50

До 43 Статистика

преди 2 години

Испания - 60-100 евро, но въпросът не е в цената. Които пишат за цени се чешат езиците и манипулират. Въпросът е каква почивка получаваш като цяло, а не само колко струвало преспиването в хотела. В България поличаваш лоши условия за почивка, а като отидеш някъде в чужбина получаваш добри или отлични условия, а това е важното. Ти с твите цени е все едно да ми сравняваш, цената на развален домат в България с цената на хубав домат някъде другаде и ми казваш, че в България било по-евтино. Е, не е.

49

Мен

преди 2 години

Пичове, трябва да си *** за да платиш 130е на вечер за стая на слънчака при условие че са тия пари ще вземеш къща в гърция.

48

стана така

преди 2 години

Сичкото ганьовец що се блъскаше по границата да си яде филиите с мас на гръцки плаж, са се е натъпкало по нашето черноморие, което до миналата година наричаха лaйномориe и бетономорие. Като не им харесва българското черноморие, да си седят и да си рупат филиите в къщи. Колко хубаво си беше минали години по морето ни без тия ***.

47

Доктор Сън

преди 2 години

На черно море се ходи само по ''голяма нужда''

46

Анонимен

преди 2 години

Из ония дни погледнах как са цените ( всеки може да го направи ) и по северните плажове в Испания хотел със 3-4* започва от стотина юро най - евтините и като най много имаш закуска, далеч от плаж , така че за парите които ви искат в Бг няма какво да мрънкате.

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 44Има, обаче са кофти образования....хахахаха :)) Все повече си мисля че сте де били от Днес....хахахаха :)))

44

Морето в България

преди 2 години

Ешерихия коли (E. Coli) е грам отрицателен микроорганизъм,обитаващ долните отдели на храносмилателната система при човека и други бозайници. Заразяването става по фекално-орален механизъм. Симптомите на инфекция с ешерихия коли са стомашен дискомфорт - колики, диария, гадене, повръщане. Бактерията е изключително устойчива във външна среда- над 100 дни. Стомашно-чревната форма на заразяването с ешерихия коли може да доведе до дехидратация, токсикоза, сепсис.

43

да ви имам заглавият

преди 2 години

Що са тия кавички ? То наистина е по-солено през почивните дни- десетки хиляди повече хора се облекчават в него, в реда на нещата е да му се вдигне солеността

42

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 43. Образовай се преди да пишеш глупости, че Италия нямала плажове.

41

Статистика

преди 2 години

Среден морски хотел в Гърция 80 - 200 евро, Италия 100- 250 евро , Англия 120 - 300 евро ..България 50- 120 евро .Вие си чешете езиците с глупости

40

NZ

преди 2 години

Важното е бизнеса сега да върви, после болниците като се напълнят на 106%, пак ще пляскаме по балконите на лекарите в 21ч.

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 31Италия нема плажове като хората мой човек, за Испания може.....хахахахаха :)) Италия не е плажна дестинация, за културна и историческа да.......хахахаха :)) Първо требва да знаеш нещо, преди да изръсиш некоя глупост в пространството, простено ти е :))

38

Стар Софиянец

преди 2 години

Драганов млад ли е та не помни? По времето на соца, картите за море бяха обикновено по 20 дни, а не по 14. Детските лагери също бяха по 20 дни и на практика всички деца ходеха на море или на планина на детски лагер за 20 дни. За себе и помня, че една година бях три пъти на море по 20 дни, два детски лагера - спортен и обикновен и с родителите ми.

37

До 35

преди 2 години

Точно щот съм ходил , готин и в Англия и в Белгия .Безмислено скъпо а и не си потопих и пръста в 17градусовата им вода. В Белгия поне храната им е добра

36

Зависи

преди 2 години

къде си. Това се отнася за всяка една морска почивка. Една година платих сума ти пари за хотел в Римини, а на плажа беше такава гмеж, че имах чувството че на места хората са на 3 реда един върху друг.

35

Факт

преди 2 години

Няма нормален българин, който да почива на море в България

34

Това е защото

преди 2 години

през уикенда повече туристи и туристки пи.кат е морето

33

Анонимен

преди 2 години

НА КРАНЕВО БЯХ В ХОТЕЛ НА 1 МОШЕНИК. ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СТЪПЯ НА ТВА ЧЕРНОМОРИЕ! ИНАЧЕ РЕВАТ ПО ТВ КАТ ВДОВИЦИ! ЕЛЕМЕНТАРНИ УСЛОВИЯ НЯМАШЕ! ПОДИГРАВАТ СЕ С НАС!

32

До 31

преди 2 години

Ти ме уби . И в Италия и тука има и такава практика за някои хотели , а и там и тука има хотели без собствена плажна ивица . Само изказвания да валят глупости и оплювания тука...другото няма значение

31

Да бе,

преди 2 години

до Само глупости тука На кои северни морета, бе? *** на Ютланд и тогава се изказвай. Ама ще ти дойде малко скъпичко. Това да не ти е Гърция, та да наемете една къща сума ти народ, и от България да си носите даже бирата и минералната вода!