40

Анонимен

преди 2 години

съм на 12400 чисти, нямам проблем с почивките

39

Анонимен

преди 2 години

Аз съм на 10550 чисти, нямам проблем с почивките.

38

Анонимен

преди 2 години

Аз съм на 8500 чисти, нямам проблем с почивките.

37

Анонимен

преди 2 години

1000 лева кредит за море е нищо, зимата отоплението може да стигне по 500-800 лева на месец. Или взимаш кредит за да си платиш топлото, или идва съдия изпълнител и ти продава апартамента. Отоплителния сезон ще излезе няколко хиляди лева.

36

коко

преди 2 години

забраняват ваксинация на хора с кредити!!!

35

де да знам

преди 2 години

Де да знам, аз ли одъртях ама не го разбирам това с ол-инклузивите и безбожни нощувки. Русе-Камчия ми е 500 км в двете посоки. 40 лева гориво (пропан). Камчия, че имат страхотни беседки по крайбрежната. Шезлонги и чадърите са в багажника. Там е авто-хладилничето, а в него уискито. в 9:00 аз съм под беседката с книга или лаптоп, жената и децата на плажа. В 17:00 вече съм зверски напит, ама жената кара добре и в 20:00 съм в банята си в Русе. 40 лева разход за четирима ни. Ако ми е кеф, утре пак.

34

Анонимен

преди 2 години

Само в "държава" като България, теглещите по-голям заем ги броят за по-заможни. Ако не беше жалко, щеше да е смешно.

33

Гошо

преди 2 години

До ХайдутинПрав си ,те живеят реално във феисбук

32

Анонимен

преди 2 години

Добре че са фирмите за бързи кредити. Чрез тях и обикновения Българин може да се почуства богаташ!! Поне за малко.

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 44Еми нямам никаква "баня" на плаж, щото ми е писнало, виж за Родопите (много красиво място), Пирин, Рила, Троянските балкани....това е отдих сред природата, не да ходиш да се цопкаш в морето :))) Аз съм варненец, мейби ми е изкривена представата за почивка....хахахаха :))

30

Георги

преди 2 години

Като нямаш пари за море, купи си един басейн, закарай го на село. Купи си няколко книжки за четене и ето ти идеална почивка. Освен това в България е много трудно да си почиваш на морето - там е постоянно нерви и напрежение. Като се започне от парко място, място за чадър, та се стигне до изпълненията на пишман богаташи по заведенията. И все пак си е до възрастта.. като имаш напрегната работа и ревливи деца искаш тишина и спокойствие.. като си млад искаш купони.

29

анонимен

преди 2 години

Калмари и риби при Драго в Черноморец срещу автогарата.

28

Анонимен

преди 2 години

теглене на кредит за почивка - това ще да е някаква българска измислица

27

Анонимен

преди 2 години

Защо е нужно да се ходи да се лежи на пясък с мнго други хора и да се спи в хотели?

26

Тодор Живков

преди 2 години

Да ама при демокрацията в кофите има много остатъци от храна и хората могат да ровят в кофите и да се хранят, може и банан да се намери.

25

Първан

преди 2 години

Ха няма как съседа ми, оня *** компютърджия с очилата да ми се фука и да ми показва снимки от Тасос. Там било рая изкарал си уникална почивка. Веднага дръпнах един бърз кредит и ние отидохме на Тасос.. Не съжелявам. Острови, тропици екзотика, а и банички и боза имат там

24

Анонимен

преди 2 години

Хората са казали всеки да се простира според чергата. Но те са млади. Ходи им се. Има хора цял живот не се находиха. Нямат нищо, ама да са в калабалъка. На наща всеки ден и пишат от морето колежки и питат има ли заплати. Чудим им се. Как са тръгнали на море? Вече 5 дена всеки ден питат има ли пари в картите щото не получават известия.Луда работа.

23

Анонимен

преди 2 години

До ДжиджиПочти всичко е на кредит в БГ, тези които изработват в Чужбина, не са толкова ларж колкото глупавите им сънародници, то всичко е вързано ама айде :))

22

?

преди 2 години

Колко ще си заможен ако теглиш 3 хиляди за море? Май всъщност си доста беден щом не можеш да спестиш 3 хиляди. Не знам какво си има предвид тук под заможен, но в нормалните държави под заможен се разбила човек, който има поне 5 милиона долара кеш в банковата си сметка за черни дни.

21

Хайдутин

преди 2 години

Заеми за почивка.. всеки си пати от главата. Особено в тези времена да теглиш заеми за развлечения е уникална глупост. Тези хора явно не живеят в нашата реалност и си нямат на хабер какво се задава. Страданията на подобни индивиди ще бъдат в пъти по-големи от нормалните.