23

Да бе!

преди 2 години

А колегите ви от Евронюз защо не казват, че причината за тази политическа криза е метежът, организиран и предвождан от кремълския възпитаник Радев. А, че селските чалгари и турците щели да подкрепят за втори мандат Зеления чорап, няма никакво значение, щом Белият дом и Брюксел няма да го подкрепят, още повече че света е пред въвеждането на Новия световен ред, който ще постави извън закона националните предатели.

22

Да бе

преди 2 години

Африка на Европа сме ние!!! Крайно време е да ни изхвърлят от този съюз на образовани и бели хора и да ни пратят където ни е мястото при Путин и Ердоган да си се оправят със нас както е редно!! Глад и мизерия! И поне да спрат субсидия та че *** се омазаха със Тея мерцедеси и леки женици всичко се изсмърка и изпи!!!

21

Влади

преди 2 години

Сега вече е свобода и демокрация. Няма корупция, няма конфликти на интереси. Само дето децата на премиера са назначени на държавна дебела заплата. Ама нищо, той и Радев така беше уредил любовницата си. Всичко е честно и почтено и никой не протестира. Значи протестите бяха избирателно насочвани срещу определени хора, а нашата корупция не е корупция, нали?

20

Анонимен

преди 2 години

чалгарска криза по-скоро.

19

Анонимен

преди 2 години

Радев, правете вече партия, стига експерименти

18

Робърт Леви

преди 2 години

Ще ви праим да умиргате ***. Тва не е бугарска земя. Тук сме израел. Ша ви ваксинираме. Адонай ай ай

17

Анонимен

преди 2 години

Това са всъщност фалшиви новини щото плешака пусна некви фигуранти без да се опитва да съставя коалиции. Даде ултиматум и останалите естествено няма да гласуват за неговите фигуранти. Кое не е ясно? В Евронюз трябваше да направят прочучване, не просто да препишат отнякъде.

16

Сатана

преди 2 години

Ке ви варим и пръжим, евреи,гръци,турци. Ке ви равим на пепел.

15

Криза

преди 2 години

Така е, и то от 30 години.

14

До анонимен 6

преди 2 години

Да Борисов е виновен. Трябваше да им пусне маркучите когато затвориха София тия *** на Мяята, Разпопения поп и тия дето опикаха столицата. Ако ги беше изпердашил к маркучите сега нямаше да е така.

13

Горянин

преди 2 години

До Спартакъ,Ати можеш ли да докажеш че си ,,Българин " , или си ,,Славянин"".Защото разликара е голяма.

12

Баба Гуца

преди 2 години

Няма българи в политиката ни. Затова става лошо. При възродителния процес си направиха имената български и сега лъжат,че са българи.

11

Анонимен

преди 2 години

Време е да се изринат учиндолския мартеничар и клепоухия фигурант радев! ГЕРБ е единствената алтернатива!

10

Зозо

преди 2 години

Всички о ясно. Слафчу е изкукуригал. Още си мисли, че референдума е приет, депутатите са 120 и той има мнозинство с 65 :))))))))))))))))))))))))))))))) Всички са го предали..... Остава довечера да налапа дулото :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

9

Анонимен

преди 2 години

ЕС заради тези тарикати няма да отпуснат пари дори и да пратят плана за възстановяване.

8

Ехо

преди 2 години

Българската простотия и простащина и чалкаджийска селяндурщина я няма. Сите селяни дойдоха в София и се направиха на политици спасители на огроничения и необразован народ. Никъде не се опъват черни чаршафи пред дома на министрш председатели. Розпопени попове вилнеят по магистрали и улици. Бесилки....ковчези да носи министър на култура. От екрана Чалгари годинииии.....срам. Срам. Няма такава смотана държава -НО ХОРАТА ПРАВЯТ ДЪРЖАВАТА И ХОРАТА Я УПРАВЛЯВАТ А НЕ ЧАЛГАРИ СЦЕНАРИСТИ

7

Спартакъ

преди 2 години

Искам всички,които искат да са депутати дадокажат,че са чисти българи. Турците в Турция! Евреите в Изсраел! Гърците в Гръция! Македонците в Македония!Руснаците в ада !

6

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Тиквата лесно власт не...дава,не иска стабилно парламентарно правителство.Със Славун...успя,нали му е брато от...борческите години.Остава всички които са пуснали за ИТН,да се...пренасочат към наистина протестърските партии и да...консолидират вота след вероятните следващи изборите.Славун направи...обратното,разби го.

5

Анонимен

преди 2 години

Борисов, ти си виновен за качамака който ни бърка цели 12 години! Сега ще си го ядеш сам! Съд и затвор за тебе!!!

4

Анонимен

преди 2 години

Без да се разпадне ЕС няма да има промени. Поляците заплашват да напуснат .ЕС им спря парите и сега трябва да дават повече отколкото получават. След СП 2 русия спря транзита на газ през Полша и не купува тяхна продукция ;) Отдавна вече не е на сметка да сме в ЕС. Защо излизането не се коментира ? Нали искаме промяна ?