41

Анонимен

преди 2 години

България е една от малкото страни в Европа, където се ваксинира срещу туберкулоза. И е на първо място по болни от туберкулоза.Слочаенос?Не мисла. Логиката на ваксините е много умна, но изпълнението куца. Най- страшни са "страничните ефекти" в дългосрочен план.

40

До 43

преди 2 години

Това го кажете на ония дето едва ги извадиха от гроба, защото няма Ковид.

39

Анонимен

преди 2 години

"Не сравнявам Израел с България, сравнявам Израел с Израел. Миналата година по същото време" Но имате ли предвид това че миналата година в Израел имаше локдаун и хората не си напускаха домовете?

38

House M.D.

преди 2 години

"По думите й разполагаме с възможно най-сигурното средство срещу Делта вариантът ваксините." Разполагаме...срещу вариантЪТ? Вие сериозно ли? Кожухче, какъв хонорар взе от фармафията за да рекламираш експерименталните отрови? И по какво е профееееесор профеееесорът?

37

До 40

преди 2 години

Фейсбук действително дава корелативна информация. Прекрасен източник на НЕ/знание. По-добре ползвайте форумът на БеГе Мамите. Lol

36

Анонимен

преди 2 години

"не разбрахте ли че има ефективни ваксини само срещу бактерии! срещу вируси няма" ---- то и вируси няма, ако е на въпрос - вирусите са псевдо научна измишльотина на фалшивите учени, за да си навържат измислените модели, с които да обясняват необяснимите болести...

35

До 32

преди 2 години

Ами от 148 бачкатори на канстракшън сайт, 52 бяха ваксинирани и нищо не им се случи. Остналите се изпонатръшкаха - кой оцеля, кой - отпътува. Така че практиката показва реално действат ли ваксините или ДА. Останалото са антиваксърски уйдурми и халюцинации.

34

анонимен

преди 2 години

В МОМЕНТА ВЪВ ФЕЙСБУК ИМА КАЧЕНИ НЯКОЛКО СТАТИИ ЗА ВИРУСА ПРОЧЕТЕТЕ ГИ И ДОБИЙТЕ ПРЕДСТАВА ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС. ВАКСИНИРАНИТЕ СА ПО ОПАСНИ ОТ НЕВАКСИНИРАНИТЕ. МАСОВО ЗАРАЗЯВАТ.

33

Анонимен

преди 2 години

Не сравнявам Израел с България, сравнявам Израел с Израел. Миналата година по същото време, с 0 ваксини имат много по-малко заразени за ден и по-малко умрели. Положението в UK е дори по-лошо. Какво по-ясно доказателство е нужно, че "ваксините" не работят? Ако нещата са много по-зле с "ваксини", отколкото без?

32

Анонимен

преди 2 години

СИМУЛАЦИЯ - Събитие 201

31

Анонимен

преди 2 години

Ефективни са, разбира се! Може да ви предпазят от разболяване. А може и да не ви предпазят. Но пък може да ви предпазят от тежко протичане. Или да не ви предпазят. Ама може би ще ви предпазят от смърт. Или пък няма да ви предпазят. Ама то не е сигурно и дали няма да изтеглите късата клечка и да получите странични реакции. Или да умрете. От ваксините. Ама иначе ваксините са ефективни, вервайте!

30

Хахахахаха

преди 2 години

Смъртностто в БГ е 0.05% и то с лъжите!

29

Анонимен

преди 2 години

Тук антиваксърите дават като пример Израел, но нима не виждат че там смъртността от корона е 0.7 % докато в България е 4.5%? Интересно ми е дали и антитата отричат по принцип ваксините или конкретно тази, с причини че нямаше достатъчно време за разработка или че короната не изглежда достатъчно смъртоносна. Иначе и антиваксърите и ваксинираните се опитваме просто да заживеем нормално отново, тази пандемя ***.. 2 години от живота на всички.

28

Хахахахаха

преди 2 години

Намерихте още нови щамове? Отличници! Браво! Шапки долу! Ся се събудете и спрете да бълнувате! Забийте си ваксините там където слънце не огрява!

27

Анонимен

преди 2 години

Сега Хитлер и Гьобелс се обръщат в гробовете си от яд, едва ли са си представяли че може да има по големи фашисти от тях.

26

Анонимен

преди 2 години

До Хепатит и Тубрколоза - да, но вероятно ваксините срещу тези болести работят, за разлика от експерименталните, вредни, безполезни препарати, заблуждаващо наречени "ваксини срещу КОВИД"

25

.

преди 2 години

Ще гниете в ада за това подлагачество подплатено с пари на фармацевтичните концерни и световния елит. Покайте се докато е време!

24

Анонимен

преди 2 години

Ефективни, особено третата доза! Питайте Израел, там ефектът е пореден ден със седем-осем хиляди новозаразени. И повече починали от същия период миналата година.

23

Жалко за народа

преди 2 години

Светът върви към нов ред - олигарси производители, пласьори на ваксини и роби - опитните мишки които са обект на научните ковид експерименти. Олигарсите не носят никаква отговорност, защото робите сами са се отказали от свободата си.

22

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

И аз имам ефективно оръжие срещу вируса и не само срещу него - имунната ми система. Веднъж вече се пребори с ковид хремата и не виждам защо да не го стори отново. Заврете си ГМО "ваксините" там, де слънце не огрява! Поне докато не докажете, че са безвредни. Ама след всички изречени лъжи, едва ли и тогава ще ви повярваме. Компрометирани сте.