41

Анонимен

преди 3 години

Нямаме смели прокурори. Всеки прокурор може да обвини Каскета и Лойко. Страхливи си.

40

Анонимен

преди 3 години

Мачкай Рашков!! Мачкай таралежите!!

39

МРАЗЯ РАШКОВ..!!

преди 3 години

БОЛШЕВИШКИ ИИЗРОД..!!

38

Тцтцтцтцтцтц

преди 3 години

Не думай.

37

ей,юначе

преди 3 години

До Хан Крумако НЯКОЙ,който и да е от служебното правителство имаше някакво нарушения,каскетурата и гейберите да са ги извадили поне 10 пъти.Спрете с троленето.

36

Анонимен

преди 3 години

Боко тиквата толкова ли няма пари да си купи един джип,след като му го отнеха държавния...какво се стиска толкова...с тези пачки и кюлчета може да си купи всичко,дори и пътуване в космоса,а защо не и да остане там да си правят експерименти с него извънземните и болния му мозък...

35

Анонимен

преди 3 години

Нямайте никаква милост към гешевите есесовци. Толкова честни хора омаскариха, че годините, които ще получат скоро, ще са им малко. Надявам се да не видят бял ден и се моля на Господ! Гешев е един психопат, а мисирките му са жени без морал

34

хаха

преди 3 години

Браво на Рашков, това се вика гонене по устав. Но като си наясно с материята е лесно. Виж за милиционерите прависти, това е сложна материя. "Ако заместникът на Гешев г-н Борислав Сарафов откаже да образува досъдебно производство срещу началника си, ще обжалвам този отказ пред по-горестоящия прокурор, тоест пред сегашния главен прокурор Иван Гешев. Това заяви министърът на вътрешните работи Бойко Рашков."

33

Анонимен

преди 3 години

Като ще играе агресивен и лош трябваше имотите да ги прехвърли на жена си, а то сега ще му ги вземет наклеветените. С чужда пита /имоти на жена си/ помен ще направи...

32

аз

преди 3 години

Не че обичам дъртия *** Рашков, ама имотите му са от поне 20 г. Защо неговите критици се сетиха сега да ги извадят. Кадесарските номера са ни до болка познати.понеже сме живяли в ония времена. Кадесари се топят едни други.

31

Анонимен

преди 3 години

Примката около врата на тиквата се затяга и ще му влезе таралеж в гащите...

30

Чебурашка

преди 3 години

Кърсердарина Рашков е патологичен лъжец и има манията да обвинява враговете се в престъпления и убийства. Преди 20 години три дни преди президентските избори Рашков обяви, че Богомил Бонев, тогава участник в изборите е поръчал убийството на известен пловдивски гражданин и е подслушвал президентството. Според Рашков за това престъпление имало свидетелски показания и други доказателства. Вече 20 години нито свидетели се появиха, нито доказателства. Както и няма доказателства за 80 те подслушвани.

29

Анонимен

преди 3 години

Тия много бързо действат, вижда се, че ги страх да направят каквото и да е, освен да се освободят от топката. "Горещият картоф продължава да се прихвърля от институция на институция. От Националната следствена служба препратили сигнала на Бойко Рашков на спецпрокуратурата."

28

Анонимен

преди 3 години

До Сат Н Фашистите са сегашните, объркал си се, те са и милиционерите и милионерите ------////----- От сегашните няма милиционери, диколкото знам. А от предишните - и двамата главни са елементарни комунистически милицаи. Който отказва да признае реалността, е просто делюжънъл..

27

Анонимен

преди 3 години

Булгартабак е била ликвидирана за пет години, а Иван Гешев удобно е пропуснал приватизацията, въпреки заявката да разследва всички сделки. По думите на банкера това е единственото най-логично нещо. "Булгартабак" трябваше да бъде запазено за десет години, а той го ликвидира на петата или шестата, в задължителния срок за съществуване. "Техномаркет" също е източен, "Лафка" го фалира Какво е при него? При него е само рекет и корупция. Това са доходите на Пеевски.

26

Анонимен

преди 3 години

До Дядо Соци.....След изтичане на имунитета на Рашков ... ----////---- Рашков няма имунитет бе, тьпигьоз.

25

Анонимен

преди 3 години

До Сат Н Фашистите са сегашните, объркал си се, те са и милиционерите и милионерите

24

Под. Ло. Га

преди 3 години

Радев е много уплашен от Гешев, пък тая под. ло. га Рашков се. напъва да се хареса на хасковсия ***, може да бъде награден цкато бъде изпратен някъде за посланик. Затова върши тия беззакония и глупости.

23

Анонимен

преди 3 години

Напред като видя Карадайъ и Йордан Цонев и ми става смешно. Самият Цонев е свързано лице с Пеевски. Най-малкото покрай един кредит в КТБ, свързан с Трансстрой-Бургас. Надявам се рано или късно и Йордан Цонев да бъде разследван по тая линия, както и цялата партия ДПС, защото публична тайна е, че Пеевски ги финансираше. Като ги финансираше, разбира се, с корупция, рекет и търговия с влияние, коментира още Цветан Василев.

22

Анонимен

преди 3 години

Не е глупав за да направи 20 луксозни имота- при това чиновник цял живот! Все за нещо има вярна преценка!