27

3 в 1:Избори 2бр. +

преди 2 години

Преброяване 2021*

26

Зозо

преди 2 години

Дългият таласъм Славчо ще се провали с гръм и трясък :)))))))))))))))))))))))))))))))

25

Анонимен

преди 2 години

До изтрещелите чалгаджийчета - Само да ви гепна отзади ще ви цепна.

24

Наблюдател

преди 2 години

Най-интересното е , че бившият премиер обикаля села и паланки и ръси несвързани речи ,което показва, че не осъзнава факта , а именно - Фигуранта успя да му завре един ( аможе и повече ) шнорхел отзад, надяна му плавници и му гледа сеира ! Когато Борисов трябваше да му спретне импийчмънт, тогава се правеше на голям! Е, сега да ходи с шнорхела в г.за !

23

анонимен

преди 2 години

Дългуч Маркучев е убеден,че от всяко дърво става с В и Р к А.Да,ама не.И той е най-яркият пример за това.Въпреки,че е огромен като баобаб,но от неговия инструмент само фалшиви звуци излизат.И с този дилър на плажни артикули пак греда удари.Откъде да знае челяка какво е Престънския договор,на плажа за такива работи не се говори.Там е биричка,мастика(страст на кристали),дини и ЧАЛГА!!!

22

ЬЬЬ

преди 2 години

Вдигнатия юмрук на радев!Дошло е време да берем плодовете му,но историята помни всичко и един ден ще му потърси отговорност за това разделение на нацията и последвалото безвремие, в което някакви пошли сценаристчета оглавени от още по-пошлия трифонов имат наглостта да ни управляват.

21

Внимавайте !

преди 2 години

Со росоидното НПО, ДйБ не трябва да се допуска до власт...

20

разделяй и чегъртай

преди 2 години

Това е политиката и идеологията на прецедента Радев.

19

Анонимен

преди 2 години

Дежурните герберастки драскачи не са спали от мерак да документират мокрите си сънища и ударно да оплюят всичко що не е ГЕрП !Само дето трябва да проумеят , че вече ГЕрП не е на власт , ама отде толкоз акъл?! Като лудите на стадиона ...

18

АРЕ ДА ВИ НЕМА

преди 2 години

Популисти се вие ГЕРБ, ДПС, БСП, който ида предложат за премиер, и най-добрия да доведе Слави, пак няма да ви хареса. Аре да ви нема всики ЕНИЧЕРИ ПРЕДАТЕЛИ ВЕДНАГА. Предложи кабинте, какво искате повече, ако не ви харесва пак избори, но вината не е в Слави, ЗАЩОТО НЕ ВИ ДОПУСКА ДО БАНЦИАТА

17

А?

преди 2 години

А бат Гойко кога ще направи правителство?

16

Анонимен

преди 2 години

Електората на БСП са най умните хора в България.

15

Анонимен

преди 2 години

Електората на тиквата и учиндолския е от онези 80% за които вожда е всичко пък, ако пусне и някой лев на изборите става бог.

14

Тъжно !

преди 2 години

Допуснахме България да се превърне в 7/8 държава ! Тъжно е , мЪдурковци ! Но не разбирате колко е вредно за самите вас !

13

Анонимен

преди 2 години

зозки костава с правителството на тиквун тулупев патладжонов?

12

Анонимен

преди 2 години

хайде герберски свинчета слагайте минуси че за друго ниставате,хаха

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Тоя верно е толкова изтрещял че взе да събира разни от кол и въже за министри и премиери - ____- А не е ли възможен друг прочит на поведението на чалгаджията? Може да се възприеме за израз на презрение към електората и "партийния елит". Може да се разглежда и като съгласуване с президента за разтакаване, необходимо при реализиране неговите властови амбиции.

10

Анонимен

преди 2 години

Е, не може само за да угодят на кефа на другарката Йовчева ИТН да си променят възгледите. А тя, нека си го тълкува както иска.

9

Ай Сиктир

преди 2 години

До зозо: късно е либе за китка. Той влакът замина. Ти де беше на четвърти април и на 11 юли, джанъм? Сега ще трайш с глупостите. Каквото направи - направи. Сега сърбай.

8

Анонимен

преди 2 години

пореднште герберски свинчета