103

Dnеs.bg

преди 2 години

има места колкото си искаш, не си правете реклама. тези дето спят се връщат от дискотека, другите където могат. морето е чудо, животът прекрасен има усет за лято

102

пияница мистик

преди 2 години

ХАхахахах, егати и почивката ще е това :))) Да ставам аз в 6 сутринта, махмурлия, за да ходя да се пека като македонска наденица, че и пари отгоре да бутам на Алибеговците :))) Идете в Перу, Лима, на Тихия Океан. Има всякакви гъзарии за туристи - летящи парапланери, скутери, водни ски, но повечето са сърфисти и уиндсърфинг, защото има големи вълни. А плажа е ПУСТ! Няма даже ламаринена будка за минерална вода, ни за хот-дог. Няма шезлонги, чадъри и концесионери. Сам си носиш всичко

101

Чичовото

преди 2 години

Понеже ми изтрихте коментара, без да има причина, го повтарям ...Дреме ми на *** дали статията е истинска или не. Четвърта година подред не ходим на бг чернжморието. Всеки преценява сам за себе си, къде ке похарчи парите си и когато това е по удоволетворяващ за него начин, значи е щастлив.

100

Мен

преди 2 години

Да ви постна малко снимки от Гърция където съм сам на плажа?

99

Тъй Паанаров

преди 2 години

До Анонимен в Тайланд и на Малдивите освен че е далечко и ще платите на куп превозвачи и летищни концесионери, задължително се уакате от местните Азиатски чревни е други бацили, за които нямате имунитет като Европейци

98

Анонимен

преди 2 години

Тази драсканица е пълна с взаимнопротиречащи си твърдения. Хем туристи се оплакват от евтини чедъри и шезлонги, хем било много скъпо!? Хем имало много хора, хем хотелите работели на 30-40%? Хем искат да им е безплатно, хем и сега се биели за сянка? Шизофрения ли бе да го опишеш.

97

Само да уточниме

преди 2 години

ако сте двама или трима х 3 фрапета за по 3.5 евро стоите, ама не е само фрапето .... "гърците са го измислили" ... :)

96

Американ

преди 2 години

Стига сте *** бе, кой ви кара да ходите там! Вие ги подхранвате, после скъпо ви било!

95

Анонимен

преди 2 години

Сега хубавите чадъри на 1-ва 2-ра и 3-та линия се вземаха рано. Ако искаш да си на 1-ва линия - да трябва да станеш в 6 часа. Така е на всякъде, във всички хотели. В Турция в Испания къдети у да отидете най-хубавите шезлонзи се вземат рано.

94

аз

преди 2 години

До Хахаха---------------------много точно казано.

93

Преувеличават

преди 2 години

От това което аз видях на морето имаше достатъчно място и достатъчно чадъри. А свободните зони също бяха почти празни. Това на север от Варна.

92

Анонимен

преди 2 години

Кой те кара да пътуваш с кола? може и пеша да идеш, ей къде е Бяло море :)))))))))))0

91

Анонимен

преди 2 години

НИКОГА ТОЛКОВА МНОГО ХОРА НЕ СА ПЛАЩАЛИ ТОЛКОВА МНОГО ЗА ТОЛКОВА МАЛКО ..ТОВА ВАЖИ С ПЪЛНА СИЛА ЗА СИТУАЦИЯТА В МОМЕНТА НА БГ ЧЕРНОМОРИЕТО !!!

90

Ха ха

преди 2 години

До ЦецоВинаги има по-голяма риба да знаеш, както и по-луди от "баджанака"

89

Хахаха

преди 2 години

Е как пък не ще си заведа семейството на море и няма да види море, а на всичкото отгоре ще им плащам и пари. Ей къде е Гърция, един ПСР за 90 лева и си там. Да отбележа, че пътувам само със самолет. Всичко над 300 километра за мен е глупост да го минаваш с кола. Не съм учил за шофьор, има си такива професии за неучилите.

88

Спящ до 9

преди 2 години

Затова почивам на гръцките острови. Там има огромни плажни ивици, зони с чадъри, зони без чадъри. Места винаги има и не се налага да ставаш рано, за да си пазиш място,. а и за чадър не се плаща.Има простор и предостатъчно място.

87

Анонимен

преди 2 години

След като най-накрая събрах някой лев и отидох миналата година до Тайланд и тази до Малдивите трябва да ви кажа следното - нито нашето, нито гръцкото море може да се сравни с този рай там. Ако трябва ще си продам джапанките но ще ходя на море там....

86

Анонимен

преди 2 години

Да се биеш за място до фекалната вода и хотела на мутрата. Какава почивка е това ?

85

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 97 "*** мутри с 1-2 годишни нови коли, даже един си ходи с куршум в главата, просто остатък от 90-те години :))) Разбира се и софиянци имат некакъв дял, само че играчите са други, поне във Варна :)))" Винаги ме е забавлявало, как българина много обича да се пише "в час" и "вътрешен" и да "обяснява" на останалите как е. :)))) Казвам го като човек, който преди два дни беше по работа в Лозенец (возен в Ес63 АМГ) :)))) Със здраве на "играчите". :)

84

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 95Има мутри с 1-2 годишни нови коли, даже един си ходи с куршум в главата, просто остатък от 90-те години :))) Разбира се и софиянци имат некакъв дял, само че играчите са други, поне във Варна :)))