434

Анонимен

преди 2 години

До Мотописта Заглавия от Афера:"А СЕГА СИ ГИ НОСИ НА РАМО, РАДЕВ, УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ! И ПАК ЗАЩИТИ ПЛАМЕН УЗУНОВ, КОЙТО ЧРЕЗ АСЕН ВАСИЛЕВ ВЪРНА МАФИЯТА В МИТНИЦИТЕ!" ..... "БЪЛГАРСКА ЛЕГИЯ АНТИМАФИЯ СЪС СКАНДАЛНИ ФАКТИ ЗА ФИНАНСОВИЯ МИНИСТЪР АСЕН ВАСИЛЕВ /ВИДЕО/" ..... "АСЕНЧО, В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ШЕФЪТ НА НАП ТРЯБВА ДА НЕ ПОЛУЧИ ДОПУСК ОТ ДАНС, А ПРИЗОВКА! НИКОЙ БИЗНЕС, АСЕНЧО, НЕ СЕ ПРОМОТИРА С КОНТАКТИ В ЧУЖДИ СЛУЖБИ. ТОВА СЕ НАРИЧА ПРОБИВ В НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ!" ..... "КАРАДАЙЪ КЪ

433

!

преди 2 години

ИТН не знаят какво правят! Искат доверие, но не са открити. Подозрително поканиха ДПС на преговори. Не будят доверие въобще.

432

Анонимен

преди 2 години

Прегледайте статиите в "Афера" , тушшшшш!

431

Русия

преди 2 години

И двамата сти турци и американци.

430

Анонимен

преди 2 години

Те просто изнудват ИТН, целия театър е да си направят политически ои ар за следващите избори. Имам чувството, че и от Ту лупа взимат пари, за да правят сечено. Или се надяват при второто раздаване да играят с ГЕРБ "от немай-къде".

429

sd

преди 2 години

От ДБ искат отговори на следните 3 въпроса: 1. Какъв е стандартът по който ще се избират министрите и премиера?2. Ще има ли писмено поемане на политически ангажименти, по които се очаква подкрепа?3. Каква ще е конструкцията на парламентарното мнозинство, така че да изключи възможността на ДПС и ГЕРБ да влияят върху неговите решения.

428

1

преди 2 години

Опсаа важното е гюбеци да има. Тоя ли ще ми прави правителство.

427

Ачката

преди 2 години

Славчо,народа е казал голям залък да лапнеш,голяма дума да не казваш! не се ли видите колко сте некадърни вря! Всички виждат че вие сте гола вода,и сами не може да се оправите.А колкото до тандема ДПС/БСП то ти нямаш друг избор,освен ако не престанеш на Баце разбира се.

426

Анонимен

преди 2 години

Няма ка да се разберат. Де Билите още отначало показаха презрение към "чалгарите". Хаджигенов иска да извади Слави от играта, за да се вклини в електората на ИТН. *** е прекалено лява и няма да постигнст компромис. ДПС така или иначе ще стоят отстрани, за да ритнат падналия. Май ще трябват избори до дупка.

425

Анонимен

преди 2 години

Слави , не бъди мекушав, сглобявайте си правителството, договорете се с който можете от другите партии и действайте!

424

Мотописта

преди 2 години

ИТН вече официално е враг на служебния кабинет. И се постави в отбора на ГЕРБ и ДПС, защото всички разбраха, че служебните министри не играят по техните правила. Оттук нататък новият кабинет, ако има такъв, с мандата на Станислав Трифонов и партията му винаги ще носи съмнението за кабинет на задкулисието. И слепите май прогледнаха кой стои зад него, а следващите предсрочни избори ще са дюшеш за Борисов и Доган.

423

сс

преди 2 години

Слави още след изборите каза , че ще вземе тези министри. Да не се прави...

422

Чичо Любо

преди 2 години

Хора, кажете. Тоя Станислав Трифонов жив ли е. Или от негово име някой друг плямпа. До сега "на живо" не е съставял толкова умни, смислени и дълги изречения.... Дали има време да чете толкова много?....Та да се изказва все писмено. Не знам. Кажете.

421

Слави

преди 2 години

Заради личната си омраза към ББ чалгаря ще хвърли България в дълбока рецесия и все другите са му виновни. Въпреки че ДБ и ИСБгНи искат някакви политики, чалгаря се интересува само от това да унищожи Борисов. Не ми пука за ББ, мо ще унищожат БГ и всички нас.

420

Задника,

преди 2 години

Тоя е страхливец бе,страх го е да поема отговорност.Непрекъснато от 4 април симулира корона вирус.

419

Анонимен

преди 2 години

Христо Иванов не е политик, а кукла на конци. Пинокио.

418

Анонимен

преди 2 години

Христо Иванов не е ДПС. Христо Иванов освободи плажа Росенец от турско робство. Христо Иванов е герой.

417

браво на ДБ

преди 2 години

Христо Иванов за разлика от учиндолския *** е печен политик и знае как и кога да си изиграе картите.

416

Бай Хуауей(о) до 444

преди 2 години

Поздравления, Боб. Кратко, точно, ясно.

415

Донка от мина Росен

преди 2 години

Ние, берачите на ягуди в фермите на Юнатид Киндъм сме за нашея чалга гуру Славиту Трефунов!