24

Анонимен

преди 2 години

Бягат към Европа младите афганистанци 99 % от тях не са правили секс с жена и са принудени да тръгнат към европата при леките момичета и жени, а и освен това им дават безплатно жилище и по 800 евро без да работят всеки месец!

23

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Да ги приберат в Щатите,да подобрят...северноамериканската раса.

22

Анонимен

преди 2 години

Не ви ли е срам да крадете Новините при това всекидневно от други сайтове.Тва което правите е копирай и постави и нищо друго , и за тва нещо пари ви плащат , а защо ли?

21

Анонимен

преди 2 години

"*** суйо кяк ще си оставиш семейството бе?! Какво е по-важно от това да спасиш първо семейството и чак тогава себе си"И как точно да спаси семейстовто си? Че и пътво? Че и после себе си? Това го казваш, все едно е някоя от тъпите ти видео игри. Ей така става - хопаланка, тука барнеш, там кажеш нещо и айдеее - готова работата ...

20

Анонимен

преди 2 години

Вместо да се сражават бягат лесно е да отидеш наготово трудното да отвоюваш правото да живееш както смяташ за добре.

19

Хаха сега

преди 2 години

Талибанистан са по-голяма военна сила от България.

18

Анонимен

преди 2 години

Да се оправят, бе! Да не са ни плащали тока или парното, че ще ме занимават с тях. Имат Дубай, ОАЕ, Кувейт, Катар.... Айде стига приемахте ***, че Европа стана гето, заради алчността на алчни корпорации.

17

Анонимен

преди 2 години

В 90 % от бягащите уж от талибаните са млади мъже! А жени и момичета много малко на брой бягат от талибаните, явно на жените и момичетата им харесва талибанската хаха

16

Анонимен

преди 2 години

Ушатия и Чалгаря ще ги посрещат с хляб и сол на Капитан Андреево

15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 14 - Нали се сещаш, че с 10 000 души армия, може да се завладее България, ако тя си няма редовна армия??!?!

14

Анонимен

преди 2 години

"М да да, то начина е познат, тръгват младите мъже и после почва един рев са скъпоценното семейство, което да се чудиш що е зарязал"Нещо като стотиците хиляди българи, в назалотона 20-ти век, дето им се е налагало да бягат, когато са били изселвани от Беломоркса тракяи и други места. Как ли видиш, смеейстовот му го е пратило, та поне той да оцелее, а не е останал там, за да бъде убит или да служи на талибаните ...

13

Безобразие!

преди 2 години

САЩ да се върнат веднага и да оставят на хората 20-30 ядрени ракети въоръжение. Оставили им няколко блек хоук-а и няколко хъмвита, колкото за Бог да прости.

12

SS

преди 2 години

Разправя,че бил възпитан в политиката на западните ценности.И че Афганистанската армия и NATO го били предали.Е поне сега изпита реално политиката на западните ценности. Ние от тая политика избягаха два милиона българи и то без война.

11

лах

преди 2 години

Пак ще има: Лахуакбър! ЛахуакбъъъЪр! ЛАХУАКБЪЪЪЪЪЪаъъЪЪЪъЪЪАЪЪЪАЪЪР!

10

Анонимен

преди 2 години

Ако от една страна излизат само мъже, те не бягат от война, а отиват на такава

9

Анонимен

преди 2 години

М да да, то начина е познат, тръгват младите мъже и после почва един рев са скъпоценното семейство, което да се чудиш що е зарязал, пък сега вече страда за него. А що не се е бори за по добър живот в стрената си не се пита в задачата.

8

Анонимен

преди 2 години

100% износ на талибани, 100%!

7

Анонимен

преди 2 години

Да са мислили като са се плодили. Защо ние трябва да мислим за това.

6

Анонимен

преди 2 години

Все пак войските на НАТО,не са толкова могъщи,че да се справят с 70 000 въоръжени неграмотни маймуни.

5

Анонимен

преди 2 години

Тоя кво е правил 20 години докато в афганистан имаше хамериканска думукрация. Защо не са се организирали и да направят стабилна армия която да унищожи талибаните. Кво са мислели че вечно хамериканците ще ги дондуркат ли. Незнаят ли че краварите нямат спечелена война. Сега оня падащият по стълби ги остави в ръцете на талибаните които ще унищожат всичко и ще въведат диктаторски режим. Ама пък съм и аз. Искам от мангожеровци да се организират и да защитават страната си. Те са още в 5 век.