52

Щерю

преди 2 години

Тая външно заприличала на някакъв корона-вирус...

51

Не е дебела хич

преди 2 години

Отвратителна пропагандистка без капка съвест за здравето на хората след експеримента.Прилича на Ковид.

50

Анонимен

преди 2 години

Питър нов пропагандатор? Нова звезда? Нов лекар? Не вярвам на почтеността им. Изнасям се от форума.

49

Ристу

преди 2 години

Коментиращите, които обиждат жената, не могат да стъпят на малкия и пръст по интелект. Сами не осъзнават колко жaлки и смешни изглеждат от страни. Нямат никакви познания в областта и насочват аргументите си към личността ѝ, вместо към темата на диспута. Дeбeла била, значи не била права. :D Това, че е експерт в областта, никой не го интересува, защото, видиш ли, нейното мнение е различно от това на бай Пешо. Като ти се счупи колата, да не отиваш на зъболекар да ти я поправи? Търсиш експерт!

48

Анонимен

преди 2 години

До 57Това е основно, защото рисковите групи ги иумунизираха вече, а повечето спряха да се пазят. При 5 починали под 30 години, от почти 100 000 заразерни в странта, в която живея, от какво да се пазя, когато съм здрав?

47

Анонимен

преди 2 години

По логиката на лелята, всички дето сме карали шарки като малки сега трябва и да се ваксинираме, защото има ваксини. Така уж ще си подобрим имунитета. Трагично смешно.

46

Питър

преди 2 години

До ЯзеЦелта на ваксината е да запознае тялото с вируса по благоприятен начин. Нито повече, нито по-малко. И нищо друго.

45

Язе

преди 2 години

До ПитърТака де, ама те си измислят ползи, не само че ги хиперболизират :) Което пък си е за съд. Ама нека минат малко нещата, то народите взеха да се посъбуждат ....

44

Анонимен

преди 2 години

И тази потвърждава, че делта вариантът е кьорфишек - много заразени, а малко с болница.

43

Питър

преди 2 години

До НЕ НА ВАКСИТЕ !НИКАКЪВ ШАНС, ПРИЯТЕЛ! Дори Баба Ванга да ти го е казала :)

42

Питър

преди 2 години

До ЯзеЗа това съм напълно съгласен. Но на политиците това им е работата - да хиперболизират позитивите и да се опитват да прикриват негативите на нещата, случващи се по време на тяхното управление. Така че не правят нищо извън спецификите на работата си... В крайна сметка, щом Бациту може да управлява държава над 10 години, смятай какво е да си политик

41

НЕ НА ВАКСИТЕ !

преди 2 години

до ПИТЪР - Питъре ние от последни ще станем първи ! Запомни го добре !

40

Анонимен

преди 2 години

е как да не трябва трета доза,нали ваксините наскоро поскъпнаха с по 2,3 долара на бройка ,1 милион хипохондрици по около 20 долара ето 20 лилиона долара за некоя фирмица от фармафията

39

Язе

преди 2 години

Това засега е единствената доказана полза от ваксината- по-леко боледуване. То и самите производители си го написаха ясно при анонса на ваксините. Но незнайно защо сега всички, особено политиците, ни убеждават, че ваксините предпазвали и от заразяване и предаване на вируса(което е пълна глупост).

38

Питър

преди 2 години

Напишете в Гугъл 'The 20 fastest-shrinking countries in the world' (Най-бързо изчезващите страни в света) и вижте статията на Бизнес Инсайдър. Мила родино е на 1 во място, с траектория на намаляване на населението с 22.5 процента до 2050... А след това нека си говорим кой как искал да намалява световното население с ваксини.... Не ваксини, вазектомия, трепанация и ядрен взрив за това азиатско племе с африкански манталитет, случайно озовало се в пределите на Европа

37

Анонимен

преди 2 години

" Рискът да се нуждаеш от болнично лечение е два пъти по - голям". Кого плашиш ти? Преболедувалите имаме имунитет. Точно сега няма да го лепнем. Виж, ако се ваксаме, може и да стигнем до болнично лечение.

36

Питър

преди 2 години

До ???Точно за Масачузец. Средна възраст

35

???

преди 2 години

За къде съобщиха, че починалите от Ковид-19 след ваксиниране са на възраст над 88 години?

34

бай Миле

преди 2 години

Това за кийтаския грип ли говори? Същият дето половината заразени дори не усещат, че са го изкарали, а още едни 30% го карат като настинка?Демек ако те набодат с експерименталната ваксина, ще си като 80% от хората... мхм... виждам смисъл ако си от останалите 20%, но за чий се опитват да ни го наложат и на останалите 80%??? За пари ли? За много! ... и понеже сега ваксарите ще кажат - *** ваксинираните не го разнасят и не правят нови версии.. ами не! вече се доказа обратното!

33

Питър

преди 2 години

За толкова години извънредна обстановка не разбрахте, че маските са, за да пазят другите, а ваксините - за да ви запознаят с вируса. *** народ сме и такива ще останем. Не случайно сме първи по изчезване в света.