8

Хахахаха

преди 2 години

Теорията за вирусния произход на рака не се потвърждава вече повече от 30 години ;)Решението е с ваксинирането е едно: премахване на информираното съгласие и поемане на всички странични ефекти за всеки ваксиниран през следващите 30 години :) Време е да има контрапредложение!

7

Доктор

преди 2 години

до Христо Христовимаш два избора - 1. Да си създадеш естествен имунитет след прерболедуване от непознат вирус, който има голяма вероятност да увреди 3-4 твои органа и възстановяване 2-3 месеца във времето или - 2. да се ваксинираш за да натрупаш предварителен имунитет - в случая съветвам второто - заради ваксините от бебета насам сме оцелели като хора и ние и родителите ни.

6

Анонимен

преди 2 години

Много загрижени тез фармацефти бе. А когато отида в аптеката половината ми пенсия им я давам за лекарства. Нема как да не им повервам че са загрижени. Толкова са загрижени че ме оставят да гладувам.

5

Анонимен

преди 2 години

Само аз ли си останах *** магистър в таа държава бе, баси срамът!?

4

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 5 "Ваксините ви,не касаят по голямата част от българите!-:)))) Факт!" Скоро ще ви "закасаят". Даже направо ще ви зачешат. :))))

3

Анонимен

преди 2 години

Ваксините ви,не касаят по голямата част от българите!-:)))) Факт!

2

Анонимен

преди 2 години

Вааксите да си ги заврът на едно тъмно и *** място. По добре да умреме от вируса откалкато от отровите на фармацефтичната мафия. Толкова са загрижени за народите че вдигнаха цените на ваксите от 12 долара на 20 долара. Станаха милиардери от глупоста на управниците.

1

Анонимен

преди 2 години

"А фармацевтите се включваме в тази кампания, защото сме много близко до потребителите" , хахахахаха Лицемерие на квадрат !!!