119

загоряла дойчка

преди 2 години

в германия , в германия , тук са добре дошли . тъкмо ше си увеличим раждаемоста .

118

SS

преди 2 години

Реално погледнато тези бежанци от Афганистан спасяват един гол живот.Никой не иска да му резнат публично зелката.Помислете при една война тук,няма ли да има бежанци? Кой питам ,ще отиде да мре за ,,родината" и мизерният начин на живот ?

117

препърс

преди 2 години

До SS-малко сме подготвените в бг-българина докато не му опре ножа до кокала,остави ги глупаците не се коси,плявата трябва да се отсее,сега ги жигосват като животни те си блеят,да блеят времето наближава за клане на добитъка

116

Анонимен

преди 2 години

Ваксинационни сертификати имат ли? Ако ще играем в цирка, ще играем всички.

115

Анонимен

преди 2 години

И кой ще ги проверява дали не са талибани? Те ще са първите, които ще искат да се уредят.

114

SS

преди 2 години

КАЗА ЛИ ВИ БАЙ SS ВЪОРЪЖАВАЙТЕ СЕ ИДВАТ ЛОШИ ГОДИНИ ? ПИСАХ ЛИ ,ЧЕ ЩЕ ДОЙДЕ ВЪЛНА ОТ ПЪРВИ БРАТЧЕДИ МИГРАНТИ ? СЕГА КОЙТО НЕ ГО Е ПОСЛУШАЛ ДА СИ ОТВОРИ ДОМА,СЪРЦЕТО,ПОРТФЕЙЛА,ДА ПРЕДЛОЖИ ЖЕНИТЕ,И ДЪЩЕРИТЕ СИ ,А АКО ПОИСКАТ ,,ЕКСТРИ" ДА СИ СВАЛИ ГАЩИТЕ. ПРОСТО ПЛЕМЕ ТАКОВА !!!

113

Анонимен

преди 2 години

Пристъпи ужасни! Дванайсетий пътгъсти орди лазят по урвата диваи тела я стелят, и кръв я залива.Бури подир бури! Рояк след рояк!Сюлейман безумний сочи върха паки вика: "Търчете! Тамо са раите!"И ордите тръгват с викове сърдити,и "Аллах!" гръмовно въздуха разпра.Върхът отговаря с други вик: ура!

112

До 134

преди 2 години

Да съгласен!!!В държава която е цивилизована, (християнска)близка до нас във всяко едно отношение.Но след една вълна от няколко милиона с друга религия + още няколко милиона от същата религия и като знаем по колко деца правят и след като те превземат !!!Ти къде ще отидеш?!

111

До до Термогенис

преди 2 години

България я има, което е хубаво, но това, че Източната Римска империя или Византия я няма , не е повод за злорадстване! Това е историческа държавна катастрофа!

110

евроинтегратор

преди 2 години

ами да аз като отговорен гражданин искам 15 афгански младежи в апартамента си ще ги коткам ,ще ги къпя ,ще ги храня ,ще ги водя на прости-тутка всеки ден за моя сметка ,ако нямам пари сам ще им пускам,ще ги гледам като писани яйца .Това е най-малкото което мога да направя като гражданин на Европа и радетел на евро либералните ценности.Пращайте ги веднага нямам търпение да изпълня дълга си!

109

Еми грант

преди 2 години

Оставете хората на мира.Утре и на вас и смействата ви може да се наложи да мигрирате на някъде за спасение като тях.

108

Анонимен

преди 2 години

Само посланиците на Руското и Китайското посолства в Афганистан не са евакуирани, руснаците и китайците са с добро самообладание и спокойствие при тази ситуация, всички останали - бягат от страх. Свалено (с пълно основание) е американското знаме - все пак от САЩ идват всички световни размирици и беди!

107

Натовеца

преди 2 години

Краварското послоство да ги примема Херо Мустафа също тамън са почти рода с тях !

106

Darth shadow

преди 2 години

Никога няма да приема тази бежанска ***,само бой до смърт всички наред.

105

Анонимен

преди 2 години

абе вие нормални ли сте??

104

КРУМ

преди 2 години

До Никодимос ТермогенисПонеже гърците идват от етиопия затова отваряйте си границите за Етиопците, даже все още си прличате по цвят :)А Византия няма нищо общо с гърците, самото понятие е измислено, били сте слуги на източен РИМ, преди това сте били роби и на египтяните, преди това на етиопците от където идвате, после на българите (траките) :)

103

Серсемин

преди 2 години

Който ходи там 20 години да рови в лай*ата ,той да си ги прибира. Аз общо с тях нямам.

102

123

преди 2 години

Б***си, от днес за да отида в Испания за да видя болната си майка, ми искат ваксинационен сертификат, отрицателен PSR, QR регистрация в здравното им нинистерство... На тея Кво им искат???? ДГД ухате беееее!!! Да ходят към САЩ!!!

101

Анонимен

преди 2 години

Така е, афганците и българите имат общ ген. Българите са от източноирански произход, като кюрдитe и афганитe. Сурови и силни войни, обичат да си бият жените и децата, мразят запада, мразят ваксините. С тази разлика че едните приемат исляма, а другите ристиенствотo.

100

Анонимен

преди 2 години

Ми сигурно!!!Да стоят и да се бият за демокрация и свобода ...не да ми бягат по Европа за помощи от народи били се за демокрация и свобода преди време.Свободата се заслужава не е даденост!!!Без бой и кръв няма кой да тия даде!!!