83

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 90Никой не отрича че Дългуча има пари, само че след това фиаско, надали ще има толкова чалгари на концертите :)) Иначе на мен Христо ми е безинтересен, то освен Баце май всички са скучни....хахахаха :))

82

Анонимен

преди 2 години

До до 80Пич, малките фирми не се задъхват! Начислява се 20% ДДС, което се заплаща от купувача. Обаче понеже и фирмата купува стоки и услуги и тя заплаща 20% ДДС. В началото на всеки нов месец се подава декларация по ДДС и сумите платени за ДДС се приспадат от сумите получени като ДДС и се внася разликата. Ти си получил едни 20%, които внасяш в бюджета. А ако те дерегистрират по ДДС, големите фирми няма да купуват от теб, защото няма да могат да си приспаднат 20%. толкова е просто.

81

до 78 от избирател

преди 2 години

Що за глупостти пишеш????Сигурни си счетоводител и ти се иска да *** яяяяякоо, а?Ти знаеш ли какво става като минеш прага? Да пишеш дневдик всеки ден? Ми ако имаш 50 поръчки, дребни!! Че то 90% от времето ще ти иде за това и да ходиш по наповете през ден!!!!! Трябва да си наемеш счетоводител. 50 хил като махнеш разходите си данъка който е 15% а не 10%, разделиш на 12, и ако са 3 души, знаеш колко остава!!! По добре да идеш да бачкаш и там да си клатиш краката за същите пари! EU=80 хил.

80

София

преди 2 години

ДБ за сетен път се извъртяха на 180 градуса в името на това със сетни сили да се докопат до властта. Но няма проблем, избирателите им не виждат нищо лошо в това.

79

Анонимен

преди 2 години

В последната серия на скеча всички дружно дават рамо на обещаната промяна с цел да смучат от народа осигурявайки си благоденствие.

78

Анонимен

преди 2 години

Ами точно Христо и приятелчетата му от ДСБ и реформаторски блок, сега Да, България върнаха Баце на власт преди няколко години срещу министерски постове и назначения по държавни агенции. После го крепиха и на власт, гласувайки и подкрепяха всички законопроекти на ГЕРБ.

77

ОСТАВКА

преди 2 години

Ицооо. Не те ли е срам. Пак искаш на колянцето на Бойко да подскачаш.

76

Анонимен

преди 2 години

Бий ме, обичам те.

75

Анонимен

преди 2 години

Май само Христо е най-трезвомислещ от всичките.

74

до 80

преди 2 години

Защо да ги докарва до фалит? Регистрацията е и по желание? Който иска да се регистрира, но не и да го изнудват. Точно малките фирми, предлагащи услуги се задъхват да плащат 30% данъци от себестойността на продукта си.

73

вЕрвайте му

преди 2 години

Прочетете в Уикипедия какво е работил тоз "адвокат" цял живот - координатор на проекти, независим консултат по поректи, програмен директор на фондация, адвокат, който не си плаща членския внос, глобяван неколкократно и накрая му забраняват да упражнява професията са определен срок и изведнъж ХОП вицепремиер. Цял живот на купаннята, само далавери и изведнъж бил против статуквото. Против кое статукво си Ристьо? Против това статукво, което те е хранило цял живот ли?

72

Ямболски цървул

преди 2 години

Пожелавам им от сърце на всички в парламента да хванат всички възможни щамове на Ковид 19.

71

(Ц)ицо Иванов

преди 2 години

Я сакам Прокопиев да цица кинти през министри, па я да съм главен прокурор! А, ако може и да предам България, и да вкарам Македония в Европейския съюз ще е супер!

70

Мии

преди 2 години

Итн + Дпс...." и живели дълго и щастливо дощато смъртта ги раздели". Без такъв народ.

69

ИТН

преди 2 години

ИмаШе такъв народ....и т.н.

68

Анонимен

преди 2 години

До ИзбирателВдигането на прага на ДДС ще докара малките фирми до фалит. Апропо прага в Гърция е 10 000 евро, в Кипър 15 000, а в Германия 22 000. Хайде да не се правим на по-католици от папата.

67

999

преди 2 години

По делата ще ги познаете. Кметът на Итн в Благоевград УВЕЛИЧИ С 20 ДУШИ АДМИНИСТРАЦИЯТА И ВМЕСТО ЕДИН - НАЗНАЧИ 3- *** ЗАМ. КМЕТА! ЧЕСТИТО!!!

66

до 68

преди 2 години

Не това са само приказки за сега, дела не се виждат до този момент. Правете разлика. А и никой не реже клона, на който седи.

65

Анонимен

преди 2 години

Яко - до оня ден Пацо шнорхела брои кашони в скалада. От петък става миснитър-председател. Това верно е страната на неограничените възможности!

64

до 70

преди 2 години

Да, нямаше друга партия тогава, но не всички хора бяха членове. Това говори много. В повечето случаи достатъчно.