178

Анонимен

преди 2 години

До Мелсън: Тя и утре статистиката в БГ ще е лъжлива.

177

Д-р Коронис Кауза

преди 2 години

Защо плана на Кацаров е обвързан с броя положителни проби от тестовете? Защо никой не си направи труда да провери какво е състоянието на тези заразени и дали то налага болнично лечение? Защо никой от здравното министерство не си направи труда да провери какъв е този "златен Ковид резерв" в болниците от едни 700-800 човека, които за 6 месеца така и не успяха да се излекуват? Нещата взеха много да намирисват.

176

До 193

преди 2 години

С Ковид,ама ако беше преди 2-3 години доктора щеше да ти каже пии парацетамол или аналгин и шъ са опрайш. Пък сега си специален, важен ;)

175

Гиб Мелсън

преди 2 години

Според данни изнесени от американската медия CNN от 166 милиона ваксинирани само 1507 напълно ваксинирани хора са починали от коронавируса въпреки, че са били напълно ваксинирани. От същата бройка 166 милиона напълнно ваксинирани само 7101 души се е наложило да бъдат хоспитализирани след усложнения от коронавирус въпреки, че са били напълно ваксинирани.. Това сочи официалната статистика.

174

Анонимен

преди 2 години

До ужас: Да. Заради една шепа продажници, страда цялото БГ.

173

Ами...

преди 2 години

Ами ваксинираните , набихте си незнайно какво , сега се оказва че не струва , пак сте под заплаха, какъв беше смисъла....на здрави организми да си бухате неясна химия !!! Като реша да си търся жена ....на милион процента ...ще търся неваксинирана ...с една дума " чиста" !!!!

172

Муахаха

преди 2 години

"Американските здравни власти одобриха трета доза ваксина срещу Covid-19"

171

Анонимен

преди 2 години

В момента съм с Ковид. Симптомите ми са мускулна треска и това е. Нито хрема, нито температура, нито кашлица. Много страшен Делта вариант.

170

ужас

преди 2 години

Заради една шепа неграмотни лица всички ще страдаме сега?!

169

Високо е за пари

преди 2 години

Изкарах първия "щам" миналата година без да знам на крак и на работа !!! Изкарах и най-новия преди месец... три дена като лека настинка....!!! Всяка година ги има тези вируси....всички ги минават ... просто сега става въпрос за безпардонно много пари..... докато има печалба от тях ще има " мерки , вълни , коронаистерия ,масова манипулация , масова психоза , масово насаждане на страх " !!!! Ако си седим по къщите...ще ни мачкат ежеминутно ....

168

факт

преди 2 години

Каквото човек си направи сам и господ не може да му помогне. Ходят без маски на закрито в Гр.транспорт и тн. и ето резултата, шиба. ни ***.

167

Анонимен

преди 2 години

Т.е лекуват те за Ковид пък истинското заболяване се влошава и билетче за вечните ловни полета

166

Анонимен

преди 2 години

Влиза болнив с лека настинка, но обострено сърд.заболяване, примерно, жеги диша тежко, отива на лекар, но тестче, положително, Ковид отделение, лечение за Ковид, сърцето и кръвоносната система и влизане в стъкмистиката :(

165

Анонимен

преди 2 години

Задължително трябва да се излезе на протест. Аман от затваряния.

164

Анонимен

преди 2 години

Мислите ли, че и 100% да е ваксинирано населението с по 2 игли ,ще ви се разминат маски, още игли и затваряне на бизнеси?

163

Подготвят ли ви

преди 2 години

Офчъици?!

162

Долу корона мафията!

преди 2 години

Масови протести в понеделник! Скапаняциии! Който го е страх от Ковид да върви да се боде! Ваксини бол! Който е ваксиниран и го е страх, да пие диазепам и да не тормози останалите! Болниците изобщо не са препълнени! Това са или мъртви души или хора, които спокойно могат да се лекуват от хремата вкъщи!

161

2030 година

преди 2 години

До тогава ще се отпускат пари за борба с вируса...и всичките му щамове !!!! Очаквайте и седемнайста вълна ....!!! Тея пари трябва да се усвоят....бедните държави като БеГеТо.... абсолютно нищо не могат да направят ...за да се противопоставят на ЕС !!!!

160

До 174

преди 2 години

Какво означава да си ваксиниран или не? Аз съм прекарал вируса без да разбера, във вторник си правих антигенен тест. Пуша, пия по-малко, не ям захарни храни, не ям отровния хляб и се чувствам напълно здрав. За какво да подписвам декларация, че не носят отговорност за мен и да ми инжектират нещо си, да на храните и лекарствата има етикет какво съдържат, но на шишенцата с ваксини няма.

159

Состин

преди 2 години

Затваряйте тая ***.по оборите, че вижде като ги изпуснахте за няколко месеца , какви щуротии свършиха.