10

Анонимен

преди 2 години

Сценарият на пландемията беше ясен още миналата година. Само че тогава му се казваше конспирация. Сега е просто реалност.

9

ss

преди 2 години

тука боко ни го набива с 200 там им го набиват с 1000..... щом там властите реват задължително да става значи и там хората масово не ги искат тези *** и отрови...

8

Анонимен

преди 2 години

Властите в нюйорк нищо ли не знаят за човешки права

7

Някой

преди 2 години

Конспирациите се оказа реалност!

6

Бонго Бонго

преди 2 години

Всички на опашка за ваксиниране.

5

Санкции!

преди 2 години

В България таксиджии, камионджии итн изваждат доводи все едно са микробиолози и дипломирани вирусолози. В Сърбия дори, която не е в ЕС, над половината хора се ваксинираха. Затова тук трябват строги мерки срещу неграмотниците. Като не искат, да им се спрат децата от градина, а те от работа. Целият свят се бори с тази чума, а едни изпити мозъци ни саботират. Да се отделят в гората тогава, да не се възползват от благата на държавата и човешката цивилизация като медицина и пр. Да се самооправят там!

4

бедния българин

преди 2 години

време е мързеливите връзкари да излезнат от тях си и да се върнат в училище! Не стига че имате отпуски и ваканция ама и от вас цяла заплата взимате докато други си губят работата или седят без пари. Аз съм за ваксинация на даскалята, който не се ваксинира марш в частния сектор за 1000 лв!

3

Анонимен

преди 2 години

В България изчакват младите хора да видят какво ще стане. Коментират, че ако задължат ще се надигнат бунтове и за това се правят на ударени с мокра кърпа от служебното. Но ще им набият канчето от ЕС скоро.

2

Анонимен

преди 2 години

При нас в училището някъде около 40% са имунизираните учители. Това сме предимно хората над 50г. Младите учители не искат за момента. Изчаквали да видят какво ще ставе.

1

А тук?

преди 2 години

И тук трябва! Защото *** ю иначе не можеш да го накараш нищо, ако няма пряк келепир. Но ако му набият тръбите в трахеята ще псува държавата. Ако не се ваксинира ударно, останалите ще излязат от кризата, а тук ще се влачим с години пак като сопполи. Опашкари, това е *** ювската съдба. Винаги последен, винаги объркан и неразбрал.