233

Анонимен

преди 2 години

Комунистите като крадат фалирват държавата за 1 година. Ясно става, че Бойко нищо не разбира от кражби щом 12 год. не фалира държавата. Ясно като бял ден!!!

232

Анонимен

преди 2 години

Българин, ама от кои по-точно? Той и Карадайъ мисли, че е българин...

231

Анонимен

преди 2 години

Днес пътувах но Северната тангента и си мислех, добре че Кирчо се появи чак сега, че имаме вече пътища, иначе още щяхме да затъваме в коловозите и да висим по 5 часа в колите си на околовръстното.

230

Анонимен

преди 2 години

Българин съм, но като гледам, слушам и чета българския народ какви ги дроби, изпитвам садо-мазохистично удоволствие от мъките му. Това не е шега, нито реплика на Слави Трифонов. Омръзна ми да се жертвам за хора, които ще си подарят държавата на тепсия на Джуджи Путин и на Дявола.

229

Анонимен

преди 2 години

До До 255/262 "Виж му боята и хитрите крадливи очички." Ясен си: поредния комплексар по потник с ракия в ръка. Бегай!

228

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 257 "За мен е направило много! Мачка престъпниците от ОПГ Гроб!" На пуделите на комунистите от модерното ОФ като теб никой не ви търси меннието.

227

До 255

преди 2 години

Виж му боята и хитрите крадливи очички. Не си ли виждал други такива наши "сънародници"?

226

Анонимен

преди 2 години

На първо място Киро е измамник, човек който *** за гражданството си, пускайки крилати фрази за сърцето. Заедно с Асен Василев стават двама, а със Спецов - трима специализирани измамници, а начело е Баш Майстора-измамник, генералът на измамниците - Грипи Зеленото чорапче.

225

Анонимен до сина ми:

преди 2 години

Да, забелязваме, че лети по нанадолнището. Забелязваме го още от протестите миналото лято. И предупреждавахме още тогава, че това не е онова, за което го смятате. Че Раша се намесва в делата ни. Че Раша и Израел клатят държавата за дявол знае чий интерес. Днес ще кажем само - ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВЛЯВАЩИТЕ. Афганистан - талибаните. България - Резидента и учиндолски са..дист. Пък ние може и в Белене да свършим, нали сме и..диоти,дето от нищо не разбират.

224

хаха

преди 2 години

само в България могат да ти направят забележка за правопис докато сме 112 в света по свобода на словото, докато нямаме работещо БДЖ, а образованието и здравеопазването са под всякаква критика

223

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 249 "нали затворихте Навални за "криминални престъпления срещу западни партньори"? :) Чичо Путин днес така каза по телевизора на Меркел. :))))" Те "западните партньори" опровергаха Джуджи и неговите сатрапи, но това не попречи да затворят Навални. Блато, какво да ги правиш. :)))

222

Анонимен

преди 2 години

"До тук служебното правителство не е направило нищо в полза на обществото и на народа." За мен е направило много! Мачка престъпниците от ОПГ Гроб!

221

Анонимен

преди 2 години

Забелязвам,че летим по нанадолнището. За това правим ниестови опити да сработи спирачката и да извием кормилото така, че дори и да се праснем някъде, да е без човешки жертви. Че ще потрошим колата вече е ясно. Но поне да спасим народа.

220

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 253 "Тиквата не е българин. Поне не е от български произход." Я кажи какъв е и от какъв прозиход? :))))

219

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 250 "Държавата яко лети по нанадолнището, не знам дали го забелязвате?" Нормалните хора го забелязват. Киро Язовиро си мисли, че е велик и дърпа България нагоре. Освен с фиаското с албанската инвестиция в полза на Прокопиев с друго няма да бъде запомнен. И със снимките с язовирите, де.

218

Анонимен

преди 2 години

"Българите трябва да могат да си казват името на ангглийски, за да покажат, че са българи, иначе са "продажници"?". Тиквата не е българин. Поне не е от български произход.

217

Асан

преди 2 години

Цялата я закривай не само директора :)))

216

до 248

преди 2 години

Ама това правителство не е на народа. То е служебно да служи на Президента. Не е избирано от народа. А и народа както виждате за тях няма значение. Народа е само да плаща данъци и те да притискат хората. За друго не им е нужен народа. Народа отдавна им каза, че не може да се продължава с тази омраза. Не им пукаа, човек!Що ще му давам реверанс?Да не ме е питал като си е ветролевил някои части в Канада? Що ще го искам за министър? Не се е потил за избори.Посочили го щото е връзкар. Муле е дефакто.

215

Анонимен

преди 2 години

Държавата яко лети по нанадолнището, не знам дали го забелязвате?

214

Анонимен

преди 2 години

Как какво правим? Разследваме ги и, ако се налага, им закриваме престъпния бизнес и им запорираме сметките. Или вие в Русия постъпвате по различен, незаконен начин? :) Не ми се вярва, нали затворихте Навални за "криминални престъпления срещу западни партньори"? :) Чичо Путин днес така каза по телевизора на Меркел. :))))