101

Анонимен

преди 2 години

Който не краде няма да яде.

100

хаха

преди 2 години

кюстендилския *** се чуди на кой да се надупи ама вече не става за нищо да се пробва в маалата някое малко ромче може да и се порадва за 5минути

99

Той

преди 2 години

Мая, мутресата.... Я са скрийййййй

98

АнонимеН

преди 2 години

ОТ ГЕРБ, БСП, ЦЯЛАТА НЕДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ И ПАРТИЯТА НА МАЯ ОЧАКВАХ ДА НЕ ПОДКРЕПЯТ СЛАВИ!! НО ТОЧНО МАЯ ДА ПЛЮЕ ПО-СЛАВИ ОТКРИТО ТОВА НЕ ГО ОЧАКВАХ ! МАЛЕ МАЛЕ МАЛЕ ЧОВЕК ДА НЯМА ДОВЕРИЕ НА НИКОЙ ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ! И БРУТ НЕ Е БИЛ ТОЛКОВА ПОДМОЛЕН!

97

Анонимен 2

преди 2 години

Мая и ти ли си против Слави ? Не знам , но ми се струва, че точно и ти си от мутрите крадливи.

96

АнонимеН

преди 2 години

ТРАГЕДИЯТА Е ПЪЛНА!!!! МАЯ ДА КАЖЕ, ЧЕ СЛАВИ БИЛ С ГЕРБ ДЕТО НЕ ИСКАТ И ПРЕГОВОРИ ДА ВОДЯТ С ТЯХ И ВЪВЕДОХА МАШИННОТО ЗА ДА ГИ СКАПЯТ !! МАЯ Е ЕДНО ПОСМЕШИЩЕ!

95

Е, що?

преди 2 години

Някой май е загърбил етическия кодекс и се насочва към червеногзите, които търсят диалог

94

от комисиите

преди 2 години

айде по- събрано, че си чакам следващите 260 лв))) то сай видяло

93

Димо

преди 2 години

Галевице, престани да се натрапваш на българските граждани,защото те не те понасят.Обръщай се към българските Се-Лян-Дури ,защото те те харесват и ти вярват

92

сЛАВИ НЕ Е ПАТЕРИЦА

преди 2 години

До Анонимен НА ГОРЕСПОМЕНАТИТЕ,А НА ПРЕЗИДЕНТА ! дАДЕНА ДУМА-ХВЪРЛЕН КАМАК !

91

АнонимеН

преди 2 години

МАЯ НОВАТА БРУТА :D

90

ТОЙ Е ПАТЕРИЦА НА

преди 2 години

До Анонимен ПРЕЗИДЕНТА - оСИГУРЯВА МУ СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО,КАТО ДА МУ ОСИГУРИ ВТОРИ СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ Т.Е. ВТОРИ МАНДАТ...ТОЛКОВА Е ЯВНО !

89

Алко

преди 2 години

Изпразни се в мая! Идва ми!!! Дългия изгоре :)

88

До Милокян

преди 2 години

Христо Лодкаря е във още по-дълбока яма от Майчето. Няма полезен ход. Единствената му надежда да грабне парче от баницата е целувка уста-в-уста с Корнелия ако мандата се изтъркаля при БСП.

87

Милокян

преди 2 години

Много българи симпатизираха на М.Манолова,но тя просто се сля с по-възрастните си колежки,спря да слуша А.Бабикян и се оказа в най дълбокото на помийната яма,от където няма излизане."Ние идваме"! Вие си отивате и то завинаги,ако утре отидем на избори.Един файтон човеци сте,но грачите силно,за да ви видят къде сте.

86

ognyanz

преди 2 години

Правителство трябва да има, но приемането му се оказва трудна задача. Разбираемо е, че ИТН нямат кадри. И Бойко в началото нямаше кадри, наслага калинки и ги сменяше като носни кърпички. Но Бойко започна със 117 депутати, а ИТН - само с 65. Опитът да се налага на другите партии без обсъждане състав на правителството явно е рисково начинание. ИТН имат още време да се коригират.

85

..

преди 2 години

Засега от двамата кандинат-министри на ИТН имаме един с фалшива диплома, а другия с характерно поведение на типичен психопат и според мен има нужда не от министърски пост, а сериозно лечение.

84

Политическа курва

преди 2 години

Манолова,чу ли Тошко какво каза за теб и Татяна Дончева и Хаджигенов?Явно само когато си правите калташки номера един на друг всички мошеници жадни за власт казвате истината -вадите си кирливите ризи макар,че всички ги знаем.Жалки сте

83

Анонимен

преди 2 години

И какво стана - земат се окажат прави тия които разправяха, че слави е патерица на доган или герб - то все тая де, тоест проект е.

82

Анонимен

преди 2 години

На Баце кюлчетата, аз даже се учудвах на това че Дългия влезе въобще в обяснителен режим с Мая, Татяна и Ристу