47

до 53

преди 2 години

Обратно в средновековието. БезТВ, без радио, без интернет, без там някакви статистики. И само врачки и магии. Знанието ни пречи. Глупостта ни прави свободни, спокойни и щастливи.

46

Анонимен

преди 2 години

Информация от BBС с днешна дата- макар и ваксинирани, приетите в болница са 2 пъти повече от първата вълна. Властта в Англия не разбира какво става! Тълкувайте си го сами.

45

Анонимен

преди 2 години

До HOMO SAPIENSТе много от тези "антиваксъри" сами не си вярват, понеже много добре знаят, че пишат измислици. Нищо чудно да са се ваксинирали вече.

44

Анонимен

преди 2 години

Между 15-20 на ден се покачват за сега. Уж говореха, че от топлото заразяването с ковид пада уж.

43

Анонимен

преди 2 години

А представяте ли си, колко щеше да е по-различно и спокойно, ако въобще не се водеше каквато и да е статистика?

42

Анонимен

преди 2 години

Като се състави правителство първия закон трябва да забрани ковид пропагандата и вестник пуснал ковид реклама да бъде закрит веднага а писалите в пандиза

41

Клоунски Свят

преди 2 години

Знаейки от къде взимат тон сегашните ни (че и бъдещите евентуални) - Козяк, и виждайки какво става във ФАЩ със бройките - 54%+ на седемдневна база , и как се говори за нови заключвания там, някой мисли ли , че ще го избегнем това?А днеска преди малко попаднах на Нова Леле-визия - викнали Мазнян Косанбегов - и ТОЗИ МАЗЕН РЕЗЛЯН МИ ГОВОРИ КАК ТРЯБВАЛО САМО ВАКСИНИРАНИ В ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ И В МАГАЗИНИТЕ ... АКО НЕ ИЗЛЕЗEM, ЩЕ НИ ДОВЪРШАТ НАРОДЕ

40

Анонимен

преди 2 години

79 болни са в интензивни отделения,те са важните и трябва да се следят.Колко нови заразени са открили е без никакво значение,поне още толкова не са открили и не се знае колко са.Всички ще се заразят неизбежно е,въпрос на време е.Ваксинацията върви бавно.Този вирус е направен в лаборатория от човек-ФАКТ!

39

До44

преди 2 години

Чпка бе смислов

38

ВАКСИНАТА

преди 2 години

Е ПОКАЯНИЕ!Покайте се-наближава НЕБЕСНОТО ЦАРСТВО!

37

Анонимен

преди 2 години

Уважаеми съграждани, някои от вас не са съгласни, но новата вълна вече започна. Като всяка вълна при започването изглежда по-малка отколкото е. Колко е голяма се разбира като залее. Засега в големите градове, после - навсякъде. Даже и до 15 септември няма да издържим на спокойствието ни от това лято.

36

CovidBET

преди 2 години

Прогноза за Covid статии - минимум 15

35

А бе

преди 2 години

"вълни", "цунами", "шок", "апокалипсис", пък временното правителство разхлабва за идващите от "червени" държави?!?!Как да ме убедят за ваксина, като самите те еХават майката на мерки и теглилки?Последно: За кого/какво може и за кого/какво не може? А разберете се и тогава ме агитирайте да се боцна.Иииии, къде са хладилниците с -70 градуса по мобилните ваксинационни центрове?Ако експерименталните коктейли са променени за по-лесно съхранение, не води ли това до промяна на състав, ефективност?

34

Анонимен

преди 2 години

Наближава крайният срок на годност на ваксините и се качи рязко броят на заболелите.

33

Анонимен

преди 2 години

Всекидневно четиво-наръчник за ваксарХаховците. Антиваксар съм и ще се смея последен но няма да ме чуете и видите защото няма да ви има на този свят. Чао

32

Нотариус

преди 2 години

Яко ще се мре. Пишете завещание. Неваксинираните са с предимство и им даваме 10% намаление.

31

Анонимен

преди 2 години

Според случващото се в Русия при малкия брой ваксинирани там, смъртността сред неваксинираните при новата вълна е около два пъти по-висока от смъртността при предишната вълна.

30

Анонимен

преди 2 години

Лелеее утроихме случаите САМО за 16 дни. Шок и ужас. Бягайте крачета. Предлагам всеки, да се заключи вкъщи/в някое скривалище/бомбоубежище. Да носи скафандър/най-малко противогаз и задължително костюм срещу токсично, масово поразяване. Да си изгризе ноктите до дъно от страх/да ди скубе косите (който има налични такива, естествено) и да си плиска дезинфектант 100% белина в очите, че заразните капки и там ходят. Ето това е планът, мисля че е чудесен. Аз отивам на море между другото.

29

Чичко до човек

преди 2 години

Явно ти не правиш разлика. Интубираните НЕ са в безсъзнание. Напротив вързани са за леглото, защото шока когато се събудят е огромен. Малко бъркаш с тия в изкуствена кома май?

28

Реалист

преди 2 години

В Русия при предишната вълна броя на починалите в пика им по смъртност беше 1,9% от броя в пика на новите случаи, а сега е 3,1%. Там също имат малко ваксинирани както в България и нас ни чака същото, което значи 5,5% починали при сравнение между двата пика, които предстоят.