60

Анонимен

преди 2 години

Това е най-тъпия адвокат в България. Но си мисли, че става за управленец.

59

Леле

преди 2 години

Що не се сетих и аз да меткам яйца....

58

Wc

преди 2 години

ХАДЖИИТЕ ПРЕВЬЗХОЖДАТ ФАРИСЕИТЕ.НЕКА БОГ РЕШИ...

57

ББ

преди 2 години

г-н Байдън,аз безправният и ограбен български гражданин Ви моля"намесете"се във вътрешните ни работи...сами ни е трудно,путин,ердоган,китай,медии,ес финансиране на борисов и компания,Народа ни е лоялен...за секунди ми плющят десетки минуси...без аргументи...налагат страх и манипулации...държат всичко борисов и гешев,Справедлив Свят...или да го погребем!!!едната Чест ни остана!!!

56

ББ

преди 2 години

мали това отиващите си гроб...каква ярости злъч,каква мобилизация...за 40 секунди ми плюснаха 7 минуса...самозабравили се...не,че има значение..пропаганда по гьобелс е тяхното...и не ги е страх от Народа ни...а би трябвало...ние ще ги съдим,от страх от Съюзниците ни ...те имат силата да им отнемат..парите...и няма ляво,дясно,синьо,червено...мантрата свърши... има Справедливо и Грабежи,служещи на крадци и мафиоти...и борещи се децата им да живеят в Справедлив Свят,вие избирате,свободни хора сте!

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 80Това не противоречи на истината нещастен обиржия на мандри!А ГЕРБ са червените Фашисти ако не знаеш.Изповедта на един свръхчовек-Статията, която разбуди духовете! Нашата цел е самоедна- да бъдем победители! Вашата участ е да бъдетероби за вечни времена. Ние успяхме да ви присадим генана робството завинаги. Ще ви дадем още хилядиреволюции и перестройки, вие вечно ще се борите засправедливост , но никога няма да я получите.

54

Анонимен

преди 2 години

Само че хаджи нормалния български народ не ползва шатри и палатки яйца и парчета от риба да знаеш , направо ще те сгази

53

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

Не ти върви Хаджигенов ....Чалгаро и Крушовицата пак се уредиха на първата писта за парите от Бюджета и ЕС! Ти , с Маямата и Пинокио , пак ще сте измамените камили...ха,ха,хаааааааа.....НЕ ГО ЛИ УСЕЩАШ??!

52

Асан

преди 2 години

Хаджигян министър на адвокатите да арестува Тиквата :)))

51

Анонимен

преди 2 години

Нали си спомняш ВЕЛИКИ НАРОДНИ ВЪСТАНИЯ

50

Анонимен

преди 2 години

Шайката на Тиквата скоро ще търка наровете в кауша! Свърши ограбването на българския етнос!

49

Уауууу

преди 2 години

Ти,г-н Хаджигенов,така нареченият глас народ,предводител на протеста,ти който хвърляше домати и яйца по министерски съвет...И ти загърби идеологията си за сметка на по висши цели и идеали.. ,но замеряш ли и теб ще замерят,но не с труда на честните хора и техните домати и яйца,а с техните ***

48

Тони

преди 2 години

Чете биографии пред телевизора и избира премиер и министри!? Докъде я докарахме в България, на необразовани тотално е възложена огромна отговорност, а те си правят шоу. Да плачеш ли, да се смееш ли!

47

Стефан

преди 2 години

Тоя па мошеник и неуавновесен тип не го понасям.Същия като Волен Сидеров.Само се ребчи а няма едно спечелено дело

46

от парада

преди 2 години

словоизлияния на една лека жена . нещата отиват към дай си ми куклите на си ти парцалките :)

45

Анонимен

преди 2 години

Мая му ги раздава шамарите за негово съжаление ,горкия

44

МНООГО СТАРА ИСТИНА:

преди 2 години

"Революциите , се правят от робите и плебеите--А СЛЕД ТОВА ВЛАСТТА СЕ УПРАЖНЯВА ОТ ПАТРИЦИИТЕ"/рим. пог./.....ЯВНО ВЕЧЕ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ , КОЙ КЪДЕ И КОГА Е ЛЕЖАЛ ПО ТРОТОАРИТЕ И Е ФЪРЛЯЛ ДОМАТИ И ЯЙЦА ПО ГЕРБ И НС----ВАЖНОТО СЕГА Е , КОЙ И КАК ЩЕ РАЗПРЕДЕЛЯ "ПОРЦИИТЕ " ОТ БЮДЖЕТА НА БЪЛГАРИЯ И ПАРИТЕ ОТ ЕС!............//СЕГА ВЕЧЕ , МАЛКИТЕ ПАРТИИ МОЖЕ И ДГД /

43

Анонимен

преди 2 години

На 23 април Николай Хаджигенов каза: "Готов съм да стана премиер и да свърша ръсната работа". Сега е получил амнезия и не помни. Вече нямал амбиции за постове, други имали амбиции. Абее, аламколоууу, къде си тръгна с гайдите? Нали искаше премиер да ставаш? Кой те ошамари и вече не искаш?

42

АНУС ШЕПТИ

преди 2 години

ТЕ БИЗНЕСМЕНИТЕ ВЕЧЕ ТАКА РАБОТЯТ ОТ ТЕЛЕВИЗОРА ЗАЩОТО ПОЯВАТ ЛИ СЕ ПУБЛИЧНО...КАЛАШНИКОВ НЯМА ДА МУ СТИГНАТ ПАТРОНИТЕ

41

Анонимен

преди 2 години

Нема да слагаш АПОСТОЛА до това гов,о ясно дори в едно изречение !!!!!!!