18

Нане

преди 2 години

гусина дачева къде беше 12 години при гробарското управление, та сега падна от Марс... герберастията такава каша забърка в енергетиката, че скоро и на свещи може да стоите... Още искайте зелените сделки...

17

Анонимен

преди 2 години

Скъп е тока защото се работи на ишлеме за Русия.

16

ОЧАКВА СЕ:

преди 2 години

ТОТАЛНО ПОСКЪПВАНЕ НА ТОК , ВОДА , ПАРНО, ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ И МАТЕРИАЛИ !ДЪРВЕНИЯ МАТЕРИАЛ ---ВЕЧЕ ПОЧНА ДА ИЗЧЕЗВА ОТ ПАЗАРА , ЗАЩОТО СЕ ЧАКА ПОВИШЕНИЕ И НА ДЪРВАТА ЗА ГОРЕНЕ!...ВОЕННАТА ХУНТА---БАВНО , НО СИГУРНО СЪСИПВА ДЪРЖАВАТА И ТЕГЛИ ЗАЕМИ ....ЗА ДА ВЛАСТВА!..БЮДЖЕТА ---ЩЕ БЪДЕ ИЗТОЧЕН И СЛЕД 2-3-МЕСЕЦА ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ПАК Т.Н. АКТУАЛИЗАЦИЯ" , ЗАЩОТО ТОВА Е НАЧИНА ЗА ФАЛИРАНЕ НА ДЪРЖАВАТА ОТ ЧЕРВЕНИТЕ СВИ НЕ!

15

Анонимен

преди 2 години

До ЧебурашкаУшатия ,мърдаш ли още ,мърдаш ли?Нали знаеш който много мърда ................

14

Анонимен

преди 2 години

"Според Дачев, Бойко Борисов 10 години не е могъл да се справи с този проблем. "Трябва по-голяма критична политическа маса. Тя не може да се събере, защото вътре има интереси, които са заключени", заяви председателят на БТПП." С други думи, срещу Бойко Борисов стоят руските енергийни интереси. Сега разбрахте ли дали Борисов е про руски настроен, червените тролчета?

13

Анонимен

преди 2 години

Досега токът трябваше да се без пари. Стратегията на комунистите беше да имаме поне 3 АЕЦ. 2 на Дунав и 1 на Черно Море. Целта беше пълна електрификация включително и отопление на ток и пълен отказ от въглищата. Но после дойде демокрацията и ни върна в 18 век и сега горим въглища като за световно. Комунистите построиха ТЕЦ като временно решение докато построят АЕЦ. А демократите спряха АЕЦ и направиха ТЕЦ приоритет че даже го продадоха на да печелят.

12

НЯМА ПАЗАР НА ТОКА..

преди 2 години

...ЗАЩОТО Е СКЪП И ПЛАЩАМЕ ЛУДИ ПАРИ ЗА ВРЕДНИ ЕМИСИИ НА ЕС!БЪЛГАРИЯ ---ПРОИЗВЕЖДА СКЪПА И ЕКОЛОГИЧНО- НЕЧИСТА ЕНЕРГИЯ ОТ СТАРИТЕ И НЕОБЕЗОПАСЕНИ ТЕЦОВЕ -"МАРИЦА-1,2,3,..ЗА ДА ПОТДЪРЖА ИЗКУСТВЕНО АРМИЯ ОТ БЕЗРАБОТНИ -РАБОТЕЩИ!

11

Дачев,енергетиката

преди 2 години

е в ръцете на червената мафия.Чии са ВЕИ-тата,кой прие законите тяхната енергия да се изкупува приоритетно?Защо евтината енергия от АЕЦ(около 30% от произвежданата у нас)не се потребява изцяло у нас?В енергийния микс от фактурата ми тя е доста под 20%.Отговор-тя е изкупена от горните спекуланти и се изнася,колкото по-евтина е,толкова по-голям е маржът на печалбата.А ниеползваме скъпата от въглищните тецове,обременена с цена за въглеродни емисии,които плащаме.

10

Анонимен

преди 2 години

А кой пусна тока на свободния пазар, не бяха ли Теменужка и Борисов? Енергийна борса, дрън-дрън, ето ви сега резултатите.

9

izh

преди 2 години

Ами на някого е изгодно. Централите с евтин ток са резервирани за износ/на зелено/ за доста време напред, а в момента през Турция внасяме ток от Азърбайджан . Ей , търговец на ток да си в тези времена. Нали така др. Кадиев?

8

Анонимен

преди 2 години

Нека да ви клатят. БеляНЕ ще ви клати занапред като призрак. БеляНЕ ще ви преследва и ще сънувате енергийни кошмари, работонаематели. Искайте евтин ток от "Господарите на перките", които са във вашия картел на работонаемателите.

7

Анонимен

преди 2 години

Ако така наречените предприятия станат по-енергийно ефективни, няма да имат проблем с цената на тока

6

Анонимен

преди 2 години

Нашата икономика отдавна няма основа. Всичко бошлаф работа. Да имаш основа значи да имаш всички основни производства и да си независим и примерно ако утре затворим границите и спрем целия внос живота да си продължи без големи сътресения и с минимални липси дефицити. Това го може само Китай.

5

Анонимен

преди 2 години

В българския хенеф замириса на теменушки

4

Анонимен

преди 2 години

Дачев лиза г..а на Борисов 12 г. Система се Мара да се побара

3

Анонимен

преди 2 години

Само за сравнение радев за 1 седмица увеличи тока повече от колкото Борисов от 2009 до 2021г

2

Анонимен

преди 2 години

Чакай сега, новите политици са заети с клипчето дето бият протестиращ. Това с тока ще трябва да почака.

1

Анонимен

преди 2 години

е нали уж го уволниха вчера или онзи ден, бяхте писали, че си е подал вече оставката, и да хванат да свалят цената, най високата цена на бедна бг, като че със злато ни осветяват