311

Анонимен

преди 2 години

След супер, какво следва, мега вирус.

310

ogog

преди 2 години

аз какво разбрах:Бла-бла бла Covid XYZ, бла-бла бла много страшно, бла-бла бла кофти превод от на скапана статия. Със същия успех и може всеки образован човек да заключи същотото - Мутации вар, отърване йок.

309

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости...даже не ми се обяснява какво и как. Сплашване на страхливци

308

jo

преди 2 години

Защо не спрете да плашите хората с такива гръмки заглавия !?Кой и как по - точно може да изчисли това, за което пишете ?А COVID-23 няма ли да има ?Аман от пишман специалисти, та били то и Швейцарски.

307

Анонимен

преди 2 години

Защо трябва да се появява, Ковида е смешна настинка, а в сравнение с познати нам вируси, като Вариола мажор или Ебола примерно, няма смисъл да се разглежда изобщо, защото смъртност от 1 или половин % и реална смъртност от 0,01-0,5% е смешна на фона на 40-60% за едрата шарка и дори по-висока за еболата, те са също силно заразни и се предават по въздушно-капков път. Ако някой иска да намаля световното население, няма да го направи с настинка, която не промени приръста на световното население.

306

А аз обичам

преди 2 години

Ели

305

Анонимен

преди 2 години

Тита вариантът, който ще се появи през 23г. ще напада само собствениците на джипове и недвижимости в Гърция и Испания. Тотално ... семейно му. Горките дечица!

304

Ема

преди 2 години

Нищо добро не чака "специалистите" изобретили супер отровата "Ковид- 22". Нека да помислят задълбочено относно "научното си постижение" и да спрат навреме, докато не е станало късно. Вдъхновяващо е да се доближаваш до Бог , но само с добро сърце , красив ум и чиста душа.

303

Анонимен

преди 2 години

чудесно биооръжие сте измислили както и магнитното лъчение водещо до главоборие.слабост и повръщане. следващото ще е промяна на климата. те само талибаните ще са подготвени за връщането в каменната ера..нали?

302

Орлин Соколов

преди 2 години

Интересна работа? Защо супер вирус ще се появява точно през 2022 година,ами не преа 2025 например? И защо тртябва да се появяват нови вируси,при условие че днес те не съществуват,но обезателно ще са реалност в посочен период със завидна пророческа точност?

301

Анонимен

преди 2 години

Blick не е германски вестник а швейцарски булеварден вестник,да не се бърка с Bild в Гррмания.

300

Анонимен

преди 2 години

На Сатаните им хареса да печелят! Намериха най-лесният начин! Лабораториите работят на макс за изобретяването на ковид 23 и 24. Щом имаме вече 22, защо да няма 23 и 24? Още отсега започнаха да ни подготвят! Затова младите ще спрат да раждат деца! Защо са им? Да им треперят ли? Само война ще ги спре! Да унищожим всички лаборатории и ще се кротнат!

299

Анонимен

преди 2 години

Ще се прочисти света от антиваксъри

298

Анонимен

преди 2 години

Няма кой да се хване вече на тия измишльотини. Шоуто свършва скоро.

297

Анонимен

преди 2 години

Който и от диктаторите от световната история да споменете, те не могат и на малкият пръст на производителите на ваксини да стъпят. Ако работим с процентно сравнение- 10 диктатора към един производител на ваксина, не могат да е сравнение даже.

296

.

преди 2 години

УРА-А-А-А! Направих ли го най-сетне? Ама споделете и малко по-подробно характеристиките де-е-е!

295

D

преди 2 години

До това водят ваксините по време на пандемия. Вируса мутира жестоко и няма овладяване.

294

Misho

преди 2 години

До Ко4анАми те реално ти инжектират вируса с ваксината *** :) Просто да можеш да се пребориш с патогена и да изградиш бърза резистентност.

293

Круппе

преди 2 години

Круппе, казва не. Вие ще ревете.

292

Анонимен

преди 2 години

След седмижа ще ревете за ваксина.