10

Рошко

преди 2 години

В Америка има поговорка "Безплатен обяд няма". Един, който се представя, че е завършил в Харвард, да говори за безплатно обучение 5 семестъра на студенти и то в комбинация с друг министър от служебния кабинет, хайде , бе? За какви ни вземате? В САЩ гъмжи от разни фондации, които търсят умове от бившите соц страни и за тази цел си плащат разбира се на тези дето ги откриват. Този НЕКАНАДСКИ гражданин става все по-подозрителен. Онзи, който тръгне да се САМОИЗТЪКВА,че е много честен и почтен -НЕ Е!

9

ужас

преди 2 години

Като чета коментарите ми е ясно, че България скоро няма да стане нормална държава. В хората е проблема ... нема такива т***пунг3ри!

8

Зозо

преди 2 години

Хахахахаа, то това стана като вица за съдените за изнасилване. Единия подсъдим казал - Ама другарю съдия, аз не таковах, аз само държах :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Всеки ден лъсват на рундю кадрите крадливи :))))))))))))))))))))))))))))))))

7

Анонимен

преди 2 години

Абе те и къщите за гости не беха получили и лев от държавата ама ги гонят нали?

6

Анонимен

преди 2 години

***

5

Да са ви честити

преди 2 години

Караибрахим /К П/ се завърна в долината на безхардовците, за да ни вкара в "правата икономическа вяра". Новите еничари са завърнаха, окрадоха парите, вилнеят по ведомства и предприятия, уволняват, назначават и се канят да правят партия, за да продължат да ни управляват. това ли искаше народа. Та този човек е нарушител на Конституцията, но на него не му пука. Има пълната защита на Рундьо хасковски, също нарушител на Конституцията.

4

Анонимен

преди 2 години

И оцелява? А кой дава пари тогава? Не ми казвайте че е от волни пожертвования. Някой плаща. Кой?

3

Анонимен

преди 2 години

Всичко що е фондация или НПО е за закриване и забрана.

2

Онзи

преди 2 години

За кво са им пари от държавата, като онзи световен плевел ги финансира.

1

Анонимен

преди 2 години

А от онзи, чието име се цензурира в този сайт Джордж знаете кой.