57

Осрахте се

преди 2 години

да мни говорите как вече имало план за ковида и той бил нещо велико и сега кризата щяла да се управлява по-добре.Добре ама нещо не си спазвате плана. Е тогава за какво ви е план ?

56

Анонимен

преди 2 години

затваряй до дупка

55

Анонимен

преди 2 години

54, направиха план с мерки за затваряне при жълто, създадоха фалшива истерия с надеждата сега да е жълто, но при Слави и да го принудят да затвори бизнеса по време на отпуските на хората. Заложиха капан след капан, вярвайки че на власт идват ИТН с протестните. Целта на БСП и служебните бе да срине ИТН. Но те сами се съботираха и сега бумеранга се връща, но на мястото още стоят БСП и тия се чудят как да не ги халоса собствения им удър. За това се правят на отрепани лисици.

54

Анонимен

преди 2 години

Отказвайте да се тествате и да прикльоваме с този цирк.

53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 54 Защо да ги затварят . От тях стават много добри ваксинационни центрове. Отиваш за бира , докато се усети човек - боц . Много бързо ще бъдат ваксинирани по-младите .

52

Политически натиск

преди 2 години

Според него по-скоро е било грешка или объркване на директора на РЗИ-София д-р Данчо Пенчев, който преди дни обяви пред bTV предстоящо въвеждане на по-строги противоепидемични мерки в София. Как става объркване на такова ниво? Политически натиск и това е. Като станат по 3000 на ден, тогава ще се сетите, че никой пак няма да гласува за вас при нови избори.

51

Анонимен

преди 2 години

Като неразбиращ плана не го коментирай

50

Малко странно

преди 2 години

Направиха план, беше ужким накрая нещо което имаше а преди го нямало, вътре си пише точно какви мерки при жълто трябва да се направят, сега - нищо. Не го казвам заради това дали трябва или не да се ограничават мерките, просто и тези само говорят и мислят, че ние за един месец сме забравили какво са казали и как са се хвалели. Които и да са на власт, за много прости ни смятат винаги

49

Анонимен

преди 2 години

а пипнити да затварати кръчмити а сам ва напрайл на микици

48

Анонимен

преди 2 години

Тъкмо ще ни изучават след време - без мерки , без ваксини , и ако вземем да запазим нисък брой на заразени , съвсем ще учудим света . Като захладнее есента и настъпи благоприятно време за развитието на всякакви респираторни инфекции , съвсем ще се изясни картинката .

47

Анонимен

преди 2 години

Айде на протест, ще има кинти от Банкя !

46

Анонимен

преди 2 години

Радев и антиваксърите ще си платят жестоко.

45

алибегоф

преди 2 години

няма ограничения но въпреки това има малко хора по заведенията или влизат но се стискат и не поръчват скъпи неща. Трябва правителството да помисли как да ги вкарат в заведенията не казвам насила но трябва нещо да дадат иначе бранша с 600 хиляди персонал ще излезе и ще има проблеми!

44

до Анонимен 50

преди 2 години

Слюнката не е в стомаха...

43

Кал-Ел

преди 2 години

Неваксинираните никога не боледуват, защото всички болести са от ваксините. Пландемията ще напълни болниците.

42

Анонимен

преди 2 години

Както искат, ако ни затворят хич няма да им спазвам мерките. Вече знам, че ченгетата не могат с пръст да ме пипнат. Ще си правя каквото си знам.

41

Анонимен

преди 2 години

Много неуки, а и неграмотни по български пишат тука! Неуки, това е респираторно заболяване, т.е. по въздушен път, с целувка или кашляне към хранителни продукти не става, защото стомашната киселина с PH около 1 до 3 разлага вируса! А това с плюването на готвача в яденето на клиентите е просто мръсотия на един ограничен от умствени дефицити човек! На такъв аз бих му разширил устата до ушите, за да може като дъвче да му пада яденето от края на устата и да е винаги недоял! Приятна неделя!

40

Кал-Ел

преди 2 години

До 35. Взеха ли наградата?

39

Анонимен

преди 2 години

43, Проваксър, но не К19, така е какво да го правиш. Комуниста името си мени, но похвата не!

38

Анонимен

преди 2 години

Това вирусче много угодно бре. Имаше за цел да разцъфти сега и през септември, така го бяхте заложили нали? За да може Славчо с оглозгания от служебното бюджет да се спъне и прекатури. Хайде БСПарчета, признайте си колко мини заложихте на неопитните славчовци и как сега ви излизат криви сметките, защото Слави се препъна в собствените си крака. За това му сложите и Петьо нали, да го изтипосате когато му дойде времето и да вземете цялата власт. Хитрата сврака с двата крака, ама у голямата ряка.