27

до 25

преди 2 години

Добре бе ей на тръгнаха си :) ся ко искате че нещо не мога разбера :)))

26

Анонимен

преди 2 години

Тия талибани едва ли са такива ***, както ги изкарвате!

25

Анонимен

преди 2 години

Преди да дойдат американците талибанихте бяха на власт. Сега американците си тръгват и идват пак талибаните :) така, че всичко е наред

24

до 23

преди 2 години

Първо, не са били окупатори, а робовладелци. Що не идат да внесат малко демокрация в Северна Корея? Щот там няма нефт, нито пък макови насаждения? Шшшшшш, тихо!

23

до 21

преди 2 години

Нали искате окупаторите да си тръгнат бе? Ей ги на тръгнаха си. Аре стига ревахте ся.

22

????

преди 2 години

И кои сега са по-лоши, не разбрах?Американците или талибаните???

21

до 19

преди 2 години

О, обидите - последното убежище на невежите. Разбирам те, трудно е да се пънеш, когато говориш с умен човек, който борави с факти. Простено да ти е, но както казах - шшшш, тихо

20

aa1830

преди 2 години

Американските войници, които контролират летището - добре го контролират летището американците, приличаше на бит пазар за самолети, и това с катеренето по самолетите е вече тотално дъно на цивилизацията. И американците са пряко отговорни за тея диващини!

19

до 18

преди 2 години

Абе вие уж все много мислите пък все глупости пишете....

18

до 11

преди 2 години

Аз разбирам, че американците и техните домашни любимци, не сте любители нито на науките, нито на математиката, но първо не са 2 млрд., а почти 1 трилион похарчени. Второ не са за обучение на афганците, а за издръжка на 100 хил. американски войници и други туристи, както и за оръжия. И понеже сме на вълна математика. Афганистант произвежда 90% от световния опиум. Тъй че трай си! Научи се да мислиш самостоятелно, спри да ближеш ръката на господаря и шшшшш

17

Анонимен

преди 2 години

Тоз пък талибаните били създадени от Американците хахахахаххайайа

16

Анонимен

преди 2 години

Трябва да е бил е полковник Брадок. Досега се водеше изчезнал по време на акция III.

15

Анонимен

преди 2 години

Кво става ... Афганистанците бягат панически от "хубавите" талибани :) Тука разни *** се опитвт да ни вменят, колко са лоши Американците и колко са хубави ислямистите. Е да вижда се това :)) хахахаха

14

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТалибаните са създадени от САЩ . От както ги създадоха само имитират борба срещу тях. Контролиран хаос се казва. И още: Войната е мир. Невежеството е сила. Свободата е робство.

13

айде сега лакърдии

преди 2 години

"Американските войници, които контролират летището, по-рано стреляха във въздуха, за да разпръснат тълпата, каза американски служител.": вЕрваме му на този служител! Както знаем хамериканците имат опит с афгански сватби. Те "стрелят във въздуха", и после по 30 - 40 убити... как да не му вЕрваме!

12

Анонимен

преди 2 години

Балкански селянин и геополитика... невероятна комбинация.

11

до10

преди 2 години

Пълни глупости. Ако реално следяхте ситуацията щяхте да знаете, че САЩ похарчиха близо 2 млрд-а долара за обучение и въоръжение на местната полиция и армия за да могат да поддържат постигнатото след като САЩ се изтеглят което е планирано още от 2019-а година от Тръмп. Това, че са се предали без бой не е проблем на САЩ. Така, че хайде поне малко се информирайте за това какво реално става там вместо да четете само заглавията по новините избирателно.

10

Анонимен

преди 2 години

До евтината робиня N4Окупаторите си тръгнаха ,след като унищожиха армията с твърдението,че ще ги пазят(както в България.....това ,ще се случи и с нашата родина!!!).Издевателствата над местното население и сега техните мАрши,ще си понесат последствията!!!!!

9

до 8

преди 2 години

Смехотворно е колко малко знаете за ситуацията там и не мога да разбера защо все коментирате неща от които хал хабер си нямате ... ама явно ген, той българина разбира от всичко.

8

Христо Христов

преди 2 години

До 6Туй са ислямските терористи от ид и алкайда, дето нато досега защитаваше.