267

Долу Радев

преди 2 години

Кое е твоето отечество? "Прекрасно, но що е отечество?", както казва Гео Милев

266

Един нормален човек

преди 2 години

Нямам търпение есента да пусна своя глас против Фигуранта, само и само за да не виждам вече противната му гологлава мутра.

265

Анонимен

преди 2 години

Сърцето му в България, ама канадския паспорт в задния джоб.

264

Тръмп

преди 2 години

Радев из а джоук.

263

Анонимен

преди 2 години

И какво мислите, като наджаркате десетки плюсчета или минусчетя? Инфантили! Някой ви вярва ли?

262

До фашизоида 291

преди 2 години

"Комунистите предадоха българите в Македония, помакедончиха насила българи в пиринско, избиха цвета на нацията, стотици хиляди невинни българи, само защото не са комунисти, непосредствено след 9.09.44".Помакедочените българи в Пиринско беше точно от ден до пладне!Познавам едни, бащата се беше писал македонец, синът - българин! Да ти имам цвета на нацията - джандари, които носеха човешки глави на кол!След османлиите само фашагите са секли глави и убивали деца! А стотиците хиляди ти сериозно ли?

261

Анонимен

преди 2 години

Ушат б-л-я-д Оставка бе мърляч съсипа Цялата ни Икономика отивай си на село да садиш пипер за друго не ставаш и Деси всеки ден те сменя с друг по акълия

260

Анонимен

преди 2 години

293 Без да имаш доказателства, думите ти не струват нищо.

259

мая манолова

преди 2 години

ТИ радеф,ИМАШ ЛИ СЪРЦЕ......ПРОСТАКО И ШПИОНИНО ПРОДАЖЕН.

258

Анонимен

преди 2 години

Битката, която водите в сърцето е, коя обичате повече, Русия, Канада, или България.

257

Мария

преди 2 години

До 288 пътешественик Явно много харесваш Борисов щом го следиш.Но той не харесва такива като теб-злобни лъжци ,не сте му в полезрението

256

Димо

преди 2 години

До 288 пътешественик А ти марш празната си тиква и злия си език като *** закачен на тел.Злобен безделника Тъ-Па-К

255

До 290

преди 2 години

Дрънканици! Недоказани неща, клевети! Когато Гешев размахваше невнесени в съда документи, погазвайки закона, всичко беше точно, нали! И арестуваните служители на Президентството бяха показани директно, докато на някое джебчийче-ченгененце свято се пазят гражданските права и на снимките лицето е в растър! Гешев е престъпник, казвам го, без да ми пука! Баща ми го е викал един друг Гешев, да го предупреди! А онзи Гешев е можел да те направи на кайма! Скоро ще видим падението на този Гешев!

254

Радой Ралин

преди 2 години

Не пропуска случай да си направи предзиборен Пи-Ар

253

Анонимен

преди 2 години

289 Комунистите предадоха българите в Македония, помакедончиха насила българи в пиринско, избиха цвета на нацията, стотици хиляди невинни българи, само защото не са комунисти, непосредствено след 9.09.44, насила преименувана българските турци и ги прогониха. Направиха от България 16 руска губерния. Грабиха я десетилетия наред. Това, родолюбци ли, са?

252

Анонимен

преди 2 години

285 От президентството са предавали квалифицирана информация за Русия. Радев покри руските шпиони. Непрекъснато повтаря в Брюксел, за сваляне на санкциите срещу Русия и ако добре знае, че официалната позиция на България е "за". Лобира за сделки от национално значение, които са с руско участие ...Оглави с вдигнат юмрук щурм срещу парламента. Назначи министър в нарушение на конституцията. Укри доказателства за корупционни практики-назначетие на любовницата си и сегашна съпруга във ВВС...

251

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 280...............Шипка е място за среща на родолюбци! Комунистите са доказани родолюбци! Значи си прав, само дето думата не е "сборище"!

250

пътешественик

преди 2 години

Буци днес маа панталонки в Медковец- с поп Андрей,от септемврийското въстание през 1923г,убит от колеги милиционери и възпят от Гео Милев....

249

Анонимен

преди 2 години

278 Съобщи на баба ти хвърчилото. Ако е така, отдавна, да се е разчуло. Кьовеши има достатъчно обвинения против наши крадци. Взе ги от Гешев, когато беше в България, неотдавна.

248

Джон Лок

преди 2 години

Долу, Радев, разединителят на България и некадърното му, поръчково т. нар. Правителство.