66

Анонимен

преди 2 години

Просото,Проблема ми като читател,не е че изразяваш мнение, а че го правиш манипулативно, неумно, но с претенции.Отделно нямаш силен ум, и не разбираш алгоритъма на работа на правосъдната система.В качеството си шеф на МВР, Рашков може да подаде сигнал до прокуратурата.Ще го заведат с номер и разгледат.И прокурор ще реши, дали има данни за извършено престъпление и нужда от допълнително разследване, в което ще се включи НСлС.Това не го прави, щото няма данни за престъпление.Но пред медии става

65

Чебурашка

преди 2 години

Недоразумението от Дондуков 2 мрази Гешев защото той показа на цяла България, че Фигуранта изобщо не се е държал като български офицер, генерал и командващ ВВС. Публикеваният запис, в който недоразумението договаря с български генерал да се скрият фактите около назначението на Деси за пиар без да има основание за това, показа на целият български народ, че той има машеническия манталитет на старшина артелчик свикнал да бърка в кацата с мед. Затова са усилията да бъде изчегъртан!

64

Бонго Бонго

преди 2 години

Рашков с Радев долу ! Падни за 20, киртаци

63

РАШКОВ - ТТАЛИБАН

преди 2 години

ДАВАМ ГО НА ПРОКУРОР ЗА МИЛИЦИОНЕРСКИ ТОРМОЗ НА СВОБОДНИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ..!!..... ОСВЕН ТОВА НЕ ОХРАНЯВА ГРАНИЦИТЕ И МИГРАНТИ НАХЛУХА В БЪЛГАРИЯ....

62

Анонимен

преди 2 години

как сийййкеееееее, как сийкеее! Повече не е и нужно да се обръща човек към хора с такива имена.

61

Анонимен

преди 2 години

До магистралка "Ся, той не е комунист, а бай Тошо 2." Трагедия си, но се радвам, че като ви предизвикат показвате колко сте беззъби.

60

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо Мнението ти е на някой, който ИГНОРИРА НАРОЧНО написаното в статията, разкриващо в ПЪЛНА СТЕПЕН НЕКОМПЕТЕНТНОСТТА НА РАШКОВ, за да закрие амбразурата. Защитаваш комунистическото ДС, което е избивало българи. Жалко, че няма да ти дадат червен медал за "заслуги"!

59

ПроСоТо

преди 2 години

до 72..Силно се надявам,че нямаш нищо общо с побърканата стара кака,която се влачи с откровена злоба след коментарите ми!..?...На НИЧИЯ "АМБРАЗУРА" НЕ СЕ "хвърлям"!..Аз НЕ съм адвокат на Рашков!!!!..Просто споделям МОЕТО мнение!..Е,ако то не съвпада с твоето,то какво?..Каква вина имам аз?

58

Анонимен

преди 2 години

Сийке, марш на село ***!

57

Анонимен

преди 2 години

До 33 номер. Пишете по-често. Краткият ви коментар е ясен, точен, верен и подходящ за стартиране на Свинекомплекса в Гьол Белене.

56

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо ".А дали там ще "препратят делото" в Градската прокуратура,или в "Специализираната",това си е решение по компетентност!.." Колега ***. ЯСНО ти е написано в статията какъв е ПРОБЛЕМА с това, което Рашков е направил: компетентен юрист не допуска такива грешки. Логично е: Рашков не е компетентен юрист. Той е компетентен в компроматите и други изпитани методи и похвати на комунистическата Държавна сигурност! Хвърляй се на амбразурата да защитаваш българоубийците!

55

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен/до Просото колега/..:-Драги,Националната Следствена служба Е ЧАСТ от Съдебната система ,подчинена на прокуратурата!..НА ПРОКУРАТУРАТА!..Подавайки сигнала до НслС ,Рашков ВСЪЩНОСТ СЕЗИРА "ПРОКУРАТУРАТА"!..А дали там ще "препратят делото" в Градската прокуратура,или в "Специализираната",това си е решение по компетентност!..Човека подава сигнала,а съгласно Закона,Прокуратурата Е ДЛЪЖНА да възбуди досъдебно производсктво при условие,че сигнала НЕ е анонимен!..Е,има сигнал,НЕ анонимен,как

54

Болен

преди 2 години

Атака пубеда :)))

53

магистралка

преди 2 години

До Анонимен 64 "Я кажи, по какво се познава, че "Бойко е най-големия комунист", м?".Ся, той не е комунист, а бай Тошо 2.Човекът-партия, за когото гласуват 99.99%, както при БКП. Нито е най-умният, нито най-можещия, даже дрънчи на кухо, но е несменяем вожд и пръв партиен ръководител. Заобиколен е от професионални подмазвачи и е загубил връзка с реалността.Поданиците му биха кмета на Белгун в офис на партията му. "Прави се на народен човек."Ръси бисери. Селски тарикат е. И още и още...

52

РАЗСЛЕДВАН НА РАШКОВ

преди 2 години

ЗАЩО ГО БАВЯТ..?........ СВИДЕТЕЛИ-ЕДИН КУП ПОСТРАДАЛИ ОТ БОЛШЕВИШКА.....

51

Анонимен

преди 2 години

До До 36/50 "Абе, чичак...или лельо герберке...ти не разбра ли, че герб са комунисти в червата. Начело с най големия комунист..банкялийската мутра.За какви комунисти говориш, че щяли да дойдат на власт.Бойко е най големия комунист...излъгал десните рибки...че ще бори комунистите...а те му вярват." Я кажи, по какво се познава, че "Бойко е най-големия комунист", м?

50

Костадинов

преди 2 години

Тази св..я гешеф не бъде ли изметен от прокуратурата България не я очаква светло бъдеще до края на мандата на това го..до.

49

магистралка

преди 2 години

До Анонимен 57"Кога ще разследват на Рашков имотите?"Еми, когато Каскетът пожелае. Свободен е да се самосезира по всяко време.Никой не му пречи.

48

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо Колега, ТИ се връщай на Околовръстното, защото неадекватния ти коментар показва, че освен да се правиш на интересен нищо друго не знаеш. Милева ясно е посочила кой е компетентния орган и даже са препратили документите там. Само червените каскети държите да покажете, че сте готови да се хвърляте за Държавна сигурност на комунистите на амбразурата!

47

Анонимен

преди 2 години

До 52. Е като се изказа , какво излиза. Портиера прави забележка на шева си. С. Милева е права. В желанието си Рашков да омаскари Прокуратурата се излага.