192

Анонимен

преди 2 години

Радва ме този Рашков.....дали е пиян, дали не е ....Все едно и също изглежда

191

Анонимен

преди 2 години

Мачкай Рашков! *** трябва да бъдат смачкани и изчегъртани. Дано политиците от това народно събрание, ти предоставят време да завършиш това благородно дело.

190

Анонимен

преди 2 години

И Слави развяваше черни знамена, като на ИД и Бойко дойде с черен(!) джип и черен цвят, не знам какво означва черния цвят, но знам, че е бил цвета на нацистите,фашистите още от около 1917 година до ВСВ включително. А днес какво означава, не знам.

189

анонимен

преди 2 години

По вулгарен език Бойко Рашков с нищо не се отличава от Бойко Борисов(явно тази прос-тотия все по Бойковци ходи).Но тези двамата пак са цветя на мирисане в сравнение с Тошко-пуделчето и Филипчо-нямат стигане по вулгарност и скудоумие.Иронията е,че тези двамата водят преговори за правителство.Ох,малеее...

188

Анонимен

преди 2 години

До Бойко е прав!И аз четох няколко статии днес, че Бойко се бил договорил с Ердоган, да пуснат бежанци, ако Бойко не е на власт, но това е тотална глупост , просто Мая и Слави развяваха знамената на ислямска държава, още преди да влязат във властта и си направете сами изводите!

187

Кико

преди 2 години

Милиционера знам само едно-ЩЕ?

186

Не бяха честни!

преди 2 години

Изборите на 11 юли не бяха честни и това не са празни приказки, а има ясно и категорично доказателство: от определените 39 СИК в чужбина в 1/3 или в 13 еустановено различие от резултата, посочен в протокола от машината и от този напреброените хартиени отрязъци от машините. При това положение Стефан Янев ако емъж на място и офицер с чест следва да си подаде оставката!

185

Анонимен

преди 2 години

Рашков си мисли , че е 1944 и красная армия всесилная. Рашков , ние сме окупирани от Сащ този път и червените ти номера ще ти излезнат много скъпи.

184

Анонимен

преди 2 години

До НовинаАко бях на мястото на герберите щях да сложа Караянчева, а не превземката Атанасова, Караянчева е и по-умна,тактична,представителна,естествена.

183

Анонимен

преди 2 години

Рашков , чакаме доказателствата за подслушването , деня свърши. Кога ще ги даваш ? Другия път ли ?

182

Помнещ

преди 2 години

Абе " Изтукан"! Че си Бойкофил и Бойковист,до мозъка на костите си,ни стана ясно отдавна!-:( Това буди съжаление у нас за теб! Вземи се в ръце,ако е нужно и на психиатър отиди! Но ще трябва да приемеш реалността!-:) Бате Гойко Митич,Борисов демек, наистина приключи с властта в РБ!-:) Какво не разбра от казаното?-:) Бродиш тук ден и нощ,и ни будалкаш,колко велик бил мутрата? Ами аз го помня от мутренските времена , когато си пиеше шампанското с тях! Ти от кога го помниш ?Т държиш на него?

181

Анонимен

преди 2 години

"Проблема на ГЕРБЕРСКИЯТ ***: - Ако знаех коя ще е последната глупост, която пиша, щях да напиша първо нея."

180

Бойко Борисов

преди 2 години

Кой ще арестуваш бе, Рашков? Само плашиш хората. Това да не ти е 44-та година. Можеш само таралеж да настъпиш. Ако бях премиер, досега да съм те освободил. Като се върна на власт след 4 години, тъпкано ще ти го върна с лихвите.

179

Анонимен

преди 2 години

Баце,баце като ти казваха що за птица е Росица Кирова и да я разкараш,ти се занаити.Заради нея загуби Северозапада.Това са 2,3 процента.И щеше да сте първа политическа сила

178

Анонимен

преди 2 години

"Кошмарите на Бойко: Бизнеса работи спокойно. Пенсиите се вдигат. Идват инвеститори...Съмва се и се мръква без Борисов"

177

Истукан

преди 2 години

ГЕРБ са по-малкото зло отколкото ИТН. Добре го знае Рашков.

176

Анонимен

преди 2 години

Докато шефа се занимава с политически игри, МВР го няма на терен. И вече се усеща, надигат глава наши и прибрали се отвън крими контингент в очакване на ново разместване. Контрабанда, дрога, проституция, и дори битовизми се усещат в подем. Катастрофите зачестиха, пътна полиция се крие, щото не знае на къде ще задуха новия вятър.А шефа разказва филми по медии. Е това е в реалния ни живот.

175

Анонимен

преди 2 години

До децата между 20 и 30 годишни! Престанете да оплювате Слави Трифонов! Той спечели честно изборите,макар и с малка преднина! Дедо ви Борисов няма да се върне повече във властта! Набийте си го в главите! Разбирам ви,че само него помните в краткият си животец! Това е положението! Вие точно бродите ден и нощ тук,и оплювате всичко що е против дедо ви Борисов! Нещата са други вече! В политиката политиците се менят! Борисов и Америка го отхвърли вече! До кога ще живеете на старите му лаври? -:)))))

174

Анонимен

преди 2 години

Още много други къщи, построени с европейските фондове ще бъдат конфискувани от Рашков, няма да са само 20.

173

Един въпрос

преди 2 години

Разбирам, че ще трябва да се почака още малко до арестите на Гешев, Борисов, Яне Янев Пепи еврото и Цацаров, но защо още Пеевски е на свобода?