16

ахахахахахааааа

преди 2 години

До СССРАбе пич,ами ко стана с ушанките когато бяха нахлули в същия този Афганистан?

15

Анонимен

преди 2 години

Единствено законите на шериата ще избавят Европа от *** идеологията и еднополовите бракове!

14

Андреа Селесте

преди 2 години

Бай Дончо си беше пич, липсва ми колко беше директен и как ако не харесва някой му го казваше:))) Жалко, че отново лицемерието надделя в САЩ

13

Истината

преди 2 години

Президента Тръмп и постиженията му във външната политика на САЩ 1. Затопляне отношенията между САЩ и Русия. Приятелски срещи с Путин2. Подписване указа за изтегляне войската от Афганистан, което спести милиарди долари на обикновения американец 3. Среща с Ким Чен Ун и рязко намаляване на напрежението между Северна Корея и САЩ.Да продължавам ли ? И това бяха все проблеми от преди десетки години

12

Оракул

преди 2 години

Тези умници ще преместят Афганистан в Европа. Европейците пак ще ръкопляскат и плачат с умиление и кротко ще се бъдат претопени.

11

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде гърми за прословутите права на жените! Стига с тези женски права, стига с тоя феминизъм бе, малко ли войни станаха все заради тези женски права? Сега талибаните си върнаха свободата, отнета от гадните женозащитни организации и ще с право изколят всички женозащитници, за назидание на останалите жени, заразени с феминизъм. То не бяха "отворени общества" "истанбулски конвенции" не беше женска извратения? Да унижаваш мъжкия пол, като сложиш жена да го командва, на какво прилича това бе?

10

Анонимен

преди 2 години

Еи примера за всички наши политици...Тоя тръмп и жена му не го уважава.. камоли талибаните....

9

MALE

преди 2 години

Тръпм говори за некомпетентност хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахах няма ли огледало ахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха

8

Киро

преди 2 години

Нямаха работа там на първо място.Има "културни" особености на региони, народи, етноси и страни в света които никога няма да се променят. Има ли някой който да не го е разбрал?Демокрация и ислям?

7

СССР

преди 2 години

Талибаните наритаха Краварите от Авганистан.. А ФАЩ се хвалят че имали най-силната и модерна войска. Йа ха ха. Група чамати с АК ги превзеха за 2 седмици. А великите кравари се блъскаха на летището да бягат.

6

Зозо

преди 2 години

Няма как случайно да им оставят оръжията. Пак са замислили нещо.

5

Мдаа

преди 2 години

"Можеше да си тръгнем с чест" Значи имало е 2 варианта: 1.С чест и окъкани; и 2.Без чест и окъкани; Дие избрахте третия вариант - да си тръгнете тотално окъкани.

4

Асан

преди 2 години

Бийте са не са карайте :)))

3

Анонимен

преди 2 години

БайДжо се оправдава, че е наследил от бай Дончо лошо споразумение за изтегляне, също както Буда Тиквоний 12 години се оправдава с тройната коалиция. Споразумението му попречило, че неговите некадърници си "забравиха" оръжия за милиарди при изтеглянето и всички тези оръжия бяха прибрани от терористите. Въпросът е нарочна ли е некадърността на байдъновците?

2

Анонимен

преди 2 години

За първи път виждам толкова нааканааа армия. Която даде държавата си, без бой. Това е потресаващо. И то армия въоръжена от Сащ и небе пазено от ВВС. Всеки един Афганистанец трябва да се срамува от това, което направиха.

1

Анонимен

преди 2 години

Тромпети нали ти започна изтеглянето:) Забрави ли старче. Байдън, каква вина има за 20г спане на Афганистанския народ ? Прибира си армията и това е. Онеа дезертьори, да си ядат последиците. Вместо да се бият ... решиха да бягат и да си дават жените. Явно така разбират живота. Техен проблем. Не са озрели.