94

Анонимен

преди 2 години

Помня като Русия просия обвиняваше САЩ Чернобил, било шпионски саботаж :))) така са *** винаги лъжат. Щом чак правят рап за това, работата е ясна.

93

Шефа

преди 2 години

Няма да е дезинформация!Всяко зло като СПИН , "Ебола" , климатичните войни от лабораторията в Аляска ,хвърлена атомна бомба на мирни жители , та всяко такова зло е с произход САЩ!

92

Анонимен

преди 2 години

До 107По какво се разбира ? След като в Саш има най много умрели , а в Китай най малко :))

91

Анонимен

преди 2 години

До 103Овчар Япония ли е колонизирала Китай или обратното. Айде върви си копай соц градината, не се излагай повече. Япония е светлинни години напред, като общество и напредък. Просто няма ресурси. Ако имаше ресурси ,щеше да сиг най великата държава.

90

ами

преди 2 години

"Китайски пропагандисти пробутват теория".А не е ли същото и с американците,но тях не ги наричате пропагандисти...защо ли?!?Само вижте кой трупа млрд долари печалба за отрицателно време,КАТО ВСЕ ОЩЕ НЕДОКАЗАН ЕФЕКТ(първо бяха 2,сега 3,догодина 4 и т.н.бодвания) и всеки разумен човек би събрал две и две и не ни са нужни разни платени публикации,колко са лоши китайците и колко са добри амеиканците...

89

Анонимен

преди 2 години

Всичко, което САЩ твърдят е истина. Останалото е пропаганда. Нали?

88

Анонимен

преди 2 години

Този вирус наистина се държи като шарка. Сори. Но това са фактите. Не знам какви експерименти са правени с вируса на шарка, но е факт че назиите без ваксини срещу тях са мор. За пример САЩ, Англия, Франция и Италия. А и възрастните карат много тежко шарката. Дори и с ваксина против шарка един 70 г човек може да умре. В добрия случай ще хване херпеси по цялото тяло. Ако това е някаква експериментална шарка, ваксинирайте старите хора. Хубавото е че ние всички имаме шарка ваксини.

87

Анонимен

преди 2 години

Г ввендия и ад ммин в списъка със забранени думи... НЕмам думи

86

Анонимен

преди 2 години

Бла-бла-бла, както са започнали, ще измислят и трета страна, защо да не е и Русия, та нали една от първите разработки е от там? Прехвърлят си топката, и докато се обвиняват един друг, си печелят милиардите от ваксини.

85

CharlesTheWizard

преди 2 години

Глобалистите го пуснаха , те са наднационални, но изхождайки от това кой е пуснал единствената атомна бомба над цивилни и кой си събори кулите-близнаци за удобен предтекст за навлизане в Близкия Изток, то е ясно и кой е най-замесен ,това е САЩ - държава с колосален дълг,който няма как да бъде изплатен освен да се опитат да потопят всички чрез удобен предтекст за световна здравна криза възникнала,къде - в основния им финансов и идеологически конкурент.Справедлисвост ще има в крайна сметка.

84

Анонимен

преди 2 години

До тук конспиративните теории една по една се сбъдват,нищо чудно и това да е вярно.Както беше казал някой,на дъното на казана на ада пише made in USA

83

Анонимен

преди 2 години

Разбира се че вирусът е изкуствена разработка направена в САЩ и чрез военни пренесена първо в Китай с цел намяляване популацията по света.

82

карлсон от покрива

преди 2 години

Каква "пропаганда", бе ***?? Кой създаде вируса? Прилепът Пънчо, хапнал банан и се изакал над Прасчо, хапнала го на бифтек лейди Гага?? ***! Стари сценарии от 2017 г.!!Като не можете да четете и разсъждавате, поне стари филми гледайте!! Следва пети по ред щам - Ламбада! Има то в "Новини бг"- една прецъфтяла хабилитирана лелка го изкудкудяка..

81

Галин

преди 2 години

Не знам от коя лаборатория точно е..но със сигурност краварите имат пръст в тази работа :)

80

Анонимен

преди 2 години

Затова всичко такова лаборатории където и да е по света в сащ, Китай, Русия, Франция, Англия, и т.н. трябва да бъдат изгорени.

79

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 99 "И ако Форт Детройт е наистина безобидна лаборатория, изследваща шарка, защо са я затворили миналата година? Защото шарката изчезна ли?" Защо затвориха местната ти ламаринена кръчма? Явно нямаш нужда повече да сърбаш шкембе чорба!!! П.С. Няма такива примитивни опити за мислене като вашите. Даже и за тролене не стават!

78

Никола

преди 2 години

До 94 до Никола Защо се нервиш бе безделник сбъркан?Да не би да не е истина а?

77

Анонимен

преди 2 години

До 88Овчар беше смешно да сравниш Империя Япония с патканите копирници от китай. Явно интелектуално си 0. Губят ти се доста неща.

76

Анонимен

преди 2 години

И с право. Нарочно е пуснат в Китай, защото там има най-много хора...

75

Анонимен

преди 2 години

Аз в тази статия не видях доказателства, че вирусът не е създаден в САЩ.