116

Demonaz

преди 2 години

Толкова е страшно,че не зная само вижте снимките. Пълно с народ - доктори,журналисти и тоя кацаров. Хайде още им вярвайте на постановката!

115

Анонимен

преди 2 години

До антиваксър "Защо не си представите изчисленията на НЗОК. По форуми лесно се пишат глупости." Защото аз не работя в НЗОК, но ако много те интересува кои дейности трбва да бъдат наблъскани в тия 1200 лева за ковид си намери документацията на клинична пътека 104 и чети (ако можеш да разбереш нещо). След това отиди и виж ценоразписа на една лаборатория или частна болница и ще разбереш колко РЕАЛНО струва лечението.

114

Анонимен

преди 2 години

Факт е, че ваксърите във форума са най- много трима, представящи се за различни хора. Това е платена иzмет, която явно не става за друго.

113

Шаши

преди 2 години

Почти всичко от конспирацията, излезе истина. Факт е че не казват какво има във ваксината.

112

Морски

преди 2 години

Тука на морето е Содом и Гомор.Яки купони и секс до дупка.И стимуланти най-различни.Като за последно е,супер!Корона ли,да му мислят болниците като се струват след 2-3 седмици в пика на вълната.

111

Анонимен

преди 2 години

Това е фалшива новина. Лично президента, на когото единствено вярвам, каза от Бузлуджа миналата година, че Ковид има само на жълтите павета в София. Цяло лято после се гориха маски по протестите. Какъв ковид?!

110

Никито

преди 2 години

Президента е време да си кажи фразите за вируса на страха, и как страха ще надделее над глада. Нека да си озапти министъра и не плаши хората. До последно Радев обеждаваше,че няма да има ограничителни мерки.

109

Анонимен

преди 2 години

Аз съм притеснен че здравния министър е притеснен! Моля да не се притеснява че не е здравословно!

108

Анонимен

преди 2 години

Кацаров що се прави на ударен? Повишаването на случаите с Ковид е заради неговите антиваксърски разбирания. Кацаров е Мангъров2.

107

Анонимен

преди 2 години

До до 128 от славянин "Чиче докторче, сигурно затова *** и пульо ги пишете ковидни" Чичовото, вече установихме, че си нямаш идея къде, какво, защо, и как се пише. Нямаш информация, нямаш данни и нямаш практически опит и наблюдения. Имаш конспирации, които си прочел някъде и ги представяш за плод на "мисленето" ти, а си папагал, който повтаря неща, които се бълват от неграмотници като теб по всякакви знайни и незнайни сборища. Това е по твоята част, по моята част е темата, а там знам, че си БОС

106

Анонимен

преди 2 години

До MdАз ти казвам какво чувам от вътрешен човек. Същото инфо четох и за други държави,доктори тайно казваха на познати,но сега аз вече го чувам лично,не го чета. Мнозинството в болниците са вакснатите,има и неваксанти,но по-малко. МЗ трябва да анализира,и да излезе вече с инфо, и позиция.

105

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 128 Сериозно :) Защо не си представите изчисленията на НЗОК. По форуми лесно се пишат глупости.

104

Шаши

преди 2 години

Ало, ало. Тук, Рене. По нареждане на ген. Клинкерхофен ще се затвори държавата. Хер Флик е в готовност за потискане на народа.

103

Спокоен

преди 2 години

Аз не съм притеснен. Вирусът не е по-страшен от мерките. Бате Стойчо ми го каза по телевизора.

102

Анонимен

преди 2 години

"Притеснен"? Още преди две седмици трябваше да наложи мерки според разписания от него план. Даа, ама имиджа на Радев и служебното правителство са по жизнено важни. Плюха герберите, разваляха всякаква дисциплина и ако сега те наложат същите мерки, матреала дето ги одобраява ще се изпари. Още миналата година ви казах, че тези през трупове са готово да минат заради кокала. Радев "готов политик"??!!

101

Анонимен

преди 2 години

Кацаров, не се излагай. Вирус няма. Ура, ДругарЕ!

100

Анонимен

преди 2 години

Какви са наказанията за 400 те фантома? Върнахте ли парите, дето могат да са от полза за някой наистина болен?

99

Анонимен

преди 2 години

Фигуранта да не е разбрал вече че има пандемия?

98

Анонимен

преди 2 години

До славянин "Тук едно чиче-докторче се пъне да ме убеждава, че 1200-те лева за бройлер в болницата за него нямали никакво значение!?" Чичовото, болниците ГУБЯТ пари от Ковид пътеките, затова се налага за последващото лечение да се пускат пациентите по други направления, за да на плащат скъпи изследвания: така и некадърника Кацаров го обслужиха, но той се опита да излъже, че колегите са "спечелили" нещо от него. Лика прилика сте си всичките анти-ваксърчета - неграмотни и нагли.

97

факири

преди 2 години

Майките от "Системата ни убива" как оздравяха за един месец. . Браво Кацаров браво Манолома!