10

Анонимен

преди 2 години

Ако тази "шатра" или палатка е от 50-100 квадратни метра, тогава какво правим? Малко се прекалява с идеята, че у нас всичко е позволено. Не защитавам частника-концесионер, но защо не опитате да разпънете една палатка на гръцки плаж да видим дали ще стане?

9

:)

преди 2 години

Ходете в гърция. Това е Българина не се научи да привлича клинети и това е ще си стои гладен. В гърция плащаш ама знаеш закакво плащаш. А тук плащаш 2 но и гледаш я някойя пияна батка със силиконка да се прави на мутра или *** ще ти съсипят почивката.

8

Анонимен

преди 2 години

Кога ще стане това в Гърция?НИКОГА!Е затова ходя там а не тук!Некъв дето му дали плажа на концесия ше ми определя какво ще разпъвам аз?!Е как ще стане?!Табели ше слага той?!Той ли ше ми определя как да почивам аз?В Гърция за едно фрапе за 2 евро и още едно за жената=4 евро=8лв цял ден два шезлонга и чадър!А на свободната зона имат общински чадъри но и да са заети можеш палатка никой нищо няма да ти каже.Даже пак си взимам фрапета,нищо,че съм в свободната зона.Ама наще тука алчни мутраци са така!

7

Невен

преди 2 години

Нормално е да има някакви ограничения, какви точно не знам.Но представете си някой да отиде на плажа с някоя шатра 40 кв. На следващия ден още няколко?

6

Анонимен

преди 2 години

Това са същите мутри, които миналата година ореваха орталъка, че няма туристи.

5

русенец

преди 2 години

и утре ще излязат на протест, че държавата им е виновна за бизнеса. Морето ни е препълнено, няма никакви условия, цените почти космически и нагли хотелиери реват, че много строги били мерките за чуждите туристи и това съсипвало бизнеса им. Пътувам Германия - от хотелите вече се свързаха с мен, че за да ме допуснат до хотела изискват или тест, или ваксинация. Даже предлагат съдействие за бърз антигенен тест срещу 3 евро. А тук - нищо, напротив, били строги мерките. Писна ни от нещастници, аман.

4

Анонимен

преди 2 години

същото като да отидеш на ресторант и да поръчаш еспресо и вода от чешмата и ако може всички да отидат до тоалетната по голяма нужда.

3

Анонимен

преди 2 години

После защо туристите бягали от нашето Черноморие..Ами заради похватите на сегашни и бивши мутри концесионери..

2

Анонимен

преди 2 години

"селения"..и за госпожата.с шатрата и хладилните чанти. представям си след нейното посещение какво ще остави на пясъка. същото се отнася и за концесионера.

1

Койчо

преди 2 години

Дадоха плажовете на криминални мутри които да мачкат обикновения българин.После се чудят защо се ходи в Гърция на море