248

Анонимен

преди 2 години

Ваксините РАБОТЯТ! ДОКАЗАНО! Това са ваксини, а не отрови!!!!! Всички данни показват, че ваксините помагат.

247

Анонимен

преди 2 години

До 270 Сигурен съм,че сега ще дадеш линк и не лъжеш. Или?

246

Анонимен

преди 2 години

Ваксините НЕ РАБОТЯТ! ДОКАЗАНО! Това не са ваксини, а отрови!!!!!Доктори и и дори създателя на mRNA технологията каза, че това ще се случи и ето. Случва се!

245

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 269 "Аз ще пропусна дори и първата!" Засега.

244

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 269 "Ако един човек няма нищо, а другият има един хляб" Явно си мислиш, че използваните примери нишо не значат, но всъщност си в ГИГАНТСКА заблуда. Пример: И В МОМЕНТА "управляващите света" имат неща, които дори средната класа няма, тъй че това, че сведе "имането" на управляващите света до средства за оцеляване прави опитите ти за мислене абсолютно абсурдни. Няма такова "богатство" каот "един хляб", защото по -бедните биха изчезнали - от глад.

243

Случаен минувач

преди 2 години

По време на дискусията имаше призиви например при пандемия да се спре Интернет, за да не се разпространявала "дезинформация". От ЦРУ обаче възразяват - в днешно време интернетът е мястото, където всеки казва какво мисли. Не трябва да се спира, така по-лесно ще следим хората. Освен това: към края на дискусията, от фармацевтичните фирми някой каза - ние ще произведем ваксини, ако обаче хората не ни вярват, ако трябва ще ги слагаме насилствено!

242

Анонимен

преди 2 години

"Това противоречи на написаното от теб, в което твърдиш, че за богатите няма да има дори елементарни неща." - Последно ти пиша, защото ми писна да обяснявам. Ако не разбираш - твой проблем. Ако не си съгласен с мен - ОК, не държа! Ако един човек няма нищо, а другият има един хляб, то този с хляба може да бъде определен като богат, особено ако 99% от хората нямат и толкова. Хайде лека вечер и жив и здрав. Да си сложиш и 100-ната игла, когато му дойде времето и така. Аз ще пропусна дори и първата!

241

Случаен минувач

преди 2 години

ази работа няма да свърши скоро. Вижте "event 201", намерих го и с български субтитри. На 18 октомври 2019 Бил Гейтс сяда на банкет с представители на банкерските кланове (Рокфелер, Ротшилд, Морган и др.), с представители на ЦРУ, на ФБР, на СЗО, на световни фармацевтични фирми, здравният министър на Китай (!). И си разиграват "пандемия", според която трябва да умрат 50 млн. за 1 година. Просто е дразнещ цинизмът им! Казват например, че ако избухнат безредици, да се намеси армия и жандармерия!

240

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 265 Не схващаш, че инвазивния характер на ваксинацията я прави нещо повече от профилактика, но по-важното е, че не схващаш, че независимо как ще я наречеш, отговорността за неприлагането й не е същата както отговорността от прилагането й: контролирани фактори срещу неконтролирани фактори. Не носиш отговорност за неща, които не можеш да предвидиш и не целиш с действията си. Поне не в медицински смисъл.

239

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 254 "Има ли хора, ще има бедни и богати - винаги е имало и няма как да сме еднакви." Това противоречи на написаното от теб, в което твърдиш, че за богатите няма да има дори елементарни неща. Ако изключим някаква екзотична форма на дефиниция на "богат" де факто ти казваш, че няма да има богати, но тогава какви са ДРУГИТЕ, които съществуват (и как съшествуват те)? С други думи, по начина по който си употребил категорията "богат" имаш проблем да установиш каква е РАЗЛИКАТА с останалите.

238

Анонимен

преди 2 години

"Опита ти за отклоняване от основния дискурс на разговора е бюрпократичен и по същество лесно отстраним" - Ами не, ти се опитваш да хитруваш, но не минава номера. Профилактика и лечение са две различни неща. И в българския профилактика си е точната дума отговаряща на това, което си описал. ВАКСИНАЦИЯТА не е ЛЕЧЕНИЕ, а по-скоро профилактика. Щом искаш да си правиш такава, ще си носиш последствията от нея. Ако не искаш, няма проблем, тогава и НЕваксинираните няма да плащат за Ковид и толкова...

237

мамин сладък

преди 2 години

До Анонимен 260Само ще напомня как до скоро пропагадата твърдеше, че ваксините предпазват от заразяване и така ще спрем вируса и защитим близките си.Безброй политици, математици и какви ли не "професори" ги говореха тези глупости. Сега изведнъж сменита плочата и запяха - ваксайте се за да не го карате тежко.А и въобще не е ясно кой и по какви критерий казва дали ползите са повече от рисковете при разрешаване употребата на тези ваксини-явно някой като Господ решава кой от какво да умре....

236

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 259 "олкова относно аргументите ти лежащи на непознаване на значението на думата лечение... Твой проблем..." Опита ти за отклоняване от основния дискурс на разговора е бюрпократичен и по същество лесно отстраним: в Българския език фразата "превантивно лечение" е придобила смисъл на английското "привеншън" или "привентив кеър", които в Българския език нямат еквиваленти. Най-близкия е "профилактика", но той не указва инвазивния характер на ваксинациите.Другия път пробвай по същество :)

235

Анонимен

преди 2 години

"Не, защото страничните ефекти от лечението не са търсени." - Стига с това ЛЕЧЕНИЕ. ВАКСИНАЦИЯТА не е ЛЕЧЕНИЕ. Вижте в тълковния речник и тогава пишете глу_пости...

234

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 255 "- "1)напълно ваксинираните се разболяват сериозно","2) ваксините не предпазват от заразяване и 3) разболяване!" Това са три различни факта. Втория и третия са иррелевантни към целта на васкинацията, която е на първо място да запази живота и дългосрочното здраве на пациента. Третия факт е относим към тази цел, но трябва да бъдат претеглени относителните ползи срещу относителните вреди: в това отношение ваксините категорично печелят, независимо от "манипулативната информация" :)))

233

Анонимен

преди 2 години

"Разбира се, но това е единственото въможно превантивно лечение." - Ваксинацията не е лечение. Виж в речника какво означава лечение. За да говорим за лечение, някой трябва да е болен. "Лечение е процесът на възстановяване на здравето... и т.н." Толкова относно аргументите ти лежащи на непознаване на значението на думата лечение... Твой проблем...

232

Българин

преди 2 години

Сега като тръгнат мигрантите от Азия, ще стане същото и в Европа. България и Гърция ще пламнат първи.

231

Анонимен

преди 2 години

До мамин сладък (от 251) - с теб спор нямам. Или не съм се изразил правилно, или не си разбрал правилно какво съм написал... :) ... Виж по-долу (има поне 10 коментара само от мен)... А може и номерата на коментарите да са се разместили и аз да не съм разбрал, че не пишеш на мен.

230

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 251 "Ако се разболее заради нея, си е негов проблем!" Не, защото страничните ефекти от лечението не са търсени. От друга страна за неваскиниращите може да се приеме, че на практика те ТЪРСЯТ да се разболеят и развият усложненията на болестта (по техни си съображения). Тогава това остава техен избор и трябва да е за тяхна сметка.

229

Анонимен

преди 2 години

"Важния въпрос е откъде ти хрумна на теб, че въобще ще има бедни, ако за богатите няма, а за бедните (по твоите собствени думи) има ОЩЕ ПО-МАЛКО?" - Има ли хора, ще има бедни и богати - винаги е имало и няма как да сме еднакви. Иначе ако има опасност всички да изчезнат (предполагам това имаш предвид с "откъде ти хрумна на теб, че въобще ще има бедни, ако за богатите няма"), то признаваш предположението ми, че елитът иска да намали населението, за да се избегне подобен сценарии...