204

Анонимен

преди 2 години

До 225 Арабите! Да забелязваш как лекичко подменят населението на Европа? Уж криза, уж спасете ги моля и хоп, няколко милиона от тия дето мразят ОНАЯ държава се настаняват в градовете и селата на ЕС. Като стане въпрос за ваксина, ама моля ви, противоречала на религията и за това само на най-старите и най-болните.

203

Тома Биков

преди 2 години

Ние от герб всички сме ваксинирани начело с нашия вожд господин генерал Бойко Борисов

202

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен215 Много е лесно. Напиши в Гугъл Covid-19 Technical Briefing England. Виж последния брифинг от август месец. Ако си грамотен (в което силно се съмнявам), потърси Таблица 5, която се отнася за Делта варианта. Там можеш да видиш колко от заразените и починалите са ваксинирани и колко не са. Но виждам, че акълът ти не е на ниво за да можеш да намериш този документ и да го осмислиш. Явно ваксините вземат акъла на човек.

201

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 224 "До 222 Кои са другите рутинни процедури които си прави? К л и з м и? Кое е далечното ти семейство, г-н образован" Ами, стандартните, пълна кръвна картина, ЕКГ, скенер на белия дроб, кардио и, да, клизма. След 40 не знам дали знаеш, но трябва на всеки 5 години да си правиш по една колоноскопия. Знам, че за българския мачо това е тема табу, но ... какво да се прави, ако искате да нямате проблеми ще трябва. :))))))) Далечното ми семейство са първи и втори братовчеди.

200

до 222

преди 2 години

Значи ще те разочаровам като ти кажа, че с цялото ми семейство прекарахме ковид, някои като настинка, а други без никакви симптоми. Със здраве да си се боцкаш въобразявайки си, че си осигуряваш защита.

199

Значи:

преди 2 години

Аз съм от тия хора дето няма значение кой е на власт аз работя и между другото аз нито съм имал представа, че ще бъда награждаван или съм номиниран сервират ми от изневиделица. И срещу цялата колегия тогава да кажа, че квото правят е противоконституционно и дискриминативно и това през далечната 2008 -2009 година нямаше как да не я взема, сега съм я връчил посмъртно на Циолковски .... Така че ако обичате още навремето това сравнение между три образователни школи и образователна съвременност

198

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 221 Нека да проверим товята логика с хипотезата, която предлагаш :))))) Кои държави НЯМАТ приятелско отношение към тази държава и следователно (по тази логика) НЕ трябва "да си платят"? :))))) Изброй ги. :))))

197

Анонимен

преди 2 години

До 222 Кои са другите рутинни процедури които си прави? К л и з м и? Кое е далечното ти семейство, г-н образован. Смешен си и се изчерпа. Махай се, ваксър.

196

Анонимен

преди 2 години

Таня, Танчо и сие яко са се подковали с "данни" от статистики и стъкмистики, за да водят геройска битка с нормалномислещите във форума. Това явно е битка на животни смърт за тях. Фанатизирани пропагандатори. Само дето не могат да вземат хонорара на Ангелов.

195

Анонимен

преди 2 години

До до 214/218 Всъщност ваксинацията беше като всяка рутинна здравна процедура, която си правя (обикновено на 6 месеца). Такава й е и целта и ефекта. Само на болен мозък това му е източник на страхове и фобии. :)))))) Живота на останалите слабо ме интересува в здравната му част, освне ако не става дума за близкото ми семейство. За ваксинациите знам, защото се говори за такива неща напоследък, и е интересен феномен, поради това, че е нестандартна ситуация, в която е нужно да поеме човек инициатива

194

Анонимен

преди 2 години

Скъпа Таня, ето ти друга логика: не успяха да убият колкото трябваше през 1943-44 и за това сега го правят с цялата държава, създадена през 1947! А държавите, които имат приятелско отношение към тази държава също са посочени да си платят, визирам Франция, Германия, Англия, целия ЕС и България! Как ти се струва тази логика? Би трябвало да се сещаш за коя държава и кои хора ти говоря, нали?

193

Анонимен

преди 2 години

До 218 Този не е ваксиниран, той е ***.

192

Анонимен

преди 2 години

Ваксърите умират като мухи по болниците.

191

до 214

преди 2 години

Не се ли чувстваш малко тьпо, че си се ваксинирал защото си се пocpaл от страх и около теб всеки ден е пълно с неваксинирани, за които животът продължава въпреки теб и страховете ти?

190

Анонимен

преди 2 години

С ваксини или без, сезонно си има приливи и отливи, както стотици години досега.Подмяната на утвърдените медицински стандарти с нечувани плашилки за яростта на вируса са само повод за обявявате на извънредно положение, без изгледи някога да излезем от него.

189

Шубета

преди 2 години

Съвземете се!!! Голям страх. Всички ще умрем. Някога... но не сега и не от Ковид. Пийнете си, хапнете си и си гледайте кефа. Какъв е този страх? Безмислен е

188

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 212 "Статистика от последния технически брифинг за Англия. От февруари месец починали от Делта варианта в болниците 700 души, 500 са ваксинирани" Нещо не си убедителен. :)))) Пробвай пак, но този път малко по-грамотно. :)))))

187

Анонимен

преди 2 години

До до Таня/ 209 "Това щеше да е вярно ако ваксинацията там покриваше 100% от населението, само че в най-добрия случай можем да си говорим за 50% в дадена държава." Брях, доста страни ваксинираха повече от 60% от населението си, тъй че не става дума за "50%" , а и този процент ще продължава да расте, разбира се. Интресно, анти-ваксърите какъв процент смъртност от ваксинирането давате? :))) Не съм чул досега конкретна цифра. И докога? :)))))) Не се стеснявайте, споделете. :))))

186

Таня

преди 2 години

Да, прав си. Те мислят, че клатят някакъв план. Горките не могат шефовете си да изклатят за повишение, тръгнали да събарят въображаем световен заговор. Дон Кихотовци колкото щеш.

185

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен200 "Засега статистиката показва обратното. Отиват си "първи" неваксинираните. Процента на ваксинираните сред смъртните случаи е много нисък."Статистика от последния технически брифинг за Англия. От февруари месец починали от Делта варианта в болниците 700 души, 500 са ваксинирани.