35

Анонимен

преди 2 години

Като гласувате, всички да сте с пояси и шнорхели. Уж бяха постановки, бяхте несъгласни, ИТН за нищо ви нямаха. Какво става - на черното жълто ще кажете само да намерите оправдание да си плюете върху лицата. Къде отидоха принципите? Христо Иванов се въртя въртя, накрая ще финишира в Росенец на рахат локум.

34

До ДБ фенчето

преди 2 години

Това е общ профил все пак. ИТН са чалгари, БСП са комита и т.н. ДБ-тата са най- активните навсякъде с претенции с четворто място, сякаш за първи. Та коментарите всички ги четем и си личи. Особено ако някой де обърка да каже нещо хубаво за която и друга партия и вали хейта от тях. Във фейсбук са доста по- активни с колажите и номера.

33

Член на БКП

преди 2 години

къде да върне Баце книжката си от БКП, въобще къде се връщат книжките, та и аз да върна моята, щом другарката Нинова ще се коалира с другаря Костов, макар и през прегръдката на другаря Христо комунисто

32

Анонимен

преди 2 години

Комунистите Бойкикев и Галевица не могат да се докопат до тлъсти порции.

31

Анонимен

преди 2 години

Докато тези се помайват, харвардският Кирил ще разфасова икономиката ни. Сега е хвърлил око на военната ни промишленост, сигурно под давлението на Радев.

30

...

преди 2 години

До Пеевски. Имам против, че казаха, че трябва да вкараме Макетата в ЕС. Проблемът ми, е че искат да "слушаме ЕС" вместо най-накрая да ни се спуснат топките и да вземем малко да се дърпаме за някои неща в името на националния интерес. И НАЙ-ВЕЧЕ имам против факта, че Ристю се съюзи с ИВАН КОСТОВ, за да направят ДБ, част от тях са ДСБ, които са СДС от едно време. Да напомням ли какви ги свърши бай Костов?

29

Пак по опорката?

преди 2 години

До Зоро: Докъде ще стигнем, ако все оценяваме хората по това кой какъв дядо или баба е имал. Ти например защо тролваш за бат'ти Бойко, след като даже не е сигурно дали си е върнал партийната книжка от БКП.

28

Анонимен

преди 2 години

До Фенче на ДБА дали си с нормална сексуална ориентация, че те от вашата партия са все начело на ***.ските прайдове?

27

Анонимен

преди 2 години

Питали лисицата, а тя попитала опашката си...

26

баба мара

преди 2 години

подкрепете кабинета на има такива идио-ти докато минат президенските избори ислед балотажа ги свалете ако не са се справили те дотогава ще са си показалирогата

25

Калеко Алеко

преди 2 години

Този мустакат тюлен от плажа на Росенец поне да са беше пообръснал и епилирал малко, докато чака и почесва органите си ... че ще внесе цялата морска флора и фауна в НС ... !!!

24

Фенче на ДБ

преди 2 години

До: номер 19 (Пропи) Ми не, не си прав. Четейки коментарите, аз виждам тук главно фенове на Трифонов и Борисов, което си е съвсем логично предвид изборните резултати. Така че нещо си се объркал май? За мен какво да кажа? Не, не работя в Лондон, макар че съм ходил там, в България си работя "за жълти стотинки". В Англия с много неща ми беше трудно да свикна, например кранчетата на водата, обратното движение и т.н. Чалга не понасям. Затова пък обичам всякаква друга музика, не съм като Фънки

23

Анонимен

преди 2 години

Праят се на умрели лисици, сега питат глу пците дето са гласували :)) Иначе голяма пропаганда, гледам че "харвардчето" продължава с мантрата за "космическата" технология.....хахахаха :)) Кога ще открие завод за е-коли в Ловеч, кога офшорката Лайф ще се опаричи ? :)))

22

Анонимен

преди 2 години

Да питат арменския поп !

21

Зоро

преди 2 години

Даааа, ясно къде е заровен шнорхела, няма постове, няма и подкрепа! Но от видния комсомолец, другаря Бойкикев, друго не може да се очаква. Изобщо какво е това Демократична България?!? Коалиция от партията на Костов, зелени фашизоиди и розовите комсомолци около Бойкикев, до един от влиятелни комунистически фамилии. Чак е гротескно: мама, тате, баба, дядо членове на БСП, а бойкикевци, техните синчета и внуци, хоп демократи. По-големи измамници са даже от учиндолските чалгари!

20

ПИТАЩИ

преди 2 години

няма да им е трудно да питат своите така наречени СТРУКТУРИ, защото с изключение на ДСБ останалите са по един-два автобуса хора, колкото да идат някъде на протест и да обясняват, че са 150 200 хиляди

19

Време за промяна

преди 2 години

Лидерите на партии започват да питат структурите тогава, когато работите се забатачват. Дано да греша и все пак да се даде подкрепа за правителство на ИТН. Не че съм голям оптимист за това, което ще направят, но не е време за нови избори.

18

Пропи

преди 2 години

Съдейки по коментатите на ДБ фенчетата, мога да генерирам типичен портрет на техния избирател- Бай ***; Вие тука сте овце; Чалгари; Котката ми има алергия от прах;Веганството е най- доброто; Аз завърших в чужбина, а вие си бачкайте за жълти стотинки роби; Вие в Лъндън знаете ли как е- нищо общо с тук; ДБ е партия на младите- всички сте кръчмари; Образовайте се, че не ги разбирате тези неща. (Ако смятате, че не съм прав- прочетете коментарите).

17

Анонимен

преди 2 години

Ванга е рекла на Нешка: Човек со плавници ке оправи България.

16

Анонимен

преди 2 години

Ристо кака е Маджо бе. Дава ли по некой милион да преживеваш.