386

Зозо

преди 2 години

На Рундю талибана родината е Рашка-говняшка. Ще се провали с гръм и трясък.

385

Караяна Цветова

преди 2 години

Защо никой до сега не ропта за двойното гражданство на цялото ДПС и електората му?

384

Анонимен

преди 2 години

Само мошеници в коремния кабинет.

383

Анонимен

преди 2 години

До Питане:А да купиш къща и бутик в Барселона

382

вина

преди 2 години

Дали К. Петков има вина? Не ми е ясно. Но Радев има голяма вина по това назначаване - негова/на юридическия му екип работа е назначените министри да са с редовни документи. Е, не са, поне един от тях. А за корупционерите - какъв е П. Узунов, със скритите телефони и с "подаръка" в ръка? Помним, г-н Радев, помним и как не успяхте смислено да се изкажете по случая "Узунов".

381

Анонимен

преди 2 години

Газиш Конституцията бе, Радев! После Борисов 4 ще трябва да ти оправя бакиите.

380

Чоко

преди 2 години

По-злобно човече от този Резидент на Решетников не съм срещал. Такова неадекватно поведение. Радвам се ,че новата вълна на Короната идва точно по време на неговото правителство. Да го видим как ще се справи.

379

Питане:

преди 2 години

Да назначиш любовницата си , която ти е подчинена , на два трудови договора , форма на корупция ли е?

378

Анонимен

преди 2 години

Ако беше Борисов до сега Киро Канадеца щеше да е вече отлетял за Канада . При Радев обаче признаване на грешки няма. Целият му кабинет са една торба с ********( сам си сложих точките ). Иначе приказките за новото начало бяха много и силни. Виждаме , че окрадохте бюджета и лъжете и мажете, отговорност йок и оправдания единствено с Борисов. Банално некадърнице сте.

377

Анонимен

преди 2 години

ПРЕДАТЕЛ!

376

Анонимен

преди 2 години

ББ Е милион ПЪТИ по диалогични!Принципен и като някой сбърка-довиждане!ДАЖЕ МАЯ НАПРАВИ ОМБУДСМАН, ПОМОГНА И ЗА ЛЕЧЕНИЕ И НЕ Е УВОЛНИЛ НЕЙТИТЕ ДЕЦА!ВЪПРЕКИ КОСТИНБРОДСКАТА АФЕРА! ТОЗИ ОТ ЗЛОБА И ЗАВИСТ ИНТРИГИ ЩЕ СЕ ПОБЪРКА! ТОВА Е БИЛО ГЕНЕРАЛ! СРАМ! ДА УНИЖАВА ЦЯЛА ЕДНА ЧАСТ ОТ НАРОДА! ДПС ГЛАСУВАХА ЗА ТОВА СЪЩЕСТВОТО! БЕЗ ТЕХНИТЕ ГЛАСОВЕ НЯМАШЕ ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ!

375

Анонимен

преди 2 години

Моделът Радев в действие!

374

Анонимен

преди 2 години

Ушат,България те мрази !!!

373

Анонимен

преди 2 години

Най-неадекватният,лъжлвият,циничен,нелеп и безсъдържателен президент на България от както се помня! Нито един ефект не е възпроизвел в полза на държавата,я не спря да драматизира,да пречи,да подлива вода,да гони лични интереси,да разединява ! Нелепи опити да петни Борисов и най-жалко е,че използва Пандемията като за това е косвено отговорен за много угаснали животи.Той подмами избирателите си с равнодушното подценяване на вируса като им вмени политически отенък у К19 ! СЪД ЗА ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК !!!

372

Анонимен

преди 2 години

Вие Радев свалихте Борисов , защото бил мутра и не спазвал законите. Обещахте прозрачност и честност. И назначихте за министър човек с двойно гражданство и патологичния лъжец Рашков( още чакаме доказателствата за подслушванията и менюто с човешко). Започнахте да управлявате от самото начало с лъжа. Това ли е новото, това ли е честното ново начало? Искате актуализация на бюджета без отчет какво и как е похарчено, непредвидените разходи милиард и 200 милиона. За справка само на Борисов са били 80

371

Анонимен

преди 2 години

Не беше далеч момента в който Радев да се обърне срещу ИТН те го подкрепят той им забива нож в гърба

370

Анонимен

преди 2 години

Радев , много се изложи относно Карадайъ. Не само че раздели българите , ами обиди и турците. Сега остава и етнически конфликт за подпалиш , вдигай пак юмруци. Не те знам какъв пилот си , но за президент демократ си кръгла нула. Приказките за Левски и Ботев си ги заври под зелените чорапи, времената са съвсем други. Назначаваш неправомерно хора за министри, после кой ми с ра в гащите. Номера с кой как приемал родината няма да мине, те за това и патриотите са извън парламента. Зле си отвсякъде.

369

Анонимен

преди 2 години

Другарю обвинявате партията на Тошко в корупция???? Е нали застанаха зад вас може ли такива работи??? комунисти кво да ги правиш!

368

Вън!

преди 2 години

Този човек не бива да кара втори мандат. Не може да говори, каканиже, повтаря заучени фрази; направо е живо клише. Като истукан, никакво излъчване няма; никаква дипломатичност, това с Карадайъ беше потресаващо, показа че е и злобен. На плажа може и да изглежда добре, за политик не става. Вън!

367

Анонимен

преди 2 години

Всеки юрист, дори студентите по право знаят, че над Конституцията няма НИЩО! Това е основният закон на страната, точка. Подетата кампания в защита на Петков е направо мерзка; ще ми обяснява някой, че не било кой знае какво?! А оня пък ще ми пелтечи за родини в сърцето. Уууууууу!