175

Сата НАТО

преди 2 години

Тогава комунистите излизаха със същите лафове срещу седесарите - брадати били, Филип Димитров бил прекалено учтив (значи е гей!), както сега срещу протестърите. Комунизмът и милицонерите винаги играят на тънката струна на про стащината. Комунистът-ченге ще го познаете по това, че чувство за хумор НЕМА, а се смее единствено на закачки за от кръста надолу. Обърнете внимание на хумора на Путин - типичен представител. От същата кал са сглобени Боко и Гешев.

174

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами нормално е, тези дошли от улицата на вълната на един метеж за да изчегъртват европейското развитие на България през последните 12 години, сами се се изчагъртаха в своята несъстоятелност ... рептилите от прехода захвърлени на бунището на българската история изпълзяха по юмрука на един Кремълски парашутист, поради старческата деменция на червените бабички и липсата на каквато и да е историческа памет на техните отрочета възпитани и култивирани с Чалга-халтурата на Учиндолският месия ... !!!

173

Горд Гербер

преди 2 години

Мачкай мишоците Бойко!

172

Анонимен

преди 2 години

Оставка на фигуранта радев

171

библейски урок

преди 2 години

Хасане/Харалане/...попитай за това Кайн....защо ей така....отникъде взе та уби брат си Авел? Нищо не се е променило!

170

Сата НАТО

преди 2 години

България фалира при Луканов, преди СДС. СДС беше на власт само 6 месеца и после НС им гласува вот на недоверие и върна комунистите.

169

Сата НАТО

преди 2 години

ГЕРБ пък кога е имала претенции да обединява народа? ГЕРБ е една котерия на деца бивши комунистически милиционери, идеята беше да ни натрапят Винету за Баща на Нацията и да си откараме още 35 години в неоживковизъм. Нали *** каза - кой не му аресва, да оди пеши. Нали така? Нали не каза "ще се поправим" или "извинете" или "ние ще ви повозим"? Каза "одете пеши".

168

До 185

преди 2 години

Добре виждам, че и да търсиш в нета не можеш! Аман от НЕ можещи НЕ знаещи пък с претенции! Байгън вече! Та виж какво пише за правителствата от началото на 1991 до 1995! Във всяко едно правителство участва СДС! А някой си бяха изцяло на СДС! Дори служебния кабинет беше на СДС! Ренета Инджова беше тогава! Жан виденов ни оправя 2 години! от 95 до 97! И падна! Ама АМАН от НЕ знаещи ей! *** като НЕ знаеш кажи си бре! И не се прави, че го знаеш или пък разбираш нещото!!!

167

Анонимен

преди 2 години

Тези дето викят че с ваксината ги чипират гласуваха за слави.

166

Манолевски

преди 2 години

Не съм усетил ама грам разруха. Благодаря на ГЕРБ, че не ми бутнаха корупционната къща за гости.

165

до 181

преди 2 години

Я отвори Гуглето и провери какви правителства имаше до 97ма година. Те си бяха комунистически, с едно изключение - на Филип Димитров. Но комунистите го свалиха, щото им пречеше. И като отвориш Гуглето внимавай и си отворяй очити, и мисли!

164

Анонимен

преди 2 години

Откакто ГЕРБ ги няма , всичко върви по добре. Аз не съм усетил разруха и хаос ако трябва да съм честен

163

Танатос

преди 2 години

Танатос е саморазрушителната сила на българския народ, еманация на която са неговите политици.

162

СПРАВЕДЛИВов

преди 2 години

не знам какво трябва да получи Харалан, но знам, че с протестърите вече е свършено, чичо Васко повече няма да дава стипендии, на Прокопиев и Маджо не ин трябват, даже пречат защото имаше такива щедри обещания през този период от миналата година чак до сега, но няма да изпълняват и САМО ЕДИН БАБИКЯН НЕ СТИГА, всъщност той само взима, а не дава

161

До 120

преди 2 години

Добре бре да поговорим! Само първо искам да знам дали ти знаеш какви правителства са управлявали от 1989 до 1997г споко бре знам, че не знаеш а едва ли си спомняш, че повечето правителства дето ни оправяха тогава беха на СДС! Споко знам, че ти е кратка паметта! :) И знаеш ли от къде го знам просто знам, че тогава си бил малък и са ти разказвали за нещата от тогава! А аз ги преживях! И разбери не казвам, че са били добри, но казвам, че ти НЕ знаеш защо са били лоши и кой е бил на власт тогава!

160

Анонимен

преди 2 години

Всеки път преди да загазят много българите почват да се "чегъртат". Докато се затрият съвсем. Преди да паднем под турско така се чегъртахме - станахме Видинско, Търновско и Добружанско царство. Щото се мразехме и се карахме. Преди 140 години хората са били умни и са го написали на Народното Събрание - "Съединението прави силата" АМА КОЙ ДА ЧЕТЕ? Българинът е писател не е читател.

159

Харалан

преди 2 години

Всички знаят, че Харалан е на хранилка при Бойко. Време е да получи поредната вноска...

158

Анонимен

преди 2 години

Вече половин година Борисов не е на власт и Държавата върви от зле на по зле. Нали след чегъртането щеше да стане по добре. На практика стана много зле. Всички цени вървят нагоре и др. Радев нищо не го интересува. Спряха всички строежи на магистрали и пътища, няма кой козя пътека да направи. Ако това е промяната по добре Борисов да се връща.

157

Сата НАТО

преди 2 години

като имаме в повече 2 милиарда събрани приходи защо няма пари за каквото и да било ---///---- Ами Винету вероятно знае и може да ти обясни защо. *** го питай.

156

Сата НАТО

преди 2 години

Цените на пръжките не се калкулират в бюджета. Повечко трябва да се чете, колега:)----////---- Напротив, инфлацията се залага точно там.