25

Анонимен

преди 2 години

А която им се върже, ще я убият с камъни за назидание. Необходима е незабавна военна намеса там и не да ми пускат лидера им от американски затвор с което САЩ много ама много се изложиха. Те хората затова бягат панически, щото си знаят че ще бъдат клани и драни от талибанската шайка.

24

Анонимен

преди 2 години

Мръссните американци бяха причина за войната.

23

Анонимен

преди 2 години

Няма политически бежанци. Запада каза, че вече няма и икономически бежанци........................ Да живее новата талибанска власт в Афганистан, която ни освободи от политически и икономически бежанци към Европа!

22

Пръдльо

преди 2 години

Браво. Похвално е,че най-сетне Афганистан ще има демократично правителство. Моите адмирации. Най-сетне мигрантите,след амнистията и правото на власт за жените,е се завърнат светкавично в родината на Ксхдидъжнищщщ,който е велик поет пророк,възпял завръането на афганистанците в Афганистан. Браво! Разполагам с една мешка и два куфара,които от толерантност през сълзи ще подаря на всеки афганистанец тръгващ за Афганистан.

21

xaxsasб

преди 2 години

Хубаво правят, САЩ си легализираха тревата и вече не им трябва тази излишна война. Нищо чудно да имат спогодба за търговия с хашиш. През 2010 ООН обяви, че Афганистан са на първо място по производство на коноп. Уникален регион, с удоволствие бих поживял там, като поостарея. Догодина ще тествам да поживея в Северна Македония където също е легална. Въобще света се развива и обединява, хубави времена. Дано и Африка се поочовечи, че в Мали и Еритрея се случват лоши неща.

20

Анонимен

преди 2 години

Тея за 20г явно са мръднали малко. Прочели са някоя друга книга в пещерите. Ама защо бягат всичките ви сънародници от вас? Армията на Афганистан, къде е ? Дезертира или се продаде на талибаните ? Сами си го направиха . Немогат да търсят вина в Сащ. 90 милиарда в оръжие са им дали ...

19

Анонимен

преди 2 години

аз путкрепям талибаните, щото са против ЛГБТ хахах ало, внимавайте, че ако ви засекат американските служби, мнооого ще ви с естъжни !

18

Лайла десантчика

преди 2 години

Добри новини. Аз сам дна авганка и съм бежанкаа. Искъм дъ съ върна у аафганизтан. Ама евреите и турцитъ нъ ме пушкат. Даже мъ обещаавааха стая у Съдбната палата с изглед към Богословски Факултету като влез турска армия. Искъм да съ върна в Афгънистаан.

17

Анонимен

преди 2 години

значи наистина признавам, ще се окаже,ч е талибаните са продукт на САЩ! Ако бяха руски възпитаници, първата им работа щеше да е тотална чистка на чиновници, доктори, учители, духовници, военни и иженери!

16

АМЕРИКА НАД СИЧКО

преди 2 години

ТЕШКО СТАА ЗА ГЕИОВЕТЕ !

15

АМЕРИКА НАД СИЧКО

преди 2 години

АФГЪНИЗТАН КИТАИСКИ ! НЕМА ТВА ОНУВА !

14

Анонимен

преди 2 години

Американските талибани, които по план трябва да дестабилизират Европа и Евразия.

13

ИНЖ.

преди 2 години

ИЗВОДЪТ Е ДА СЕ ИЗГРАЖДАТЕ КАТО ЕКСПЕРТИ, НА ВСЕКИ РЕЖИМ ЩЕ СТЕ НУЖНИ! САМО *** КОМУНИСТИ В КАМБОДЖА ИЗБИХА ДОКТОРИТЕ И ИНЖЕНЕРИТЕ И ГО ДОКАРАХА ДО ЗАНУЛЯВАНЕ!

12

Николай

преди 2 години

Ето, че условията са много либерални, дори прекалено. За аминистията, въпреки националното предателство на досегашния режим подчинен на външните сили е долу-горе приемливо. Но за жени да участват в управлението е прекалено голяма отстъпка. Все пак е добре да не се пренебрегват мусулманските идеали и ценности.

11

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТАЛИБАНИТЕ СА КОМУНИСТИ

10

Веско

преди 2 години

Абе кажете как спазват Ковид мерките! Щото казват за насам са тръгнали няколко мильона, ама ваксинирани ли са? С ПСР ли ще влизат?

9

Анонимен

преди 2 години

СЛЕДОВАТЕЛНО ТАЛИБАНИТЕ СЕ ОКАЗАХА ПО- УМНИ ОТ КОМУНИСТИТЕ, КОИТО ИЗБИХА ЦВЕТА НА НАЦИЯТА!

8

Анонимен

преди 2 години

ЛГБТалибани, Байдън се оказа некадърен

7

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Шах и за феновете на мигрантите. При дадените обстоятелства се задава демократично правителство в Авганистан и основания за миграция няма.Да живее демократичното правителство на Авганистан. Всички авганистани вкъщи! Бау!

6

Джо

преди 2 години

Кой е луд да им вярва на тия ***?