7

До 6

преди 2 години

Ще те глобят и за неносене на лична карта!Други питания имаш ли ?Ще се научите ли ,че има правила и закони,които трябва да се спазват бе ?!Големи тарикати станахме ,а !Както имаш права,така имаш и задължения !Като не ти изнася -хващай гората !Пр()сто племе !Ама все дава пример с Германия,Дания,Швейцария.Я върви там и виж как е !!!

6

Анонимен

преди 2 години

До 3: Колкото по - вече мерки, толкова по - вече заразени. Сравни с данните от миналата година по това време. Тогава още нямаше ваксинирани

5

Анонимен

преди 2 години

а като не нося лична карта как ще се идентифицирам да ми връчат глобата? насила в районното ли ще ме влачат?

4

Анонимен

преди 2 години

На всички е ясно че умните хора си плащат и са изрядни при проверката и след това като мине вече на са изрядни.

3

Анонимен

преди 2 години

на пазара в Разград няква луда агитира да носим маски. Една баба я пита опасно ли е, тя вика не. А мен като ме видя да влизам без маска само ме погледна страшно и премълча.

2

До 2

преди 2 години

А да ни обясниш целта на това оръжие коя е ?И кой всъщност воюва ?

1

Анонимен

преди 2 години

До кога трябва да повтарям че от това биологично оръжие спасение няма. Още ли има индивиди които вярват че ваксите ще ги спасят. Нищо неможе да ви спаси от това биологочно оръжие. Година и половина никой неможе да го убие. Въпреки ваксите оръжието пак заразява и убива. Вместо да у.мира то мутира и се превръща в още по бързо заразяващо чудовище. Колко ли Умни сеяндури управляват света че ви правят на олиго..френи. Вярвате ли им че ваксите ще ви спасят. Големи наивици ще сте ако сте повярвали.