32

Анонимен

преди 2 години

В Долна Оряховица е нахапало собственичката си. Трябваше да го оставят да я изяде.

31

Анонимен

преди 2 години

Чокундур,прав си.Робски народ,кучета го яли.

30

Анонимен

преди 2 години

Герберско куче, хапе като за последно !

29

Анонимен

преди 2 години

Това не е държава, а помийна яма.Закони за кучкарите няма - те са над закона.Днес минавам през южния парк в София - поне 10 големи кучета пуснати да си тичат свободно из парка, а там е пълно с малки деца.Въпреки, че си имат места определени за кучета, кучкарите си правят каквото си поискат. Няма кой да мине да ги глоби.Страна от третия свят сме си и това е.

28

Чукундур

преди 2 години

Раята е виновна,не кюпека ! То има повече права от вас ! Вие сте м,ърши ! Сега ша питате що ви обиждам ли ? Щом сте допуснали кучетата да имат повече права от вас какви други да сте ?

27

Свиреп

преди 2 години

Това трябва да приключи един път завинаги!!! Животни обезобразяват и осакатяват деца и възрастни! Не може повече така! Къде са тътразулниците, които трябва да глобяват за животно без намордник ???? КЪДЕ ? Те получават заплати от нас! Колко глоби са наложили??? Или да вадим големите ножове и да започнем да колим кучета и агресивни собственици ли? Това ли искате ????

26

до Гиб Мелсън

преди 2 години

"""Който иска куче да отива да живее на село.""" --- И аз имам куче, не едно, а две!!! Зверове..., двама братя от извънземната порода Чихуахуа с дълъг косъм - Винкел и Тайсън!!! Попаднеш ли им в "лапите" и аз не мога да те спася!!! Страшно.... красиви са и са градските бандюги на Варна, на село не щът!!!!

25

weR1

преди 2 години

Всичко зависи от това как е гледано кучето и от кого. Цял живот гледам кучета и им отделям доста време за обучение и социализация. Проблеми никакви с никого. Дори децата от улицата да идват да си играят с моите деца и да влизат и излизат постоянно, проблем няма. Всичко е свързано със стопанина. Държиш ли го вързано и затворено (дори и в голям двор), развива силна териториална привързаност и става АД.

24

РусенецЪ

преди 2 години

Понеже предстои конфликт с неизбежни телесни повреди - бял питбул си тича без намордник и каишка по Борисова (главна улица) в Русе. Русата собственичка има татуси на марихуана на задната част на бедрата. Младежа с нея скача на бой като му направиш забележка за намордника на кучето (няма намордник). Снощи без малко да заколят питбула или "боеца" пред Пацони на Борисова. Някой получава ли заплати за да вкара в ред тая *** ????

23

Анонимен

преди 2 години

"""""Паровиписа липсвааа :)))"""" Абе, и тебе да те подгони един такъв Роти като на снимката, не само правописа ами правоговора ще забравиш! -)))))

22

Анонимен

преди 2 години

ромейски лакърдии...

21

Анонимен

преди 2 години

А крокодили може ли да отглеждаме за домашни любимци?

20

Анонимен

преди 2 години

Би трябвало да се забранят продажбата, отглеждането и развъждането на кучета и въобще хищници и опасни животни. За кучетата - що е над 15 килограма - в черния списък и точка. Не може да въдиш опасни, непредсказуеми същества, особено ако сам си такъв.

19

Анонимен

преди 2 години

Едно време в България имаше много виетнамци-работници.Едно куче нямаше.Нямаше ухапани.

18

1111

преди 2 години

Да си продължа глутница напада майка с малки деца в Кърджали. И фанатиците тръгнаха да изкарват жената и децата виновни даже имаха нахалството да ги кълнат, че кучетата трябвало да ги изядат. Колкото и да обичам животни за мен такава любов към тях не е нормална трябва да има граница да кълнеш малки деца да умрат е болестно състояние. А когато им дадох пример с баба Гена и проф. Тачков лека им пръст и там тръгнаха да изкривяват нещата както на тях им изнася. WTF!!

17

стой,кой идва

преди 2 години

А и Военните са се намесили доколкото разбрах.Изпратили са еди танк Т34 и два самолета СУ 15.Динко ловеца на глави най накрая е успял да го върже със свинска опашка,след като една от картечниците 7.62мм.ДТ на танка го е простреляла.

16

1111

преди 2 години

Какъв приют бе след като е проявило агресия към хора това животно трябваше веднага да бъде приспано а собсвеничкага да отнесе глоба за това, че не му е сложила намордник? Докато не започнат да глобяват пободни безханерни стопани все ще четем такива новини. Фанатиците естествено ще заемат страната на кучето, за тях то винаги е невинно дори да не е така спомените си абсурдният случай, в който намериха дом на питбул убил 3г.дете. Ония ден в една от групите под пост за нападната от глутница майка

15

Анонимен

преди 2 години

До ФОРЦА ИТН - Абе и аз така мислех, ама старото трети апаш удуши вече! И спряха кражбите. Ше си го задържа, благодаря много.

14

ФОРЦА ИТН

преди 2 години

Сеага като гласуваме правителството първата работа е да забраним отглеждане на кучета породи над 2 кг. Инкриминиране и 10 год затвор за кучкарите-престъпници!

13

Анонимен

преди 2 години

Нали уж Румен Радев твърди, е че вече сме имали държава, къде е тя?