74

Анонимен

преди 2 години

Помните ли, че шефът на пожарната беше в щаба за борба с "вируса". За такава пандемия говорим.

73

Анонимен

преди 2 години

Не им ли изтече срока на тия ваксини вече? Боко дебелата глАва и плешивия смешен генерал изкупиха по заповед на Меркел маса ваксини. Хем изхарчи пари хем никой не ги иска. Да си ги заврът отзад сега.

72

Анонимен

преди 2 години

кацаров клоуна с лъжите :))

71

хахахаха

преди 2 години

ми добре се справяте с гледането как влизаме в оранжевата зона,имали планове за всичките зони,дотук ни превенция,ни контрол,но пък гледате добре

70

Някой си

преди 2 години

До Solar Power: Ами нали точно от Израел тръгна мантрата "Ваксинирайте се за да спрем вируса". Не ми изглежда да са го спрели. В момента починалите са на нивото от миналата година по това време. Сега им гласят трета игла, понеже ваксините са много ефективни.

69

Анонимен

преди 2 години

Нямам търпение

68

Анонимен

преди 2 години

Е, както ви наредят, господинчо.

67

Solar Power

преди 2 години

До 57: В Израел е добре , почти няма починали защото са ваксинирани . Тук е зле !

66

Анонимен

преди 2 години

Благодарим ви, че ни информирате какво се случва и какъв е плана. Ако не бяхте вие как въобще щяхме да знаем, че има пандемия?

65

Анонимен

преди 2 години

Абе тея и Кацаров и Радев не казваха ли преди че няма вирус? Сега се изметнаха като ментешета.

64

Анонимен

преди 2 години

Спрете белото и ще си останете само в бялата зона,демек безопасна!!

63

Тероризъм в България

преди 2 години

В България Перник и Бобов дол от 1 година изтезават хора,останаха ли нормални не корумпирани институции в тази държава след Борисов 1,2 и 3,и Гешев !?

62

Анонимен

преди 2 години

"Ако някой иска да ви избие рязко,ще ви отрови въздуха,водата,храната.Ето ви конспирацийка " - ти сигурно дишаш най-чистия въздух, пиеш най-чистата вода и храната ти като я купиш от кауфланд директно от на баба ти градината идва нали ?

61

Анонимен

преди 2 години

Къде са дръгите папгали Кукунчев, Кантарджиски, Витанов и останалите?

60

Анонимен

преди 2 години

Населението на земята ще се намали точно от ваксърите.Хуманно ще избият верниците и покорните тмерути,които по презумция са обществена тежест.Предлагат ти пояс,ти го искаш-давиш се.Чиста съвест за ГЛАВНИТЕ,но и изпълнен таргет !Затова са и мутациите-за плавно изтребление. глу-паците се ваксинират.Останаха Африка,Азия и инди***нците.Ако някой иска да ви избие рязко,ще ви отрови въздуха,водата,храната.Ето ви конспирацийка ;)Помислете

59

Анонимен

преди 2 години

До 61Змам и за това казвам че никой не е в безопасност

58

Анонимен

преди 2 години

Населението на земята ще се намали точно от АНТИваксърите.Хуманно ще избият неверниците и непокорните т?мерути,които по презумция са обществена тежест.Предлагат ти пояс,ти не го искаш-давиш се.Чиста съвест за ГЛАВНИТЕ,но и изпълнен таргет !Затова са и мутациите-за плавно изтребление.Цивилизацията се ваксинира.Останаха Африка,Азия и инди***нците.Ако някой иска да ви избие рязко,ще ви отрови въздуха,водата,храната.Ето ви конспирацийка ;)Помислете

57

Анонимен

преди 2 години

Какво направи Кацаров? НИЩО,! А беше рев, че предишните били грешни. Лесно е да се плюе, това Кацаров и Кожухарова го умеят добре.

56

Майора

преди 2 години

Абе Кацаров, заедно с разединителя Радев , БСП , Мангъров , Чорбанов и всички вие кото говорехте че няма вирус , носите вина за това което става! Няма какво да ми се оправдавате с ваксинацията , след като бяхте противници на нея ! Не аз съм съдник , оня птгоре си знае работата!

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен рано е още, ще разбереш, ти нали не си мислиш че ще ви набоцкат с ваксина която ще ви трупяса моментално ? така няма да си изпълнят квотата да набоцкат 90% от света, ваксината е бомба със закъснител, когато почне да върши работата за която е създадена вече ще е твърде късно - те разчитат точно на такива НЕ мислещи и вярващи в науката овце като ваксърите