294

Анонимен

преди 2 години

Другарите от ГЕПИ да се активират а не да се праат на ощипани невести. Нема да им плащат за тоя дето ду.а навънка. Започвайте да плюете и се..рете. Вие това го можете най добре от всички. Много ви приляга. Да знаете.

293

Анонимен

преди 2 години

брей тоз отворко кога стана политик,кога партия направи,че вече почна и наклон да дава?Това какво обичаш го казвай на мама Здравка,нас не ни интересува?

292

Анонимен

преди 2 години

КАКВО НИ ЧАКА- ДНЕС ГЛЕДАХ ЧАЛГАРИТЕ ПРЕГОВАРЯТ С БСП, С ЧОВЕКЪТ ФАЛИРАЛ 15 БАНКИ, НАПРАВИЛ ЗАПЛАТИТЕ ПО 3/5 ДЛ, ОСТАВИЛ БЕЗ ДОМ СТОТИЦИ, ХОРАТА УМИРАХА ОТ ГЛАД- МИН НА ИКОНОМИЧЕСКОТО РАЗВИТИ 1995/1997Г- РУМЕН ГЕЧЕВ- НЯМА ПО ГОЛЯМ ПОЗОР ОТ ТОВА, ТИЯ ХОРА ДА РЕШАВАТ СЪДБИТЕ НИ.

291

Анонимен

преди 2 години

Виновни са *** деградирали тъпоумни, дето гласуваха за тая патерица на Божков.

290

Анонимен

преди 2 години

Къде изнамерихте тая развалина, че да си я изберете за 1-ва сила. Пълен крах на българския избирател. Не виждате ли, че е взел-дал.

289

Анонимен

преди 2 години

Тоя маркуч що не излезе без охрана? Има прекалено много фенове ли? Айде нема нужда!

288

Анонимен

преди 2 години

Славуцо, със сигурност джиповете ти и охраната ти си ги плащаш със спестените от банички пари много си честен!!!

287

ПроСоТо

преди 2 години

До Georgiev...вероятно искаш да кажеш.."Този е епиЗООТИЧЕН герой"?

286

Велев

преди 2 години

Стани-легни, ти си дотук.

285

Анонимен

преди 2 години

Трифонов като е толкова отворен, да каже как се финансира ИТН?

284

Анонимен

преди 2 години

"Апостоле,като освободим България,кого ще сложим за цар?-То ако е за цар,байно и сега си имаме султан.." Та и нашата работа-свалихме единия падишах да сложим другия бей на миндеря.Защо?

283

аа1830

преди 2 години

На въпроса защо не се показва отговора му беше "след толкова години по тв изпитвам огромно удоволствие да си стоя вкъщи...." Никой не го интересува изпитвал или не изпитваш квото и да било. Като се правиш на мъж излез и си носи последствият. Ако си болен, лекувай се, жив и здрав и не лъжи милиони хора, *** скапан! На тая държава и народ само тва и липсва още аматьори като теб да и се упражняват...!

282

Анонимен

преди 2 години

Някой видял ли е СлавиТУ да се усмихва някога,да е ведро настроен креативен?Все подигравателен,язвителен,поучителен.Голяма работа,брей!

281

Анонимен

преди 2 години

Предишният "Слави "беше по-интересен.Със сини шорти,жълта тениска,облегнат на лекар от първа линия.Класика!Красота!Това тука е селска вечеринка.Ех,Баце,Баце какви етюди бяха.

280

Пич

преди 2 години

Аз имам един елементарен въпрос - когато една партия остане без субсидии, как точно ще се финансира? Аааааа, сетих се, когато зад гърба ти има мръсни пари и задкулисни дарения, на теб не ти трябват субсидии. Можеш да даряваш с широки пръсти и да си правиш PR - "Ето вижте, аз давам всички на хората". Колко трябва да си глупав, че да се вързваш на такива евтини номера?!

279

кайзер созе

преди 2 години

Страшно племе сме българите. С мед да ни намажат пак ще ни лъсне проклетията. Не разбрах кое точно не Ви хареса в изказването. Когато Трифонов чрез шоуто си правеше разкрития срещу властта , всички скачахме и искахме да влезе в политиката ,за да се разправи с тях . Сега когато спечели - започнахме да плюем. Какво точно искаме ???

278

ОБЕКТИВЕН

преди 2 години

Докато българите не осъзнаят,че европейските държави са успели,защото са спазвали демократичните принцини,подобни индивиди ще застават начело на д-вата и ще ни назидават.Суверенът може да иска да няма данъци-ще го послушаш ли? Да нямаш такава мощна мутренска охрана-ще го послушаш ли?Втълпяването,че само един човек може да управлява е пагубно също толкова,колкото и мажоритарните избори на Сл.Българи,четете повече, образовайте се по гражданско образование,ако не искате да сме изметта в Европа.

277

Анонимен

преди 2 години

Лидер значи да е начело във всичко.Да увлича масите с речта си,с хъса си за просперитет,с визия.Къде е батко?На дивана с анцунг и тениска,гледа лошо,ръси мозък и поучава.От 04.04 го няма никакъв.

276

Анонимен

преди 2 години

На тоз му е широко около врата - благодетелят от Дръндар плаща масрафа на хрумката да си има политическа партия.Но обикновеният човек е обречен да развие някакво политическо движение,защото няма пари.Идеята на субсидията е партиите да са независими финансово.Всеки достъп до медия се плаща-затова все едни и същи "политици" се въртят в публичното пространство и после се чудим кой по-малко крадлив да избираме.

275

ЕМО

преди 2 години

СЛАВИ, НЕ ВИЖДАШ ЛИ КАК ИВО ПРОКОПИЕВ СИ ИСКА ТОВА КОЕТО Е ДАЛ НА ХРИСТО ИВАНОВ ??? ДА БЪ ОТ КЪДЕ МИСЛИШ СА ВЗЕМАЛИ "СУБСИДИЯ".... А СЕГА ИСКАТ МИНИСТЪР НА ИКОНОМИКАТА ,ФИНАНСИТЕ И ПРОКУРОР....