191

ha!

преди 16 години

Защитават бездомните кучета самотните, парясниците и собствениците на д. любимци. Заради последните единствено е наличието на бездомни ***. Ако вие имате нормално семейство и дете ще искате разярени ***? Да бе. В съседния блок хранят едно и са сложили парцала на който спи до магазина. И гадното псе лае и напада всеки който не живее в блока. Трябва да се преследват собствениците, които си пускат кучетата да си направят кефа и после заради тях страдат всички.

190

jmi4ko

преди 16 години

то тоя е за утрепване гадта такива гадове кат него....с чиста съвест ще утрепам ей *** на честен кръст!!!!

189

анонимен

преди 16 години

Кучетата ни изядоха а ние ще съдим човека

188

@

преди 16 години

Стига с тези природозащитници! Нека си приберат любимците и да ги отглеждат по домовете си, а не да се правят на загрижени по улиците! Пред нашия блок има 5 кучета, едното живее дори във входа, не се плаща такса за него, било ничие, а все пак някой го научи да си живее там!? Обаче децата в блока се таксуват наравно с възрастните, ПИСНА МИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА КУЧЕТАТА ДА ИМАТ ПОВЕЧЕ ПРАВА И ЗАЩИТНИЦИ ОТ ДЕЦАТА НИ!!!!!

187

И ХОРАТА КОИТО МРАЗЯ

преди 16 години

ЕЙ ДОЛНИ ХОРА ЖИВЕЯТ В ТАЯ ДЪРЖАВА ВСЕ НА НЯКОЙ НЕЩО МУ ПРЕЧИ НЕ СИ ГЛЕДАТ ЖИВОТА АМИ ТРЪГНАЛИ ДА ОТНЕМАТ ДРУГИ ЖИВОТИ И ТО НА НАЙ БЕЗЪШТИТНИТЕ ЖИВОТНИ-ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА

186

БлуБалу

преди 16 години

Аз ако бях кмет, досега всичките бездомни кучета до едно да съм им видяла сметката, и то не защото не обичам животните - напротив, но не им е мястото по улиците да хапят и тормозят хората. Ние съжаляваме кучетата, а забравяме за хората - това не е хуманност!

185

преди 16 години

Всички бездомни песове да се избият, а тези които ги защитават са безмозъчни слабоумни ***

184

РРР

преди 16 години

Пияният убиец на двама младежа Стависки е на свобода, но затвор за човека прочистил квартала си от дивите ***!!!

183

AWeee

преди 16 години

Da izbiat vsi4ki pumiari skapani we ... koeto se razhojda na vunka bez stupanin napravo kurshuma i tva e .. sum gi gadnata *** da gi iztrepat do 1 ili da im izvadqt gadnite zubi

182

човек

преди 16 години

не говори такива глупости, черните мисли се връщат тъпкано.горкото куче... лаело и пречело на "приятелките" му да отиват в тях, и затова го убил?!разбирам, че някои кучета хапят, но изводът, че щом някои кучета хапят, трябва да *** всички, е толкова обидно елементарен, първосигнален и ***, че няма накъде... оня ден човек уби друг човек. хайде да избием всички хора тогава, очевидно са опасни!!

181

преди 16 години

Мале, че *** народ.Да се избият всички *** до един!Баси ограниченото племе.. да го арестуват за ***.. пф

180

преди 16 години

Ne moje za edna 6epa hora ,bolni mozaci i kradci na pomo6ti da stradat vsichki...izhoda za pomiyarite e letalen...a na psevdoza6tinicite da im se na4upiat manerkite zdravo...neka da gi osadim za xilyadite naxapani xora

179

boom

преди 16 години

като убива да си търпи последствията !

178

Varna

преди 16 години

Който плаче за убития *** !Детенцето на мой приятел пострада жестоко от бездомно куче !!!!!!!!

177

о0о

преди 16 години

абе какво се занимавате с глупости - онзи е решил да направи така - ще го съдят (предполага се, че не е толкова глупав да не знае, че нищо не е без последствия) и сега се е . човеко е глупав, другиот път че се научи да не прави глупости :)

176

uhadsh

преди 16 години

Ako go osydyat - 6te znam, 4e vse pak ima 6ans da se opravi tazi darjava. Ne moje po cql svyat da ima zakoni, samo tuk ne!

175

преди 16 години

Шефе, тебе някога да са те гонили кучета с цел да те изпокъсат...ако ти е смешно това - пожелавам ти го, тогава по друг начин ще гледаш на такива случаи.Значи според всички вас трябва да има множесто бездомни, неконтролируеми кучета?

174

преди 16 години

ако знаех как и аз щях да участвам в иска... и определено ще проуча

173

мачта

преди 16 години

нямам думи - дано тази *** да лежи поне една година в затвора

172

преди 16 години

А вие на негово място няма ли да постъпите така? Най лесно е отстрани да натискаме за правата на животните, твоето лично право кой ще го защити...Евала на човека!!!!бтв, каква е разликата м/у развилнял се *** и вълк?????Едно време дядовците ви, когато са стреляли вълци за да опазят здравето си, и живота си, някой да им е казвал да спазват правата на вълците - че и те имат право да ядат?Хора, осъзнайте се...