35

Гълъбов

преди 2 години

Един диалогичен президент, патриот, възстановител на нацията и националното достойнство, след тоталния геноцид на 30г преход, от които последните 12г хвърляне на прах в очите, а всъщност брутални кражби.

34

Анонимен

преди 2 години

Време е, Радев да поеме отговорност и вина, за хаоса, който създаде в държавата. ИТН бяха употребени, дадена им бе възможност, да рушат държавата и да се гаврил с политическата система у нас, с демокрацията. Сега, да сърбат попарата, която си надробиха. Идва Видовден.

33

Анонимен

преди 2 години

Време е, Радев да поеме отговорност и вина, за хаоса, който създаде в държавата. ИТН бяха употребени, дадена им бе възможност, да рушат държавата и да се гаврил с политическата система у нас, с демокрацията. Сега, да сърбите поканата, която си надробиха. Идва Видовден.

32

Анонимен

преди 2 години

Нещо тука не се разбира. Президентът става Консултант на ГЕРБ или ще наема Консултанти от всяка партия да го консултират как да вземе втория билет за влака, който обаче замина преди два няколко месеца.

31

Анонимен

преди 2 години

ИТН са аут. Нали искат, да са свободни? Да управляват без ГЕРБ,ДПС,ЦСП, пък се събраха с БСП. Жалки смешници, лъжци, намърдали се с измама, в парламента, получават големи заплати за нищоправене, или за разбиване на държавата.

30

Истината

преди 2 години

До някойАмериканците стояха там 20 години и дадоха 2000 жертви. Руските ти братушки стояха дадоха 15 000 убити и след 10 години се изтизаха с нацапани ***.

29

Анонимен

преди 2 години

Страх и паника тресе комунистите Радев/ИТН/БСП, че ГЕРБ може да се коалира с ДПС, срещу тях, въпреки някои противоречия, които имат. Страх, от провал пред задаващата се ковид и икономическа криза, пред мигрантската вълна. Снрах, че ще бъдат изгонени с камъни, кокто през 1997, 2008. ГЕРБ трябва да откаже консултациите. Не трябва да помага на червената хунта, да се закрепи още повече и да изсмуче, и последната капка кръв от държавата.

28

Анонимен

преди 2 години

Значи днес, 17 август 2021, програмата е следната: Президента на Републиката ще задкулисничи с една от партиите на статуквото в името на осигуряване на правителство, което да свали отговорността му за създалата се ситуация в страната, а парламента на Републиката ще се занимава с един файтон бити млади умни красиви на митинг, организиран и проведен напълно незаконно. В същия момент нараства ковид криза, криза с бежанците от Афганистан, икономическа криза... Да си ги избереме пак тия симпатяги, а?

27

Анонимен

преди 2 години

Какви консултации иска Радев с ГЕРБ? Как ще се консултира сега, с мутри?! Нали, ги изчегъртахте? Великият" стратег"Слави, който се върти, като пумпал в политиката, който разби държавата, под вещото ръководство на Радев/Решетников, да състави план, за посрещане на предизвикателствата, които идват и не вещаят нищо добро. ГЕРБ не трябва, да участва в това. Радев взе цялата власт, иска всички пари, ГЕРБ нямат място там. Отиваме на избори.

26

Анонимен

преди 2 години

Рундьо, ама вчера как не ти мина номера, а? А ДПС как те намазаха? И какво изявление само? С каква злоба го изчете! Айде, още малко ти остана!

25

Анонимен

преди 2 години

Румене, тежка ли е царската корона?

24

Анонимен

преди 2 години

Фааатмака ще хленчи за помощ :)))

23

някой

преди 2 години

беше казал: Дойдох, видях и победих! При хамериканските братя е маалко по различно: Дойдох ме, о.с_р.@х _ме. се и изчезваме бързо

22

Анонимен

преди 2 години

Радев и неговите ангигерб неграмотници, са сериозно изплашени и безпомощни. Иде тежка зима, ковид вълна, мигранги...Жалките ***, които хвърлиха камъни с прашки, по полицаите, сега са в паника. Некадърниците са уплашени и безпомощни. Против правителството на репресиите и изчегъртването. Не, на празния чек, на Радев. ГЕРБ да запази дистанция и да се готви за избори.

21

Бонго Бонго

преди 2 години

Редник Радев, талибан Трифонов, мая мафиятаЧерепа,вълка лисицата и колорадският бръмбар и куп от зоопарка вън

20

Анонимен

преди 2 години

Най-накрая президента се сети да обединява. Ех, късно е либе за китка. Стомната е строшена. Влакът замина.

19

Ехо

преди 2 години

Нали изчегъртахте Герб, какво се туткате. Консултации??? Въртите се в омагьосан кръг. Тоя не иска другия, другия не иска тоя. Не правете хората на ненормални. Нали милеете за народа. Народа си каза думата. Обединявайте се по разумен начин. Само си чешате езиците с простотии при президента. И Президента вече не и фигурант, а овчар без сопа и стадо. Ужаси чакат народа. Ужаси.

18

Анонимен

преди 2 години

След униженията, репресиите и изолацията на ГЕРБ, поведението на Радев е цинично и жалко. ГЕРБ трябва да откаже. Трябва да поиска, оттегляне от страна на Радев, ИТ и БСП, всички отвратителни унижения и обвинения, на които бяха подложени. Поведението на ангигерб злобарите, не е европейско. Не можеш, да зачеркнеш една партия, само защото ти пречи, да се добере до властта. Нови избори.

17

Анонимен

преди 2 години

И сега като бутнахте Борисов по-добре ли живеете?

16

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ трябва, да откаже. Нали според Радев/ИТН/БСП, ГЕРБ са мутри, които трябва, да бъдат изчегъртани? Нали искаха, да премахнат модела ГЕРБ? ГЕРБ се дистанцира правилно, нека антигербсбирщината, се оправя сама!!