71

първи

преди 2 години

Браво на момичетата, поздравления ! Пак целия свят говори за нас. Ама малко с тия имена... Лаура, Мадлен, Стефани, Ерика... Толко ли нямаме хубави български имена, да му се не види.

70

Анонимен

преди 2 години

До Фактпобедата не става от днес за утре. Трябва години подготовка. Така, че златните медали не са заслуга на служебното правителство. Стига с тая политика!!!

69

Анонимен

преди 2 години

Японците са наши традиционни съюзници, а те са много лоялни към съюзниците си, никога не са имали визи за българите дори по време на комунизма. Можем само да сме благодарни за рамото, което ни удариха тази олимпиада.КАКВО ИСКАШ ДА КАЖЕШ? СЪДИИТЕ НЕ СА ЯПОНЦИ. КАТО НЕ РАЗБИРАШ НЕ КОМЕНТИРАЙ!

68

Анонимен

преди 2 години

Българки юначки!

67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 79 "Руснаците как злобеят в момента не е истина. Ама пак ги наричайте братски народ" Руснаците НИКОГА не са ни били "братя", нито са се държали като такива. Това са приказки за наивници без грам мозък. Винаги са ни грабили, унижавали и използвали на цената на масови щети за българския народ. Когато руснак казва, че нещо е "добре за отношенията" между тях и нас, това ВИНАГИ означава пореден грабеж и престъпления срещу българите и България!

66

Анонимен

преди 2 години

Бате Гойко за благодарност щеше да опипа момичетата публично пред камерите.

65

Анонимен

преди 2 години

До Случаен минувач "Браво! Браво! Браво! Интересно - бате Гойко не е на власт и българският спорт започна да се възражда! Ето - завършваме с три златни медала!" Само дето тия спортистки са се изградили ТОЧНО при "бате Гойко", та вместо да го наплюеш му направи реклама. :))))))

64

Случаен минувач

преди 2 години

Браво! Браво! Браво! Интересно - бате Гойко не е на власт и българският спорт започна да се възражда! Ето - завършваме с три златни медала!

63

Анонимен

преди 2 години

Японците са наши традиционни съюзници, а те са много лоялни към съюзниците си, никога не са имали визи за българите дори по време на комунизма. Можем само да сме благодарни за рамото, което ни удариха тази олимпиада.

62

Браво!

преди 2 години

Браво, момичета!

61

абе, кога

преди 2 години

започва олимпиадата за мъже?

60

Анонимен

преди 2 години

Руснаците как злобеят в момента не е истина. Ама пак ги наричайте братски народ

59

Albanian, Plovdiv

преди 2 години

Феноменално представяне на България. Ние, от Косово, също се представихме фамозно: 2 златни медала още в първите дни на Олимпиадата и също от жени.

58

до 84

преди 2 години

Японците си падат по разголени момичета, особенно ако са добре сложени а нашите са с правилно телосложение всичките, което не може да се каже за повечето ансамбли.

57

Честито, шампионки!

преди 2 години

След дванадесет години изпепеляващ суховей, три месеца - три златни капки надежда за по-добър живот. Честито, шампионки!

56

пияница мистик

преди 2 години

До 86 === Да, точно така е дрогарю :))) По времето на ГЕРБ нашите момичета хич ги нямаше, дойдаха комунистите на Фигуранта и за 2 месеца станаха най-добрите в света. Защото лично Дамаджаната ги тренираше :))) Браво на момичетата за златото иначе, но те си го заслужаваха.

55

До Факт

преди 2 години

Така е ............прав си............100 %!!!

54

Анонимен

преди 2 години

В страната вилнее генералска хунта, а навън момичетата жънат отсрамват държавата като печелят медали с успехите си !

53

Факт

преди 2 години

Първо искам да поздравя момичетата по художествена гимнастика! А факта е, че откакто БАНДАТА ГЕРБ не е са власт започнахме да печелим златни медали от олимпиада и нещата започнаха да се случват.Служебното правителство трябва да продължи да работи за да има спорт, икономика, високи доходи и да заприличаме поне малко на Европейска държава.

52

Анонимен

преди 2 години

Браво на българските жени, които донесоха слава на България! Позор за българските подобия на мъже, които само се разходиха до Токио и станаха за резил!