219

Анонимен

преди 3 години

До 340, Каква революция е направил ИТН бре? Революцията променя строя, тоя върна стария строй на комунисто фашистите. Сънувай си революции. Да те управляват ДС и да ти спускат парашутисти и плагиати с цел връщане на онова, което 45 год мачкаше интелигенцията и инакомислещите. Айде бегай у лево! И без това точно от лево изпълзяхте.

218

Чьч

преди 3 години

Много точно казано от Алгафари, няма какво да се добави!

217

Анонимен

преди 3 години

Точно така - Ако го нямаше Запада ние от Изтока бихме си живели като ЦАРЕ - без замърсители на въздуха и без Небостъргачи , а и без *** .

216

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 337....на власт е, ама дръжки! крие се плъха, защото за нищо не става! това не му е скапаната кабеларка, дето да чете готов текст!

215

Ууууу

преди 3 години

За Слави гласуваха само чалгаджиите и миячите на тоалетни на Запад и сега всички ще му търпим капризите и номерата.

214

Словянин

преди 3 години

Единствено ДБ декларирано слугуват на крадливия Запад, който 5 века граби света.

213

Анонимен

преди 3 години

Алгафарриии, Издължения не прави грешки, а "правилния" избор, за да прехвърли вината на останалите, да остави Служебниците и да спаси президента от резил при две в едно! Затова се снуши и с БСП и избира неграмотни, плагиати и все компрометирани и некадърни орица!

212

Payak

преди 3 години

Много точно като евнух на Доган. Като е импотентен как да е. Сега Доган ще го и скопи.

211

anonymous

преди 3 години

До Анонимен 340 Защо да не вярваме на Славуца ли?Ами защото с нищо не е по различен от ББ-авторитатен,самовлюбен,мутренски(иначе защо ходи с 3 джипки охрана?).Като добавим празноглавост(цял живот чете написаното от другите),липсата на вярната преценка за хората(иначе отдавна щеше да изрита Тошко и Филчо),нежеланието да излезе пред хората,то е ясно,че не става за управник.Да седи в своята западаща смешна телевизийка и да не се бута там,където не му е работа и от което хал хабер си няма.

210

Анонимен

преди 3 години

Стига сте ги плюли! Уплашихте се, нали? ИТН направи революция. Да, те тези дето правят революция не са аристократите, а народът, онеправданите. После всяка революция се яхва от хитреците. Сега се страхувате, че ще загубите защото вече сте се позиционирали и сте решили на кого да се кланяте. Времената се сменят и трябва да се преорентирате на кого да лижете зд. Затова е тази врява. Тоз бил такъв, онзи не знам какъв. А Стефан Янев кой е? Ние не го знаем. Защо на него да вярваме а на Слави- не?

209

хаха

преди 3 години

На тоз придошъл сириец, синът му беше кандидат депутат за ГЕРБ. От училищната скамейка, хахах. Без коментар. Какво друго да пише я?

208

ЗА ВИНАГИ С ГЕРБ

преди 3 години

Но комент!

207

Анонимен

преди 3 години

До 323"Единствено ДБ остават като надежда за европейска промяна." -ми то победата на ИТН е резултат от 15г. европейско развитие. Та след още 15г. европейска промяна успешно ще закрием България.ПП. Гледайки ДБ това е гарантирано.

206

IQ 2.28

преди 3 години

всички дето нещо им е обещано. "атакуват. и това нема нищо общо с факта, че новото поколение добронадеждни са НКС

205

Митев

преди 3 години

Кабинетът е "тюрлюгювеч"! Не може някакъв си търговец на джапанки и шнорхели да е министър-председател!! Събрани са от кол и въже. То е вярно, че свестен няма да се орезили да се захване с тези, но,за простотиите им, ще плащаме всички. Представям си някои от тези на среща на лидери. Лошото е, че ще се смеят не на тях, а на България. А пък БАШ Чалгаря го е страх да дава интервю. Той е свикнал да чете каквото са му написали и ще го смачкат. Ако не бях българин щях да се смея, но сега ми се плаче.

204

Анонимен

преди 3 години

До 318....дългия може да се държи всякак само у тях на диванчето. Навън трябва да се държи културно като хората, иначе е аут и повече власт няма и да помирише.

203

Анонимен

преди 3 години

Глупаво е да ни плашат с нови избори. Като мислещи хора всеки ден правим много такива. Един в повече няма да ни затрудни. Изобщо плашенето с правата ви не е добра идея.

202

Анонимен

преди 3 години

мистично появяващия, облечен в пернишко сватбено облекло, сърдито нацупен, раздразнено гневен, седящ на диванчето си, не приемащ никой да му предлага, вожд

201

АнонимеН

преди 3 години

До 323/ КОСТОВ ЗАМИНАВА ПОД 300 ХИЛЯДИ ГЛАСА АКО ГЛАСУВАТ ПРОТИВ КАБИНЕТА НА ИТН , ЗАТОВА ДАНО ГЛАСУВАТ ПРОТИВ

200

АнонимеН

преди 3 години

НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДА ВИДЯ КАК ЩЕ ГЛАСУВАТ ПАРТИИТЕ ЗА КАБИНЕТА НА СЛАВИ! СЛАВИ ПЕЧЕЛИ МНОГО ПОВЕЧЕ АКО КАБИНЕТА МУ НЕ БЪДЕ ПРИЕТ КОЕТО ЩЕ Е ПЪРВИЯ ПРЕДЛОЖЕН И ОТХВЪРЛЕН КАБИНЕТ В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ! ЩОТО ДО 89-ТА ГОДИНА СИ УПРАВЛЯВАШЕ БАЙ ТОШО А СЛЕД ТОВА ПРЕДЛОЖЕН ЗА ГЛАСУВАНЕ КАБИНЕТ НЕ Е ОТХВЪРЛЯН