317

Анонимен

преди 2 години

Не се притеснявайте герберасти, наистина ще ви изпегъртаме, ще ви вкараме в затвора и ще ви вземем всичко откраднато. Просто трябва да махнем вашето *** Гешев и скоро ще стане. До сега вече да бяхте изгнили по затворите, но гешевите есесовци ви пазят, няма да е за дълго

316

Анонимен

преди 2 години

Трябваше да обесим Тодор Живков за да знаят следващите, да не правят номенклатура. Трябваше Борисов, Гешев и Пеевски да са вече в затвора, за да няма ОПГ в държавата. Точно за една седмица ще изчистим България от опг ГЕРБ-дпс

315

Анонимен

преди 2 години

346 Комунистите са майстори, да розединяват и насъскват българите, едни срещу други, по етнически произход и по политически убеждения. Непосредствено след 9 септември 1944 избиха цвета на нация, стотици хиляди невинни българи, защото не бяха комунисти. Продадоха българите в Македония, насила помакедончиха Пирински край. Насила смениха имената на българските турци и ги изгониха от България. Миналото трябва да се помни, за да не се повтаря.

314

Анонимен

преди 2 години

Фантастики некви ! Пълни лъжци

313

Анонимен

преди 2 години

Номерата на постовете се сменят, незнайно как, но те си знаят, кой, до кого се отнася.

312

Анонимен

преди 2 години

Тва ни е мат'риала ! Вари-печи толкова В този фантастичен край

311

Анонимен

преди 2 години

353 Вдигни копитото от клавиатурата, защото произвеждаш пълни глупости.

310

Анонимен

преди 2 години

353 Комунистите са майстори, да розединяват и насъскват българите, едни срещу други, по етнически произход и по политически убеждения. Непосредствено след 9 септември 1944 избиха цвета на нация, стотици хиляди невинни българи, защото не бяха комунисти. Продадоха българите в Македония, насила помакедончиха Пирински край. Насила смениха имената на българските турци и ги изгониха от България. Миналото трябва да се помни, за да не се повтаря.

309

Анонимен

преди 2 години

защото планът на Дончев е по-добър от плана на Пеканов

308

Анонимен

преди 2 години

362 Комунистите са майстори, да розединяват и насъскват българите, едни срещу други, по етнически произход и по политически убеждения. Непосредствено след 9 септември 1944 избиха цвета на нация, стотици хиляди невинни българи, защото не бяха комунисти. Продадоха българите в Македония, насила помакедончиха Пирински край. Насила смениха имената на българските турци и ги изгониха от България. Миналото трябва да се помни, за да не се повтаря.

307

Анонимен

преди 2 години

"Толуп" е и Христо Иванов, като неговото коремище имат доста депутати в парламента. Борисов е доста подвижен и активен, в сравнение с тях. Беше, най-активтият, -пътуващ премиер. Водеше активна вътрешна и външна политика. Ефективен лидер, кокто го наричат в Брюксел

306

Малко за политика

преди 2 години

Тошко в ролята на Хитлер, а Бойко - на Мусолини. "Двама диктатори - двама приятели". Политическата логика показва, че ИТН и ГЕРБ ще станат и партньори когато дойде ред да се гласува за въвеждане на изцяло мажоритарна избирателна система. Лаладжията на ГЕРБ Тома Биков подканяше за това още в предното (45-то) НС. Като се раздели страната на едномандатни избирателни райони и от всеки се избира само по един депутат, в НС ще са само ГЕРБ ИТН и ДПС. Рай за Бойко, Слави и Доган.

305

Анонимен

преди 2 години

Рашковщината заминала ? Ама къде да иде ? По гората ? Тя ходи по хората не по гората !

304

Анонимен

преди 2 години

Някой нямали да издаде книга с бисерите на Борисов?Който слага минуси на този пост, е Хитлер.

303

Анонимен

преди 2 години

Ужас, тежка шизофрения. Какво два етноса? Будистите, атеистите, католиците, друг етнос ли са и откога? Я да отиде в Батак или Смолян и да повтори, че са 100% мюсюлмани? Жив ще го одерат. И какъв Винету, Винету поне е говорил английски. Тоя *** започва да става опасен за мира на Балканите.

302

Анонимен

преди 2 години

Имаме план ! Хората хехеее тия наще богаташи ... Чорбаджии

301

Анонимен

преди 2 години

Тошко-Квазимодо в българската политика. Езикът на омразата му приляга, но не и в парламента. Той, е този, който не трябва, да е там.

300

Анонимен

преди 2 години

кога стана Хитлер Тошко кога му почерняха гащите

299

Сата НАТО

преди 2 години

"Този регион помни Възродителния процес и какво значи да се сбият два етноса" ---///---- През Възродителния процес не са се сбивали два етноса, ами милицонерите на бай Тошо биеха турците, за да им сменят имената. И ти си участвал в тоя срамен процес като командир на рота. Не си бил политически неосъзнат 20-годишен наборник, ами офицер от жандармерията на комунистите.

298

Анонимен

преди 2 години

Дават ли ти взимаш гонят ли те бягаш !