105

Анонимен

преди 2 години

До хрррСлагали са им ваксини, които не са сготвени за две седмици в мазетата на фармамафията и които не предизвикват тромбози, увреждане на нервите в лицевата област, смърт и други подобни "странични ефекти". Вие ваксърите не осъзнавате колко дебилистична е вашата логика, а именно: "Трябва да се ваксинириаш, защото ако не се ваксинираш ти може да се разболее някой ваксиниран от болестта, срещу която се е ваксинирал".

104

Анонимен

преди 2 години

До хрррПознавам доста пораснали деца, които не са ваксинирани като малки. И са напълно здрави към момента. Та дори всичките са доста напредничеви и адекватни. Поставянето на ваксината за Ковид е въпрос на личен избор. И смятам, че е доста глупаво вече това деление между хората.

103

Анонимен

преди 2 години

Слушаш ли на Кантара глупостите, затъпяваш!

102

Анонимен

преди 2 години

Къде са тези 2000 на кислород в болниците?Посмали ***.

101

Анонимен

преди 2 години

Тоя Лайнарджиев по-добре да ходи на село. Платен гаден ***

100

Анонимен

преди 2 години

Този същият Кантарджиев трябва да е в затвора, защото заради него избиха овцете и свинете на хората, когато тръгна уж чума по домашните животни. Това стрателно се премълчава от всички журналисти. Тръгнал сега да ни учи за Ковида. Той лично ваксиниран ли е или се е боцнал с физиологичен разтвор, както всичките ни политици? Нека да обясни защо има нарастване на случаите в Израел. Ще ми е много интересно да разбера обясненията му.

99

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Абе ваксинираните стада по света постигнаха ли стадния или постигнаха само дедовия?

98

До 99

преди 2 години

Щото са ваксинирани, затова карат леко. Я виж тия 2000 в болница на кислород дали им е леко!

97

Анонимен

преди 2 години

Добре, че простотията не е чак толкова заразна, че незнам.................

96

ХЕХЕ

преди 2 години

Откога Гербажиите напразиха Чалгата??? Тигре Тигрее...

95

ааа

преди 2 години

Скрий се бе Кантарчо. Нали уж края на Август щеше да има 1000 болни на ден, а сега е 18 Август и има 1500. До края на месеца ще са 3000+.

94

Анонимен

преди 2 години

Аман черен вече от агитации. На 26 години съм, прав, корав. Не ми ги пробутвайте тия. "Колективен имунитет", не знам си кво. Всичко е лична отговорност и избор. Да не сте ми в къщата, че да се заразите? Като ви е страх си стойте вкъщи като мишки и пишете злобни коментари с ръкавичките и дезинфектанта по клавиатурата. :D

93

Анонимен

преди 2 години

Какъв контакт? Полов ли?

92

хррр

преди 2 години

Троловете плюят по ваксината, а не се сещат, че като бебета и деца са им слагали сума ти ваксини, за да може да доживеят до днес и да заливат сайтовете с конспирациите си...

91

Анонимен

преди 2 години

Айде бе!!! Дай го тоя и с делта и с ескимо!!! Ама ако не се заразя си късаш дипломата и повече да не съм те видял!!!

90

Вьзмутен

преди 2 години

Алчният се показа от дупката да ни пробутва дивотии - срещу солидно заплащане разбира се

89

Анонимен

преди 2 години

ти кажи шо уреди сина си в държавна болница!

88

до 97 Къде сме ние

преди 2 години

Че ние в последните 10 тина и повече годни сме първи по смъртност - това не е нещо ново за България и няма общо ковид. Кофти здравеопазване, стрес, кофти храна, мръсен въздух, водата ни реално не е питейна, никаква превенция на заболяванията.....и като добавим и многото пиене, пушен и ядене на ***. Средна продължителност на живоа в Япония - 85 г, Италия - 83 г, Гърция - 82г, Турция - 78г, Иран - 76 г, България - 74г, Бангладеш- 72г, Еритрея - 66 г.......

87

Darth shadow

преди 2 години

стига с тези лъжи, ясна е играта робство чрез медицина

86

А сега де

преди 2 години

Като е бил толкова малко заразен уханския, що ни затваряхте бе, чук? Къде остана невижданата ярост? Защо не ни давахте даже на пейка да седнем, бе, груйо?