12

Гражданин

преди 2 години

Хе-хе, смешни лицемери. Ами то няма да има парламент след две седмици. А сливвата отказва ли се и от комисията за ревизия?

11

Анонимен

преди 2 години

БУЛГАРИЯ Е КАТУ ЛЕТИШТЕТО У КАБУЛ ! ТОЧКА ! КОИ НЕ ВЕРВА Е ЧЕРВЕН.

10

Гербер

преди 2 години

До Сатаната. А бе, олигоффрен, не разбра ли, че злобните ти коментари не вършат никаква работа? Защото ти си никой, галошш. Твоята омраза към ГЕРБ я знаем отдавна, няма нужда да я натякваш постоянно. Казах ти, не хваща дикиш.

9

USA

преди 2 години

БУЛГАРИЯ Е КОТУ ЛЕТИШТЕТО У КАБУЛ ! ТОЧКА ! КОИ НЕ ВЕРВА Е ГЕРБЕЛЯК !

8

Анонимен

преди 2 години

То е ясно че до дни се разпуска тоя парламент. Митата що губи времето на всички да прави комисии? А Маяма много лицемерно отказва постове в нещо дето няма да го бъде.

7

USA

преди 2 години

ВИДИШ ЛИ ПУЛИТИК НА УЛИЦАТА МУ ПРАСНИ МОЗАКА !

6

до №6

преди 2 години

Да. Заплащат им за допълнителна работа в комисии. Като се изчислява 25% от заплатата на депутат, която си актуализираха на 10 000 лева още в 45 НС. Отделен е въпроса за какви комисии са се събрали като след дни ще се разпусне това НС.

5

МЛАДО ГЕРБЕРЧЕ

преди 2 години

Без Б.Б. птичката не пее и слънцето не грее. Без гениалния Борисов - държавник с академичен ум и аристократичен стил, уважаващ всички ''с 200'', живота за мен губи смисъл

4

Случаен минувач

преди 2 години

Румен Гечев е г-н 3000 лв. за долар. Изглежда, че оглавявайки бюджетната комисия, мечтата му е пак да стане същото.

3

Анонимен

преди 2 години

Румен Гечев фалира 19 банки за 3 месеца преди години. Сега е в НС и никаква отговорност никой не му търси. Тръгнали вчера да ръкопляскат на безделниците и на нарушителите на обществения ред, където показваха с пръсти знак на ножица как ще режат полицаите като вземели властта. Дори ги заплашваха: 'Ние ще дойдем за вас!". Замерваха ги с жълтите павета. Колко квадратни метра липсват от жълтите павета? Изчагъркваха ги с ножове и прътове от знамената.Палатките бяха с муниции заредени.Това НС е фарс.

2

КОМИСИЯ

преди 2 години

щом като Румен Гечев е в ръководството на бюджет и финанси, вече съм спокоен, фалит на държавата е вече на входа, остава кокорчо да го пусне и да го реализира

1

Анонимен

преди 2 години

Стана ясно че Бойко може само да управлява, другите просто искат парче от баницата но без да се нагърбват с управление. Тея на снимката са най големите крадци