги е взела.

30

Анонимен

преди 2 години

БСП винаги са готови да окрадат държавата. Милиардите откраднати от КТБ, Реакторите и Хемус не им стигнаха. Крадливите комунисти искат да окрадат народните милиарди от бюджета.

29

Анонимен

преди 2 години

Всички обещават и раздават ,от къде ще дойдат парите не знаят.

28

Анонимен

преди 2 години

Не четете ли, че това е покана за разговори с останалите партии. Целта е да постигнат съгласие за общи действия независимо от това на кого ще бъде връчен третия мандат. Да правим разлика между покана за разговори и ултиматум за подкрепа. Много от коментарите са като коментарите между футболните агитка.

27

Мангъра

преди 2 години

Браво искам за министри знаещи и можещи хора които милеят за Партия и родина. Например: Овчаров, Румен Гечев, Масларов, Даниел Вълчев от БСП от ИТН: Баба Мика, Станен гащника, Маестрото, Пацо шнорхела и Ванката Синоптика. ВЕНСЕРЕМОС

26

ИСТИНАТА

преди 2 години

БОРИСОВ Е КОМУНИСТ!

25

Българин

преди 2 години

Мене по ме кефи ИБГНИ и Мая да ни оправят отколкото ГЕРБ и комуниста Борисов.

24

Абе, нормално е...

преди 2 години

РАДЕВ ОБИЧА БКП/БСП, ЩОТО Е НЕИН ЧЛЕН И БИВШ ДЕЛЕГАТ НА 14- тияКОНГРЕС НА ТАТО....СТАРА ЛЮБОВ , БЕ....СЕГА И ВОЖД НА "ПРОТЕСТЪРИТЕ"... ЩЕ Я НАПРАВИ!!!@