113

Анонимен

преди 2 години

до: Америка --- Не само САЩ но и Исрел трябва да поеме вината, защото всичко това става под диктата на евреите и в услуга на Исрел! Аз мисля, че изтеглянето на САЩ от Афганистан и идването на талибаните е таен план на сащ и исрел ! Така сащ оставиха огромно количество оръжие на талибаните и скоро те ще нападнат Иран ! Иран е трън в очите на Исрел!

112

Тъпанар

преди 2 години

Съжалявам ги афганистанците! Тия талибани ще им разкажат играта. Ама не може някой да ми дойде в къщата и да ми каже, че бил свикнал да с.ре по средата на хола, децата му искали да ми е.ат кучето и аз да си трая, да не съм му поглеждал жената по еди си какъв начин, ама той да прави каквото си иска с жена ми и дъщеря ми, да не съм правил еди си какви жестове, да им купувам храна и точно такава, каквато те обичат и да ме гледат злобно, че не признавам Мюмюн за пророк...А, извинявай...

111

Минаващ

преди 2 години

Браво на австрийския премиер! Твърда позиция и право, куме, в очи. А и предложението му афганците да се приютяват в съседните на Афганистан държави, е най-умното, практично и логично предложение за решаването на този изключително обременяващ Европа проблем. Не се получава интеграцията с тази абсолютно различна култура с европейската, факт. Подкрепям коментарите в този смисъл на разсъждения.

110

АМЕРИКА

преди 2 години

Всчики бежанци от Афганистан трябва да бъдат приети от една страна, която е достатъчно голяма, за да ги приюти. И това е страната, която ги създаде, Страната, която унищожи живота им, както и отне живота на още милиони други хора в Близкия Изток. Страната, която съвсем хладнокръвно в момента тласка света към хаос, разчитайки, че е далеко от театъра на събитията. Там трябв да бъдат приютени всички нейни жертви.

109

МНЕНИЕ

преди 2 години

За бога хора - вие виждали сте бежанци от Афганистан ?Та те си акат и пикат в гащите , за това носят тези дрехи .

108

Селяндур с джип

преди 2 години

Не лъжи, Ушатко! Ще ги приемете, защото ви трябват роби, които да бачкат, понеже австрийците ги мързи да гледат и карат само на "помуши". Освен това ви трябва и матрял за разплод, понеже мъЖленцата ви са меки китки(п**ки).

107

Французин

преди 2 години

Винаги съм считал Австрия за най-културната и цивилизована част от германските племена. Като най-диви, агресивни и злобни са пруските варвари и добре, че Сталин ги изтри от картата на света, иначе досега да са разпалили още две световни войни.

106

до 123

преди 2 години

Далеч съм от мисълта да подкрепям интеграцията на афганистанци и прочие, ама ти даваш ли си сметка, че тая бежанска вълна се получи благодарение на опита да ги интегрираме европейски? Ние се намесихме и особено Меркел. "Елате деца наши да ви демократизираме". И Кво чакаш? Сами си ги повикахме.

105

Балкантурист

преди 2 години

Хора с промити мозъци като афганистанци,пакистанци,иранци,сирийци и т.н. никога няма да спазват европейските закони.На *** братовчеди им промиват мозъците от малки и те вярват само на разни богове които съществуват само на хартия.

104

Анонимен

преди 2 години

Западните евроталибани искат бежанците да живеят по законите на Запада, да свалят бурките, да не спазват ислямските закони. Това е талибанизъм на Запада. Бившите фашистки западни държави не са се развили в свободни държави.

103

Анонимен

преди 2 години

Не е ли редно САЩ да си ги вземе и интегрира всичките? Заради тях Афганистан е това, което е днес.

102

До 117

преди 2 години

А желанията на тези бежанци да се съобразяваме с техните привички, какво е? Да ни задължават да се съобразяваме с тяхната култура на наша територия? Да се противят на къси поли за момичетата и т. Н? Това всичко какво е?Или те идват тук и нямат никакви задължения, само права. Могат да си ни казват дали да носим къси поли или не, дали да строи повече джамии от наши църкви,... А после могат и да ни гърмят, ако не сме съгласни, нали?

101

Анонимен

преди 2 години

В бившите фашистки западни държави се надига ксенофобия и расизъм.

100

Гневен

преди 2 години

Браво на Себастиан Курц!!! Поздравления за смелостта му гласно да назове огромния проблем с интеграцията на афганците!В смъртоносното блато,в което гейската комисия набълбуниква ЕВРОПА има нужда от повече такива гласове на истината и неистова съпротива на унищожаването на ЕВРОПЕЙСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ! За огромно съжаление и сегашните управници на БЪЛГАРИЯ се надупиха на господарите и ще приемат уж бежанци,докато народът ни измира от глад и мизерия!

99

Анонимен

преди 2 години

Бившата фашистка държава Австрия иска да свали бурките на жените в Австрия и нарича това "интегриране". Това е нарушаване на човешките права на бежанците от бившата фашистка държава Австрия.

98

Гост

преди 2 години

Преди да се интегрират,те трява да се очовечат,т.е. поне малко да заприличат на хора.А това е като "мисията невъзможна"!!

97

Имигрант

преди 2 години

Не само, че не се интегрират ами носят старите си проблеми в новата държава. След време държавата която ги е приютила и издържала с години започва да прилича на родината им.

96

Осман

преди 2 години

СЕБАСТИЯНЕ НАМАЖИ СИ ДУПЕТО ЕВРОГЕЙСКО ЩЕ ТЕ ПЛЮЩЯТ ЯКО *** КАРАБИНИ..ВАНГА ГО Е ПРЕДСКАЗАЛА ПРЕДИ ДА СИ СЕ РОДИЛ.ЦЯЛА ЕВРОПА ЩЕ СТАНЕ ***.ФРАНЦИЯ ВИЖ АНГЛИЯ БЕЛГИЯ..ВАТИКАНА ЩЕ Е КАТО МЕККА!! ВАНГА ЧЕТИ.....

95

Дядо Ви

преди 2 години

До SSДа има нещо невярно в това. Политиците си въобразяват, че ще им се размине, като са се укрепили в "непристъпните " си палати.

94

Гошо

преди 2 години

До Анонимен3Може ,ама нещо много ще станат погнатите